Liakouras
Δραστήριο μέλος
Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα.

01-04-09

13:12
Παιδιά θέλω να αρχίσω την φυσική για την γ και δν μπορω να βρώ βιβλίο πουθενά.Ούτε στα βιβλιοπολεία, ούτε στο σχολείο.Μπορεί κάποιος να μου το ανεβάσει σε pdf?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος
Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.488 μηνύματα.

01-04-09

13:37
Πρώτον, δεν είσαι στο σωστό subforum. 
Δεύτερον, αν θες την γνώμη μου, μην την αρχίσεις από το σχολικό βιβλίο.
Και τρίτον, το έχω ξαναπεί: Για μένα top βιβλίο είναι το βοήθημα των Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλου εκδόσεων Σαββάλα.
Τώρα, αν θες το βιβλίο και μόνο, δεν είναι κάτι φοβερό να το βρεις. Το παραγγέλνεις. Φυσικά και δεν το έχουνε στα βιβλιοπωλεία Απρίλη μήνα. Αν όμως το παραγγείλεις, το φέρνουν.

Και τρίτον, το έχω ξαναπεί: Για μένα top βιβλίο είναι το βοήθημα των Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλου εκδόσεων Σαββάλα.
Τώρα, αν θες το βιβλίο και μόνο, δεν είναι κάτι φοβερό να το βρεις. Το παραγγέλνεις. Φυσικά και δεν το έχουνε στα βιβλιοπωλεία Απρίλη μήνα. Αν όμως το παραγγείλεις, το φέρνουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Liakouras
Δραστήριο μέλος
Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα.

01-04-09

13:49
Πρώτον, δεν είσαι στο σωστό subforum.
Μα το παράγγειλα...τεσπα θα το πάρω απο κανένα φίλο
miv
Επιφανές μέλος
Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα.

01-04-09

14:09
Άρχισε με σχολικό βιβλίο και το δίτομο των Σαββάλα-Σαββάλα, της νέας έκδοσης, που κυκλοφορεί 2-3 χρόνια. Ναι, ο Παναγιωτακόπουλος (δίτομο επίσης) είναι πάρα πολύ καλή έκδοση, αλλά είναι πιο προχωρημένη, δε μπορείς ν'αρχίσεις με αυτό, άλλωστε το θεωρητικό του μέρος υστερεί πολύ σε σχέση με Σαββάλα-Σαββάλα. Είναι βασικά βιβλίο για πιο ψημένες ασκήσεις, αφού έχεις φάει το βιβλίο και τις απλούστερες.
-----------------------------------------
Αν πας στο κεντρικό βιβλιοπωλείο του Σαββάλα πάνω απ'το Πανεπιστήμιο ή σε κάποιο μεγάλο ή κεντρικό βιβλιοπωλείο, τα βρίσκεις αυτά.
-----------------------------------------
Αν πας στο κεντρικό βιβλιοπωλείο του Σαββάλα πάνω απ'το Πανεπιστήμιο ή σε κάποιο μεγάλο ή κεντρικό βιβλιοπωλείο, τα βρίσκεις αυτά.
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα.

02-04-09

14:55
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...