Φοιτητικό πάσο: μπορώ να παρακολουθώ μαθήματα στη σχολή ακόμα κι αν δεν το έχω παραλάβει;

soleilst

Νεοφερμένο μέλος

Η soleilst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Λοιπόν, πιθανώς έκανα μια μικρή βλακεια όταν έκανα την αίτηση μου για την ακαδημαϊκή μου ταυτότητα. Δήλωσα ότι θέλω να σταλθεί σε κάποιο σημείο παραλαβής στην Αθήνα, ξεχνώντας ότι εγώ κάποια στιγμή πρέπει να μετακομίσω στην Ξάνθη για την σχολή. Εγώ σε 3 μέρες φεύγω οπότε μετα θα πρέπει να μου την στείλουν οι γονείς μου με κουριερ κτλ. Τέλος πάντων, η ερώτηση μου είναι : στην περίπτωση που το πασο δεν φτάσει πριν την έναρξη των μαθημάτων, εγώ μπορώ μα μπω κανονικά στην σχολή και να παρακολουθήσω χωρις αυτο? Επίσης, συνήθως πόσο καιρό παίρνει να φτάσει η ακαδημαϊκή ταυτότητα? Πέρυσι είχα κάνει την αίτηση Νοέμβριο και το πασο μου έφτασε 10 μέρες ύστερα από το μήνυμα που δήλωνε την έγκριση της αίτησης μου. Μέχρι στιγμής έχουν περάσει 2 εργάσιμες μέρες και ενα ΣΚ ύστερα από την φετινή έγκριση. Εγώ αύριο θα πάρω τηλέφωνο και την γραμματεία του τμήματος...αν είμαι τυχερή μπορεί να τους προλάβω και να τους πω να την στείλουν σε κάποιο κέντρο παραλαβής στην Ξάνθη.

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 616 μηνύματα.
Λοιπόν, πιθανώς έκανα μια μικρή βλακεια όταν έκανα την αίτηση μου για την ακαδημαϊκή μου ταυτότητα. Δήλωσα ότι θέλω να σταλθεί σε κάποιο σημείο παραλαβής στην Αθήνα, ξεχνώντας ότι εγώ κάποια στιγμή πρέπει να μετακομίσω στην Ξάνθη για την σχολή. Εγώ σε 3 μέρες φεύγω οπότε μετα θα πρέπει να μου την στείλουν οι γονείς μου με κουριερ κτλ. Τέλος πάντων, η ερώτηση μου είναι : στην περίπτωση που το πασο δεν φτάσει πριν την έναρξη των μαθημάτων, εγώ μπορώ μα μπω κανονικά στην σχολή και να παρακολουθήσω χωρις αυτο? Επίσης, συνήθως πόσο καιρό παίρνει να φτάσει η ακαδημαϊκή ταυτότητα? Πέρυσι είχα κάνει την αίτηση Νοέμβριο και το πασο μου έφτασε 10 μέρες ύστερα από το μήνυμα που δήλωνε την έγκριση της αίτησης μου. Μέχρι στιγμής έχουν περάσει 2 εργάσιμες μέρες και ενα ΣΚ ύστερα από την φετινή έγκριση. Εγώ αύριο θα πάρω τηλέφωνο και την γραμματεία του τμήματος...αν είμαι τυχερή μπορεί να τους προλάβω και να τους πω να την στείλουν σε κάποιο κέντρο παραλαβής στην Ξάνθη.
Καλημέρα!! ✨ Ναι, μπορείς να παρακολουθήσεις κανονικά τα μαθήματα, μην σε αγχώνει. Τα πάσο θα σου χρειαστεί κυρίως στις εξεταστικές, αντε και σε κανένα εργαστήριο/κλινική (αν έχει η σχολή σου). Από εκεί και πέρα, το χρειάζεσαι για διάφορες αιτήσεις, μειωμένα μεταφορικά κτλ - όμως, θα το έχεις λάβει μέχρι τότε

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.183 μηνύματα.
Κοιτα ...το πασο θα αργισει... αλλα οκ κανεις μια ΥΔ στην μαμα, κοπυ την ταυτοτητα σου, για την παραλαβη και τελος..
Βγαζεις και μια βεβαιωση σπουδων και την χρησιμοποιεις ως πασο μεχρι να το παρεις αν ζητηθει πουθενα οπως ειπε και η vanessa99 παραπανω
Η γραμματεια δεν εχει δικαιωμα να κανει αλλαγες στην αιτηση μονο να την ακυρωσει.
Δικαιωμα αλλαγων εχουν οι κυριες στην ακαδημαικη ταυτοτητα αλλα δεν θα το κανουν .Θα πουν ζητα ακυρωση και μετα επανεκδοση.
(Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Αρωγής Χρηστών στο τηλέφωνο 215 215 7855. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-17:00.)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια