tazoulini
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tazoulini
Νεοφερμένο μέλος

napstor
Δραστήριο μέλος

tazoulini
Νεοφερμένο μέλος

ειναι τραβηγμενο αλλα τουλαχιστον θα ξερω στις Πανελληνιες οτι τα εδωσα ολα...προσωπικα δεν θα το εκανα σε καμια περιπτωση.
napstor
Δραστήριο μέλος

μπορεις να τα δωσεις ολα(και να περασεις στην σχολη που θες)χωρις να ξενιτευτεις.ειναι τραβηγμενο αλλα τουλαχιστον θα ξερω στις Πανελληνιες οτι τα εδωσα ολα...
tazoulini
Νεοφερμένο μέλος

χαλαρωσε δεν θα ξενιτευτω απλα οπως γραφω εχω δει παιδια που ηταν "αστερια" κ στις πανελληνιες πατωσαν..Γιατι να διαφερω εγω; Και δεν θα εφευγα αν δεν ειχα αυτον τον στοχο..μπορεις να τα δωσεις ολα(και να περασεις στην σχολη που θες)χωρις να ξενιτευτεις.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Alessandra
Διάσημο μέλος

2) Η Καβάλα είναι πιο κοντά, δεν γίνεται να πας εκεί;
3)Υποπτεύομαι τάσεις φυγής...
4)Ο Ηλίας όλο αυτό

napstor
Δραστήριο μέλος

αν το πιστευεις αυτο,δεν προκειται να κανεις τιποτα σημαντικο στην ζωη σου.Γιατι να διαφερω εγω;
tazoulini
Νεοφερμένο μέλος

κοιτα αρχιζει και μου την δινει ολο το στυλακι σου μια αποψη θελω.. οκ δεκτη... δεν χρειαζεται να μου κανεις ψυχαναλυσηαν το πιστευεις αυτο,δεν προκειται να κανεις τιποτα σημαντικο στην ζωη σου.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

tazoulini
Νεοφερμένο μέλος

Για την Καβαλα το σκεφτηκα αλλα πρεπει να ξυπναω καθε πρωι να παιρνω το πλοιο που ειναι μιαμιση ωρα και λογικα θα πρεπει να γυριζω απογευμα..μεχρι να παω σπιτι θα βραδιαζει και θα πρεπει να διαβασω και να ξεκουραστω για να ξυπνησω το αλλο πρωι νωρις...Οσο για τις τασεις φυγης εχεις καποιο δικιο...Δεν μου πολυ αρεσει ο κοσμος εδω περα σχολιαζουν τα παντα... Δεν τους σνομπαρω αλλα καποια πραγματα δεν μου αρεσουν...1) Η Θάσος δεν έχει καλά φροντιστήρια;
2) Η Καβάλα είναι πιο κοντά, δεν γίνεται να πας εκεί;
3)Υποπτεύομαι τάσεις φυγής...
4)Ο Ηλίας όλο αυτόκάνει.
![]()
Υ.Σ:ποιος ειναι ο ηλιας?
-----------------------------------------
ναιΊσως ο nap να ναι λίγο υπερβολικός αλλά θα κάνω μια ερώτηση.Α λυκείου δεν πας;
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Για την Καβαλα το σκεφτηκα αλλα πρεπει να ξυπναω καθε πρωι να παιρνω το πλοιο που ειναι μιαμιση ωρα και λογικα θα πρεπει να γυριζω απογευμα..μεχρι να παω σπιτι θα βραδιαζει και θα πρεπει να διαβασω και να ξεκουραστω για να ξυπνησω το αλλο πρωι νωρις...Οσο για τις τασεις φυγης εχεις καποιο δικιο...Δεν μου πολυ αρεσει ο κοσμος εδω περα σχολιαζουν τα παντα... Δεν τους σνομπαρω αλλα καποια πραγματα δεν μου αρεσουν...
Υ.Σ:ποιος ειναι ο ηλιας?
ναι
Aφού πας α γιατί να θες να κάνεις ντε και καλά φροντιστήρια για τη β;Δεν υπάρχει μεγάλη συσχέτιση.Ενημερωτικά το λέω.
ΥΓ ένας δεν τον ξες

tazoulini
Νεοφερμένο μέλος

ρε συ θελω να μπω ιατρικη και τα μορια ειναι παρα πολλαAφού πας α γιατί να θες να κάνεις ντε και καλά φροντιστήρια για τη β;Δεν υπάρχει μεγάλη συσχέτιση.Ενημερωτικά το λέω.
ΥΓ ένας δεν τον ξες![]()
μπορεις να γινεις πιο σαφης?Αμα θες να καταστραφεις καντω. Αμα σκεφτεις σοβαρα και σωστα, θα βρεις τουλαχιστον 10 καλυτερες λυσεις απο αυτην.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Νομιζω πως καταλαβενεις που το παω. Δεν χρειαζεται να πας εκει που λες, εκτος και αν υπαρχουν αλλοι λογοι τους οποιους δεν τους παραθετεις.ρε συ θελω να μπω ιατρικη και τα μορια ειναι παρα πολλα
μπορεις να γινεις πιο σαφης?
Pavlitos
Δραστήριο μέλος

ρε συ θελω να μπω ιατρικη και τα μορια ειναι παρα πολλα
μπορεις να γινεις πιο σαφης?
Γιατί από φέτος δίνεις και μαζεύεις μόρια; Άμα κάνεις τέτοιο πρόγραμμα από τώρα θα τα φτύσεις με το πήγαινε-έλα.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

ρε συ θελω να μπω ιατρικη και τα μορια ειναι παρα πολλα
Δεν είναι ανάγκη να ξεπατωθείς. Ξέρω άτομα που πέρασαν ιατρική με λίγες ώρες φροντιστηρίου. Θα κουραστείς πάρα πολύ, και στο τέλος θα κλατάρεις, αν το κάνεις αυτό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.