katia.m
Νεοφερμένο μέλος
Η katia.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

20-10-22

20:39
Καλησπέρα παιδιά.
Θελω να ρωτήσω αν έχει κάποιος το βιβλίο του Μαθιουδάκη κρούσεις ταλαντώσεις κύματα δηλαδή το πιο παλιό του 17-18.
Το ζήτησα από την ξαδέρφη μου αλλά τους έχουν κόψει τις λύσεις από το φροντιστήριο.
Θα ήθελα λοιπόν αν κάποιος το έχει κ μπορεί να επικοινωνήσουμε κ να μου στείλει τις απαντήσεις στα κύματα. Κάνω μόνη μου κάποιες ασκήσεις κ θα ήθελα τις λύσεις να ελέγχω τις απαντήσεις μου.
Ευχαριστώ πολύ.
Θελω να ρωτήσω αν έχει κάποιος το βιβλίο του Μαθιουδάκη κρούσεις ταλαντώσεις κύματα δηλαδή το πιο παλιό του 17-18.
Το ζήτησα από την ξαδέρφη μου αλλά τους έχουν κόψει τις λύσεις από το φροντιστήριο.
Θα ήθελα λοιπόν αν κάποιος το έχει κ μπορεί να επικοινωνήσουμε κ να μου στείλει τις απαντήσεις στα κύματα. Κάνω μόνη μου κάποιες ασκήσεις κ θα ήθελα τις λύσεις να ελέγχω τις απαντήσεις μου.
Ευχαριστώ πολύ.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.207 μηνύματα.

20-10-22

20:41
Πες της να φύγει από το φροντιστήριο ΧΘΕΣ.Το ζήτησα από την ξαδέρφη μου αλλά τους έχουν κόψει τις λύσεις από το φροντιστήριο.