Pride
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
funker_3
Νεοφερμένο μέλος

μονο ιχθυοκομιας θυμαμαι εγω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pride
Εκκολαπτόμενο μέλος

τι σχολες εχει αληθεια το μεσολογγι?
μονο ιχθυοκομιας θυμαμαι εγω
λογιστικη,πληροφορικη,αυτοματισμου,τηλεπικοινωνιακων συστηματων,μηχανολογιας και υδατινων πορων και μερικες ακομα

MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειναι μια γνωστη εκει στο τμημα οργανωσης συν.επιχειρησεων και κατι τετοια..
περναει τελεια μου ειπε...
CallOfDuty4
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ολες οι αποστασεις ειναι μικρες το ποδηλατο ειναι απαραιτητο.. Τωρα που θα ερθουν και αρκετοι φοιτητες θα σφιζει απο κοσμο..
Απο γκομενακια φουλ, φθοινα αρκετα, ειναι ολα μια χαρα, πιστευω θα σου αρεσει!
Pride
Εκκολαπτόμενο μέλος

Connor MacLeod
Νεοφερμένο μέλος

ΤΟ τμημα ειναι στο Μεσολόγγι ή Ναύπακτο? Απο Νοίκια ξερει κανείς τι παιζει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πέρασα στο ΕΦΑΡΜ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ κανεις αλλος για εκει?
ΤΟ τμημα ειναι στο Μεσολόγγι ή Ναύπακτο? Απο Νοίκια ξερει κανείς τι παιζει?
Θέλω και εγώ να περάσω στο ίδιο ακριβώς τμήμα. Μόνο που το σκέφτομαι πάρα πολύ γιατί είμαι από θεωρητική κατεύθυνση. Εσύ αν επιτρέπεις από ποια κατεύθυνση ήσουν; Πως σου φαίνεται μέχρι τώρα σαν τμήμα (δηλαδή Μαθηματικά - Προγραμματισμός) θα μπορώ να ανταπεξέλθω ή όχι; Η φοιτητική ζωή πως είναι εκεί πέρα; Αν μπορέσεις απάντησέ μου σε παρακαλώ.

Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν θελω τρολλς nextΠαρεα με τις ρεγγες στη θαλασσα θα κανεις![]()
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.