DeadCanDance
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chem2000
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eua5
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα παω Β Λυκειου και ακομα δεν εχω αποφασισει φροντιστηριο. Επιθυμω να λερασω σσας ιατρικη ή ιατρικη. Ποια φροντιστηρια μου προτεινετε στα δυτικα προαστια κυριως Πετρουπολη, Περιστερι και Χαιδαρι
Εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το φυσικό μαθηματικό του μονεζη και του τσατση στο δάσος Χαϊδαρίου αλλά δεν πήγαινα γιατί έκανα ιδιαίτερα οπότε δε ξέρω λεπτομέρειες να σου πω...
Θα παω Β Λυκειου και ακομα δεν εχω αποφασισει φροντιστηριο. Επιθυμω να λερασω σσας ιατρικη ή ιατρικη. Ποια φροντιστηρια μου προτεινετε στα δυτικα προαστια κυριως Πετρουπολη, Περιστερι και Χαιδαρι
Εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το φυσικό μαθηματικό του μονεζη και του τσατση στο δάσος Χαϊδαρίου αλλά δεν πήγαινα γιατί έκανα ιδιαίτερα οπότε δε ξέρω λεπτομέρειες να σου πω...
Guest 019112
Επισκέπτης

cha0s
Περιβόητο μέλος

Θέμις
Νεοφερμένο μέλος

Προσωπικά δεν συμφωνώ. Ξέρεις πόσα παιδιά "το έχουν" αλλά επειδή δεν διαθέτουν τα κατάλληλα εφόδια όπως ιδιωτικά σχολεία ή καλά φροντιστήρια, δεν τα καταφέρνουν??Αν το εχεις, και στο χειροτερο φροντιστήριο να πας, περνας.
Δεν είναι τυχαίο που οι εισαχθέντες στις πρωτοκλασάτες σχολές στη συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχονται από ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
Η μόρφωση είναι πιο ταξική από ποτέ...
nPb
Επιφανές μέλος

Προσωπικά δεν συμφωνώ. Ξέρεις πόσα παιδιά "το έχουν" αλλά επειδή δεν διαθέτουν τα κατάλληλα εφόδια όπως ιδιωτικά σχολεία ή καλά φροντιστήρια, δεν τα καταφέρνουν??
Δεν είναι τυχαίο που οι εισαχθέντες στις πρωτοκλασάτες σχολές στη συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχονται από ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
Η μόρφωση είναι πιο ταξική από ποτέ...
Aυτό ίσχυε εδώ και αιώνες για να το πάμε ...στο "ταξικό", ΚΚΕ...κλπ φρασεολογία.
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος

Elama On Peli
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.