Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.431 εγγεγραμμένα μέλη και 3.562.428 μηνύματα σε 105.937 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 356 άτομα.
Καλησπέρα, η ερώτηση σου φαίνεται απλή, αλλά δεν είναι!! Κατα την γνώμη μου γκουγκλαρε φροντιστήρια εντός της περιοχής σου, δες αυτά που έχουν τις καλύτερες βαθμολογίες, καλά σχόλια, πήγαινε και ζητά τους να σου κάνουν ένα μάθημα δοκιμαστικά και αν δεν σου κάνει και βλέπεις ότι οι καθηγητές δεν μπορούν να σε καλύψουν στο 100%, πήγαινε στο επόμενο!! Έτσι θα βρεις την επιτυχία, τα αλλά είναι φιλοσοφίες!!Καλησπέρα σας, πάω α λυκείου και από του χρόνου θα ξεκινήσω φροντιστήριο για τις πανελλήνιες. είμαι θετική κατεύθυνση και ψάχνω ένα καλό φροντιστήριο για έκθεση μαθηματικά φυσική και χημεία. όποιος ξέρει κάποιο φροντιστήριο που να χει επιτυχόντες ή αν έχει πάει, θα το εκτιμούσα αν μου απαντούσε. Ευχαριστώ!