{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος

Μεσα στο πρόγραμμα είναι. Βασικά μας είπαν ότι θα κάνουμε 5 ώρες Αρχαία. Αλλά η καθηγήτριά μας μας είπε ότι θα κάνουμε και Αρχαία Γενικής λίγο. Οπότε συμπέρανα πως κάπως έτσι θα χωρίζονται οι ώρες... Ίσως να κάνουμε και λιγότερο από μία ώρα, δεν ξέρω, αλλά μας έχουν δώσει βιβλίο και για της Γενικής, εκτός από το γνωστό και το άγνωστο...τα αρχαια γενικης τι τα θες???![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος

Ναι, αποφάσισα να πάρω Μαθηματικά ως μάθημα επιλογής, για να έχω πρόσβαση στο 2ο, 4ο και 5ο πεδίο. Γι' αυτό θα κάνω και φροντιστήριο. Τελευταία στιγμή το αποφάσισα.σας εδωσαν τα βιβλια?να σ πω στη γ λυκειου μαθηματικα θα παρεις?
Και ναι, μας έδωσαν τα βιβλία, δωρεάν.
eyaggelia
Νεοφερμένο μέλος

~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος

εμενα πρωσοπικα ολα αυτα και τοσα χρηματα μου φαινονται μια χαρα.....εγω εκαν ολα τα μαθηματα β λυκειου στο κερατσινι σιγκεκριμενα αγια σοφια με 320 ευρο μονο ολα δλδ 2φυσικη κατ 4 μαθηματικα κατ 2 αλγεβρα 2 γεωμετρια 2 αρχαια 2 εκτηεση 2 φυσικη γενικησ ...αυτα!!τι λετε ??
eyaggelia
Νεοφερμένο μέλος

!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.