Valioukoss Νεοφερμένο μέλος Η Valioukoss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 04:27 Η Valioukoss: #1 12-07-25 04:27 ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ! Φοιτητές από Γιάννενα και Θεσσαλονίκη ή όσοι ξέρετε και από τις δύο πόλεις να με βοηθήσετε. Περνάω και στις δύο πόλεις στην ίδια σχολή ( πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και ΔΙΠΑΕ αντιστοιχα) οπότε το δίλημμα είναι αποκλειστικά στην πόλη. Που αξίζει καλύτερα η φοιτητική ζωή; Από ότι είδα τα ενοίκια είναι πάνω κάτω τα ίδια οπότε δεν με απασχολεί το οικονομικό αλλά μόνο οι τρόποι διασκέδασης. Γενικά θέλω την εμπειρία σας ως φοιτητές στην κάθε πόλη για να ξέρω τι να περιμένω και τι να διαλέξω. Θέλω και τα αρνητικά ωστόσο της κάθε πόλης. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 06:52 Ο Ilias__ έγραψε: #2 12-07-25 06:52 Η πόλη των Ιωαννίνων είναι ο ορισμός της φοιτητουπολης. Πρώτα από όλα η φυσική ομορφιά, έχει την λίμνη και ακριβώς απέναντι το νησάκι. Στο κέντρο γενικά υπάρχουν αρκετά φοιτητικά στέκια και είναι πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή (μπαράκια, τσιπουραδικα, κρασαδικα κλπ). Πάντως η πλειοψηφία των φοιτητών είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.281 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 09:09 Ο Paragontas7000: #3 12-07-25 09:09 Γιαννενα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 09:52 Η Riaaaa έγραψε: #4 12-07-25 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Ilias__: Η πόλη των Ιωαννίνων είναι ο ορισμός της φοιτητουπολης. Πρώτα από όλα η φυσική ομορφιά, έχει την λίμνη και ακριβώς απέναντι το νησάκι. Στο κέντρο γενικά υπάρχουν αρκετά φοιτητικά στέκια και είναι πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή (μπαράκια, τσιπουραδικα, κρασαδικα κλπ). Πάντως η πλειοψηφία των φοιτητών είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Click για ανάπτυξη... Μια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 12-07-25 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθεια Click για ανάπτυξη... Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:12 Ο Ilias__ έγραψε: #6 12-07-25 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθεια Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από το καθένα. Ξέρω άτομα που έφτασαν μέχρι διδακτορικό και τόσα χρόνια στα Γιάννενα δεν βαρέθηκαν. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι παρέες. Από την άλλη όμως αν βαρεθείς μπορείς να συνεχίσεις με μεταπτυχιακες σπουδές σε κάποια άλλη πόλη. Επιπλέον θεωρώ ότι τα Γιάννενα έχουν ζωή και δύσκολα θα βαρεθείς. Τουλάχιστον με όσους το έχω συζητήσει εκεί καταλήξαμε Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:33 Η Riaaaa έγραψε: #7 12-07-25 10:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται. Click για ανάπτυξη... Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται. Click για ανάπτυξη... Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Ilias__: Εξαρτάται από το καθένα. Ξέρω άτομα που έφτασαν μέχρι διδακτορικό και τόσα χρόνια στα Γιάννενα δεν βαρέθηκαν. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι παρέες. Από την άλλη όμως αν βαρεθείς μπορείς να συνεχίσεις με μεταπτυχιακες σπουδές σε κάποια άλλη πόλη. Επιπλέον θεωρώ ότι τα Γιάννενα έχουν ζωή και δύσκολα θα βαρεθείς. Τουλάχιστον με όσους το έχω συζητήσει εκεί καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... Ωραία.. εσένα που σου φαίνεται ? Έχεις συνηθίσει ? Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 12-07-25 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Click για ανάπτυξη... Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει. Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη. ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα.. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:49 Ο Ilias__ έγραψε: #9 12-07-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Ωραία.. εσένα που σου φαίνεται ? Έχεις συνηθίσει ? Click για ανάπτυξη... Εμένα ως τώρα μου αρέσει πολύ και με την παρέα μου που είναι από αλλά μέρη μας αρέσει πολύ αφού δεν θέλουμε να φύγουμε (που είμαστε από άλλες επαρχιακές πόλεις). Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:50 Η Riaaaa έγραψε: #10 12-07-25 10:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει. Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη. ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα.. Click για ανάπτυξη... Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εμενα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας ..Αλλά κ ηρεμία στα Ιωάννινα ανάλογα το mood που θα είμαι Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 12-07-25 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:00 Η Riaaaa έγραψε: #12 12-07-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Click για ανάπτυξη... το μέτρο δεν βοηθάει?. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 12-07-25 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μ αρέσουν αυτά εμένα πολυυ χαχαχα το μέτρο δεν βοηθάει?. Click για ανάπτυξη... Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:09 Η Riaaaa έγραψε: #14 12-07-25 11:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Click για ανάπτυξη... Ναι άμα έχεις αμάξι είσαι πένα , σχολή κ απευθείας καφέ ούτε αστικό ούτε μετρό ούτε τίποτα Valioukoss Νεοφερμένο μέλος Η Valioukoss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 13:46 Η Valioukoss: #15 12-07-25 13:46 Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 14:29 Ο Ilias__ έγραψε: #16 12-07-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valioukoss: Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Click για ανάπτυξη... Τα Γιάννενα είναι φοιτητουπολη και έχει ζωή. Η πλειοψηφία των φοιτητών δύσκολα βαριέται αυτή τη πόλη. Όσον αφορά το καιρό και ότι κάθε μέρα θα βρέχει και μένα με είχε προβληματίσει. Όταν πήγα μας έλεγαν οι Γιαννιωτες ότι κάθε μέρα βρέχει εδώ που ήρθατε. Παρόλα αυτά έβρεξε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ σε σχέση με άλλες χρονιές (κλιματική αλλαγή)και όλοι απορούσαν . Τέλος οι αποστάσεις περπατώνται άνετα. Μπορείς να βγεις στο κέντρο με τα πόδια ακόμη και αν δεν μένεις στο κέντρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ryuzaki Atrlef elenitren tomftw Loustep johnsala Velvet Valioukoss Drscientist thenutritionist Ilias__ Nala chester20080 Unboxholics gianikit panaman st.krf gaidouri neuronova m.b. maria konsta Obi-Wan Kenobi AggelikiGr sophiaa sakplat Wonderkid Ersa ang12_012 Corfu kitty maria271 MarcoReus Ilikntas Entropy24 Kate1914 Theo7 Geraldsaga Scandal bobbos188 ManDef ειδήμων Xryssa Paragontas7000 psychoticwaltz Jauahahwiwisjs Panatha mono Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΣ! Φοιτητές από Γιάννενα και Θεσσαλονίκη ή όσοι ξέρετε και από τις δύο πόλεις να με βοηθήσετε. Περνάω και στις δύο πόλεις στην ίδια σχολή ( πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και ΔΙΠΑΕ αντιστοιχα) οπότε το δίλημμα είναι αποκλειστικά στην πόλη. Που αξίζει καλύτερα η φοιτητική ζωή; Από ότι είδα τα ενοίκια είναι πάνω κάτω τα ίδια οπότε δεν με απασχολεί το οικονομικό αλλά μόνο οι τρόποι διασκέδασης. Γενικά θέλω την εμπειρία σας ως φοιτητές στην κάθε πόλη για να ξέρω τι να περιμένω και τι να διαλέξω. Θέλω και τα αρνητικά ωστόσο της κάθε πόλης.
Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 06:52 Ο Ilias__ έγραψε: #2 12-07-25 06:52 Η πόλη των Ιωαννίνων είναι ο ορισμός της φοιτητουπολης. Πρώτα από όλα η φυσική ομορφιά, έχει την λίμνη και ακριβώς απέναντι το νησάκι. Στο κέντρο γενικά υπάρχουν αρκετά φοιτητικά στέκια και είναι πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή (μπαράκια, τσιπουραδικα, κρασαδικα κλπ). Πάντως η πλειοψηφία των φοιτητών είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.281 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 09:09 Ο Paragontas7000: #3 12-07-25 09:09 Γιαννενα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 09:52 Η Riaaaa έγραψε: #4 12-07-25 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Ilias__: Η πόλη των Ιωαννίνων είναι ο ορισμός της φοιτητουπολης. Πρώτα από όλα η φυσική ομορφιά, έχει την λίμνη και ακριβώς απέναντι το νησάκι. Στο κέντρο γενικά υπάρχουν αρκετά φοιτητικά στέκια και είναι πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή (μπαράκια, τσιπουραδικα, κρασαδικα κλπ). Πάντως η πλειοψηφία των φοιτητών είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Click για ανάπτυξη... Μια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 12-07-25 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθεια Click για ανάπτυξη... Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:12 Ο Ilias__ έγραψε: #6 12-07-25 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθεια Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από το καθένα. Ξέρω άτομα που έφτασαν μέχρι διδακτορικό και τόσα χρόνια στα Γιάννενα δεν βαρέθηκαν. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι παρέες. Από την άλλη όμως αν βαρεθείς μπορείς να συνεχίσεις με μεταπτυχιακες σπουδές σε κάποια άλλη πόλη. Επιπλέον θεωρώ ότι τα Γιάννενα έχουν ζωή και δύσκολα θα βαρεθείς. Τουλάχιστον με όσους το έχω συζητήσει εκεί καταλήξαμε Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:33 Η Riaaaa έγραψε: #7 12-07-25 10:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται. Click για ανάπτυξη... Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται. Click για ανάπτυξη... Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Ilias__: Εξαρτάται από το καθένα. Ξέρω άτομα που έφτασαν μέχρι διδακτορικό και τόσα χρόνια στα Γιάννενα δεν βαρέθηκαν. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι παρέες. Από την άλλη όμως αν βαρεθείς μπορείς να συνεχίσεις με μεταπτυχιακες σπουδές σε κάποια άλλη πόλη. Επιπλέον θεωρώ ότι τα Γιάννενα έχουν ζωή και δύσκολα θα βαρεθείς. Τουλάχιστον με όσους το έχω συζητήσει εκεί καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... Ωραία.. εσένα που σου φαίνεται ? Έχεις συνηθίσει ? Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 12-07-25 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Click για ανάπτυξη... Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει. Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη. ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα.. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:49 Ο Ilias__ έγραψε: #9 12-07-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Ωραία.. εσένα που σου φαίνεται ? Έχεις συνηθίσει ? Click για ανάπτυξη... Εμένα ως τώρα μου αρέσει πολύ και με την παρέα μου που είναι από αλλά μέρη μας αρέσει πολύ αφού δεν θέλουμε να φύγουμε (που είμαστε από άλλες επαρχιακές πόλεις). Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:50 Η Riaaaa έγραψε: #10 12-07-25 10:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει. Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη. ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα.. Click για ανάπτυξη... Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εμενα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας ..Αλλά κ ηρεμία στα Ιωάννινα ανάλογα το mood που θα είμαι Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 12-07-25 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:00 Η Riaaaa έγραψε: #12 12-07-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Click για ανάπτυξη... το μέτρο δεν βοηθάει?. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 12-07-25 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μ αρέσουν αυτά εμένα πολυυ χαχαχα το μέτρο δεν βοηθάει?. Click για ανάπτυξη... Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:09 Η Riaaaa έγραψε: #14 12-07-25 11:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Click για ανάπτυξη... Ναι άμα έχεις αμάξι είσαι πένα , σχολή κ απευθείας καφέ ούτε αστικό ούτε μετρό ούτε τίποτα Valioukoss Νεοφερμένο μέλος Η Valioukoss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 13:46 Η Valioukoss: #15 12-07-25 13:46 Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 14:29 Ο Ilias__ έγραψε: #16 12-07-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valioukoss: Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Click για ανάπτυξη... Τα Γιάννενα είναι φοιτητουπολη και έχει ζωή. Η πλειοψηφία των φοιτητών δύσκολα βαριέται αυτή τη πόλη. Όσον αφορά το καιρό και ότι κάθε μέρα θα βρέχει και μένα με είχε προβληματίσει. Όταν πήγα μας έλεγαν οι Γιαννιωτες ότι κάθε μέρα βρέχει εδώ που ήρθατε. Παρόλα αυτά έβρεξε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ σε σχέση με άλλες χρονιές (κλιματική αλλαγή)και όλοι απορούσαν . Τέλος οι αποστάσεις περπατώνται άνετα. Μπορείς να βγεις στο κέντρο με τα πόδια ακόμη και αν δεν μένεις στο κέντρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ryuzaki Atrlef elenitren tomftw Loustep johnsala Velvet Valioukoss Drscientist thenutritionist Ilias__ Nala chester20080 Unboxholics gianikit panaman st.krf gaidouri neuronova m.b. maria konsta Obi-Wan Kenobi AggelikiGr sophiaa sakplat Wonderkid Ersa ang12_012 Corfu kitty maria271 MarcoReus Ilikntas Entropy24 Kate1914 Theo7 Geraldsaga Scandal bobbos188 ManDef ειδήμων Xryssa Paragontas7000 psychoticwaltz Jauahahwiwisjs Panatha mono Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η πόλη των Ιωαννίνων είναι ο ορισμός της φοιτητουπολης. Πρώτα από όλα η φυσική ομορφιά, έχει την λίμνη και ακριβώς απέναντι το νησάκι. Στο κέντρο γενικά υπάρχουν αρκετά φοιτητικά στέκια και είναι πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή (μπαράκια, τσιπουραδικα, κρασαδικα κλπ). Πάντως η πλειοψηφία των φοιτητών είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.281 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 09:09 Ο Paragontas7000: #3 12-07-25 09:09 Γιαννενα Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 09:52 Η Riaaaa έγραψε: #4 12-07-25 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Ilias__: Η πόλη των Ιωαννίνων είναι ο ορισμός της φοιτητουπολης. Πρώτα από όλα η φυσική ομορφιά, έχει την λίμνη και ακριβώς απέναντι το νησάκι. Στο κέντρο γενικά υπάρχουν αρκετά φοιτητικά στέκια και είναι πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή (μπαράκια, τσιπουραδικα, κρασαδικα κλπ). Πάντως η πλειοψηφία των φοιτητών είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Click για ανάπτυξη... Μια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 12-07-25 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθεια Click για ανάπτυξη... Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:12 Ο Ilias__ έγραψε: #6 12-07-25 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθεια Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από το καθένα. Ξέρω άτομα που έφτασαν μέχρι διδακτορικό και τόσα χρόνια στα Γιάννενα δεν βαρέθηκαν. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι παρέες. Από την άλλη όμως αν βαρεθείς μπορείς να συνεχίσεις με μεταπτυχιακες σπουδές σε κάποια άλλη πόλη. Επιπλέον θεωρώ ότι τα Γιάννενα έχουν ζωή και δύσκολα θα βαρεθείς. Τουλάχιστον με όσους το έχω συζητήσει εκεί καταλήξαμε Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:33 Η Riaaaa έγραψε: #7 12-07-25 10:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται. Click για ανάπτυξη... Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται. Click για ανάπτυξη... Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Ilias__: Εξαρτάται από το καθένα. Ξέρω άτομα που έφτασαν μέχρι διδακτορικό και τόσα χρόνια στα Γιάννενα δεν βαρέθηκαν. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι παρέες. Από την άλλη όμως αν βαρεθείς μπορείς να συνεχίσεις με μεταπτυχιακες σπουδές σε κάποια άλλη πόλη. Επιπλέον θεωρώ ότι τα Γιάννενα έχουν ζωή και δύσκολα θα βαρεθείς. Τουλάχιστον με όσους το έχω συζητήσει εκεί καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... Ωραία.. εσένα που σου φαίνεται ? Έχεις συνηθίσει ? Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 12-07-25 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Click για ανάπτυξη... Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει. Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη. ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα.. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:49 Ο Ilias__ έγραψε: #9 12-07-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Ωραία.. εσένα που σου φαίνεται ? Έχεις συνηθίσει ? Click για ανάπτυξη... Εμένα ως τώρα μου αρέσει πολύ και με την παρέα μου που είναι από αλλά μέρη μας αρέσει πολύ αφού δεν θέλουμε να φύγουμε (που είμαστε από άλλες επαρχιακές πόλεις). Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:50 Η Riaaaa έγραψε: #10 12-07-25 10:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει. Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη. ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα.. Click για ανάπτυξη... Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εμενα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας ..Αλλά κ ηρεμία στα Ιωάννινα ανάλογα το mood που θα είμαι Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 12-07-25 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:00 Η Riaaaa έγραψε: #12 12-07-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Click για ανάπτυξη... το μέτρο δεν βοηθάει?. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 12-07-25 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μ αρέσουν αυτά εμένα πολυυ χαχαχα το μέτρο δεν βοηθάει?. Click για ανάπτυξη... Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:09 Η Riaaaa έγραψε: #14 12-07-25 11:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Click για ανάπτυξη... Ναι άμα έχεις αμάξι είσαι πένα , σχολή κ απευθείας καφέ ούτε αστικό ούτε μετρό ούτε τίποτα Valioukoss Νεοφερμένο μέλος Η Valioukoss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 13:46 Η Valioukoss: #15 12-07-25 13:46 Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 14:29 Ο Ilias__ έγραψε: #16 12-07-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valioukoss: Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Click για ανάπτυξη... Τα Γιάννενα είναι φοιτητουπολη και έχει ζωή. Η πλειοψηφία των φοιτητών δύσκολα βαριέται αυτή τη πόλη. Όσον αφορά το καιρό και ότι κάθε μέρα θα βρέχει και μένα με είχε προβληματίσει. Όταν πήγα μας έλεγαν οι Γιαννιωτες ότι κάθε μέρα βρέχει εδώ που ήρθατε. Παρόλα αυτά έβρεξε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ σε σχέση με άλλες χρονιές (κλιματική αλλαγή)και όλοι απορούσαν . Τέλος οι αποστάσεις περπατώνται άνετα. Μπορείς να βγεις στο κέντρο με τα πόδια ακόμη και αν δεν μένεις στο κέντρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ryuzaki Atrlef elenitren tomftw Loustep johnsala Velvet Valioukoss Drscientist thenutritionist Ilias__ Nala chester20080 Unboxholics gianikit panaman st.krf gaidouri neuronova m.b. maria konsta Obi-Wan Kenobi AggelikiGr sophiaa sakplat Wonderkid Ersa ang12_012 Corfu kitty maria271 MarcoReus Ilikntas Entropy24 Kate1914 Theo7 Geraldsaga Scandal bobbos188 ManDef ειδήμων Xryssa Paragontas7000 psychoticwaltz Jauahahwiwisjs Panatha mono Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 09:52 Η Riaaaa έγραψε: #4 12-07-25 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Ilias__: Η πόλη των Ιωαννίνων είναι ο ορισμός της φοιτητουπολης. Πρώτα από όλα η φυσική ομορφιά, έχει την λίμνη και ακριβώς απέναντι το νησάκι. Στο κέντρο γενικά υπάρχουν αρκετά φοιτητικά στέκια και είναι πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή (μπαράκια, τσιπουραδικα, κρασαδικα κλπ). Πάντως η πλειοψηφία των φοιτητών είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Click για ανάπτυξη... Μια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθεια ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 12-07-25 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθεια Click για ανάπτυξη... Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:12 Ο Ilias__ έγραψε: #6 12-07-25 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθεια Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από το καθένα. Ξέρω άτομα που έφτασαν μέχρι διδακτορικό και τόσα χρόνια στα Γιάννενα δεν βαρέθηκαν. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι παρέες. Από την άλλη όμως αν βαρεθείς μπορείς να συνεχίσεις με μεταπτυχιακες σπουδές σε κάποια άλλη πόλη. Επιπλέον θεωρώ ότι τα Γιάννενα έχουν ζωή και δύσκολα θα βαρεθείς. Τουλάχιστον με όσους το έχω συζητήσει εκεί καταλήξαμε Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:33 Η Riaaaa έγραψε: #7 12-07-25 10:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται. Click για ανάπτυξη... Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται. Click για ανάπτυξη... Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Ilias__: Εξαρτάται από το καθένα. Ξέρω άτομα που έφτασαν μέχρι διδακτορικό και τόσα χρόνια στα Γιάννενα δεν βαρέθηκαν. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι παρέες. Από την άλλη όμως αν βαρεθείς μπορείς να συνεχίσεις με μεταπτυχιακες σπουδές σε κάποια άλλη πόλη. Επιπλέον θεωρώ ότι τα Γιάννενα έχουν ζωή και δύσκολα θα βαρεθείς. Τουλάχιστον με όσους το έχω συζητήσει εκεί καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... Ωραία.. εσένα που σου φαίνεται ? Έχεις συνηθίσει ? Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 12-07-25 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Click για ανάπτυξη... Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει. Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη. ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα.. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:49 Ο Ilias__ έγραψε: #9 12-07-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Ωραία.. εσένα που σου φαίνεται ? Έχεις συνηθίσει ? Click για ανάπτυξη... Εμένα ως τώρα μου αρέσει πολύ και με την παρέα μου που είναι από αλλά μέρη μας αρέσει πολύ αφού δεν θέλουμε να φύγουμε (που είμαστε από άλλες επαρχιακές πόλεις). Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:50 Η Riaaaa έγραψε: #10 12-07-25 10:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει. Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη. ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα.. Click για ανάπτυξη... Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εμενα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας ..Αλλά κ ηρεμία στα Ιωάννινα ανάλογα το mood που θα είμαι Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 12-07-25 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:00 Η Riaaaa έγραψε: #12 12-07-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Click για ανάπτυξη... το μέτρο δεν βοηθάει?. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 12-07-25 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μ αρέσουν αυτά εμένα πολυυ χαχαχα το μέτρο δεν βοηθάει?. Click για ανάπτυξη... Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:09 Η Riaaaa έγραψε: #14 12-07-25 11:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Click για ανάπτυξη... Ναι άμα έχεις αμάξι είσαι πένα , σχολή κ απευθείας καφέ ούτε αστικό ούτε μετρό ούτε τίποτα Valioukoss Νεοφερμένο μέλος Η Valioukoss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 13:46 Η Valioukoss: #15 12-07-25 13:46 Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 14:29 Ο Ilias__ έγραψε: #16 12-07-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valioukoss: Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Click για ανάπτυξη... Τα Γιάννενα είναι φοιτητουπολη και έχει ζωή. Η πλειοψηφία των φοιτητών δύσκολα βαριέται αυτή τη πόλη. Όσον αφορά το καιρό και ότι κάθε μέρα θα βρέχει και μένα με είχε προβληματίσει. Όταν πήγα μας έλεγαν οι Γιαννιωτες ότι κάθε μέρα βρέχει εδώ που ήρθατε. Παρόλα αυτά έβρεξε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ σε σχέση με άλλες χρονιές (κλιματική αλλαγή)και όλοι απορούσαν . Τέλος οι αποστάσεις περπατώνται άνετα. Μπορείς να βγεις στο κέντρο με τα πόδια ακόμη και αν δεν μένεις στο κέντρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ryuzaki Atrlef elenitren tomftw Loustep johnsala Velvet Valioukoss Drscientist thenutritionist Ilias__ Nala chester20080 Unboxholics gianikit panaman st.krf gaidouri neuronova m.b. maria konsta Obi-Wan Kenobi AggelikiGr sophiaa sakplat Wonderkid Ersa ang12_012 Corfu kitty maria271 MarcoReus Ilikntas Entropy24 Kate1914 Theo7 Geraldsaga Scandal bobbos188 ManDef ειδήμων Xryssa Paragontas7000 psychoticwaltz Jauahahwiwisjs Panatha mono Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ilias__: Η πόλη των Ιωαννίνων είναι ο ορισμός της φοιτητουπολης. Πρώτα από όλα η φυσική ομορφιά, έχει την λίμνη και ακριβώς απέναντι το νησάκι. Στο κέντρο γενικά υπάρχουν αρκετά φοιτητικά στέκια και είναι πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή (μπαράκια, τσιπουραδικα, κρασαδικα κλπ). Πάντως η πλειοψηφία των φοιτητών είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Click για ανάπτυξη... Μια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθεια
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 12-07-25 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθεια Click για ανάπτυξη... Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:12 Ο Ilias__ έγραψε: #6 12-07-25 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθεια Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από το καθένα. Ξέρω άτομα που έφτασαν μέχρι διδακτορικό και τόσα χρόνια στα Γιάννενα δεν βαρέθηκαν. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι παρέες. Από την άλλη όμως αν βαρεθείς μπορείς να συνεχίσεις με μεταπτυχιακες σπουδές σε κάποια άλλη πόλη. Επιπλέον θεωρώ ότι τα Γιάννενα έχουν ζωή και δύσκολα θα βαρεθείς. Τουλάχιστον με όσους το έχω συζητήσει εκεί καταλήξαμε Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:33 Η Riaaaa έγραψε: #7 12-07-25 10:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται. Click για ανάπτυξη... Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται. Click για ανάπτυξη... Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Ilias__: Εξαρτάται από το καθένα. Ξέρω άτομα που έφτασαν μέχρι διδακτορικό και τόσα χρόνια στα Γιάννενα δεν βαρέθηκαν. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι παρέες. Από την άλλη όμως αν βαρεθείς μπορείς να συνεχίσεις με μεταπτυχιακες σπουδές σε κάποια άλλη πόλη. Επιπλέον θεωρώ ότι τα Γιάννενα έχουν ζωή και δύσκολα θα βαρεθείς. Τουλάχιστον με όσους το έχω συζητήσει εκεί καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... Ωραία.. εσένα που σου φαίνεται ? Έχεις συνηθίσει ? Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 12-07-25 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Click για ανάπτυξη... Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει. Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη. ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα.. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:49 Ο Ilias__ έγραψε: #9 12-07-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Ωραία.. εσένα που σου φαίνεται ? Έχεις συνηθίσει ? Click για ανάπτυξη... Εμένα ως τώρα μου αρέσει πολύ και με την παρέα μου που είναι από αλλά μέρη μας αρέσει πολύ αφού δεν θέλουμε να φύγουμε (που είμαστε από άλλες επαρχιακές πόλεις). Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:50 Η Riaaaa έγραψε: #10 12-07-25 10:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει. Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη. ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα.. Click για ανάπτυξη... Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εμενα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας ..Αλλά κ ηρεμία στα Ιωάννινα ανάλογα το mood που θα είμαι Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 12-07-25 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:00 Η Riaaaa έγραψε: #12 12-07-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Click για ανάπτυξη... το μέτρο δεν βοηθάει?. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 12-07-25 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μ αρέσουν αυτά εμένα πολυυ χαχαχα το μέτρο δεν βοηθάει?. Click για ανάπτυξη... Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:09 Η Riaaaa έγραψε: #14 12-07-25 11:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Click για ανάπτυξη... Ναι άμα έχεις αμάξι είσαι πένα , σχολή κ απευθείας καφέ ούτε αστικό ούτε μετρό ούτε τίποτα Valioukoss Νεοφερμένο μέλος Η Valioukoss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 13:46 Η Valioukoss: #15 12-07-25 13:46 Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 14:29 Ο Ilias__ έγραψε: #16 12-07-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valioukoss: Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Click για ανάπτυξη... Τα Γιάννενα είναι φοιτητουπολη και έχει ζωή. Η πλειοψηφία των φοιτητών δύσκολα βαριέται αυτή τη πόλη. Όσον αφορά το καιρό και ότι κάθε μέρα θα βρέχει και μένα με είχε προβληματίσει. Όταν πήγα μας έλεγαν οι Γιαννιωτες ότι κάθε μέρα βρέχει εδώ που ήρθατε. Παρόλα αυτά έβρεξε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ σε σχέση με άλλες χρονιές (κλιματική αλλαγή)και όλοι απορούσαν . Τέλος οι αποστάσεις περπατώνται άνετα. Μπορείς να βγεις στο κέντρο με τα πόδια ακόμη και αν δεν μένεις στο κέντρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ryuzaki Atrlef elenitren tomftw Loustep johnsala Velvet Valioukoss Drscientist thenutritionist Ilias__ Nala chester20080 Unboxholics gianikit panaman st.krf gaidouri neuronova m.b. maria konsta Obi-Wan Kenobi AggelikiGr sophiaa sakplat Wonderkid Ersa ang12_012 Corfu kitty maria271 MarcoReus Ilikntas Entropy24 Kate1914 Theo7 Geraldsaga Scandal bobbos188 ManDef ειδήμων Xryssa Paragontas7000 psychoticwaltz Jauahahwiwisjs Panatha mono Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθεια Click για ανάπτυξη... Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται.
Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:12 Ο Ilias__ έγραψε: #6 12-07-25 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθεια Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από το καθένα. Ξέρω άτομα που έφτασαν μέχρι διδακτορικό και τόσα χρόνια στα Γιάννενα δεν βαρέθηκαν. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι παρέες. Από την άλλη όμως αν βαρεθείς μπορείς να συνεχίσεις με μεταπτυχιακες σπουδές σε κάποια άλλη πόλη. Επιπλέον θεωρώ ότι τα Γιάννενα έχουν ζωή και δύσκολα θα βαρεθείς. Τουλάχιστον με όσους το έχω συζητήσει εκεί καταλήξαμε Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:33 Η Riaaaa έγραψε: #7 12-07-25 10:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται. Click για ανάπτυξη... Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται. Click για ανάπτυξη... Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Ilias__: Εξαρτάται από το καθένα. Ξέρω άτομα που έφτασαν μέχρι διδακτορικό και τόσα χρόνια στα Γιάννενα δεν βαρέθηκαν. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι παρέες. Από την άλλη όμως αν βαρεθείς μπορείς να συνεχίσεις με μεταπτυχιακες σπουδές σε κάποια άλλη πόλη. Επιπλέον θεωρώ ότι τα Γιάννενα έχουν ζωή και δύσκολα θα βαρεθείς. Τουλάχιστον με όσους το έχω συζητήσει εκεί καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... Ωραία.. εσένα που σου φαίνεται ? Έχεις συνηθίσει ? Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 12-07-25 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Click για ανάπτυξη... Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει. Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη. ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα.. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:49 Ο Ilias__ έγραψε: #9 12-07-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Ωραία.. εσένα που σου φαίνεται ? Έχεις συνηθίσει ? Click για ανάπτυξη... Εμένα ως τώρα μου αρέσει πολύ και με την παρέα μου που είναι από αλλά μέρη μας αρέσει πολύ αφού δεν θέλουμε να φύγουμε (που είμαστε από άλλες επαρχιακές πόλεις). Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:50 Η Riaaaa έγραψε: #10 12-07-25 10:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει. Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη. ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα.. Click για ανάπτυξη... Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εμενα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας ..Αλλά κ ηρεμία στα Ιωάννινα ανάλογα το mood που θα είμαι Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 12-07-25 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:00 Η Riaaaa έγραψε: #12 12-07-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Click για ανάπτυξη... το μέτρο δεν βοηθάει?. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 12-07-25 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μ αρέσουν αυτά εμένα πολυυ χαχαχα το μέτρο δεν βοηθάει?. Click για ανάπτυξη... Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:09 Η Riaaaa έγραψε: #14 12-07-25 11:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Click για ανάπτυξη... Ναι άμα έχεις αμάξι είσαι πένα , σχολή κ απευθείας καφέ ούτε αστικό ούτε μετρό ούτε τίποτα Valioukoss Νεοφερμένο μέλος Η Valioukoss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 13:46 Η Valioukoss: #15 12-07-25 13:46 Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 14:29 Ο Ilias__ έγραψε: #16 12-07-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valioukoss: Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Click για ανάπτυξη... Τα Γιάννενα είναι φοιτητουπολη και έχει ζωή. Η πλειοψηφία των φοιτητών δύσκολα βαριέται αυτή τη πόλη. Όσον αφορά το καιρό και ότι κάθε μέρα θα βρέχει και μένα με είχε προβληματίσει. Όταν πήγα μας έλεγαν οι Γιαννιωτες ότι κάθε μέρα βρέχει εδώ που ήρθατε. Παρόλα αυτά έβρεξε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ σε σχέση με άλλες χρονιές (κλιματική αλλαγή)και όλοι απορούσαν . Τέλος οι αποστάσεις περπατώνται άνετα. Μπορείς να βγεις στο κέντρο με τα πόδια ακόμη και αν δεν μένεις στο κέντρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ryuzaki Atrlef elenitren tomftw Loustep johnsala Velvet Valioukoss Drscientist thenutritionist Ilias__ Nala chester20080 Unboxholics gianikit panaman st.krf gaidouri neuronova m.b. maria konsta Obi-Wan Kenobi AggelikiGr sophiaa sakplat Wonderkid Ersa ang12_012 Corfu kitty maria271 MarcoReus Ilikntas Entropy24 Kate1914 Theo7 Geraldsaga Scandal bobbos188 ManDef ειδήμων Xryssa Paragontas7000 psychoticwaltz Jauahahwiwisjs Panatha mono Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μια ερώτηση στα Ιωάννινα επειδή είναι μικρή πόλη άμα περάσουν 6 με 7 χρόνια , πτυχία , μεταπτυχιακά , διδακτορικό δεν θα βαρεθείς ..?. Ενώ Θεσσαλονίκη είναι πιο μεγάλη πόλη.. Δεν αποκλείω τα Ιωάννινα , απλά κ εγώ το σκέφτομαι που είναι καλύτερα..αλλά δεν ξέρω πού αλήθεια Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται από το καθένα. Ξέρω άτομα που έφτασαν μέχρι διδακτορικό και τόσα χρόνια στα Γιάννενα δεν βαρέθηκαν. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι παρέες. Από την άλλη όμως αν βαρεθείς μπορείς να συνεχίσεις με μεταπτυχιακες σπουδές σε κάποια άλλη πόλη. Επιπλέον θεωρώ ότι τα Γιάννενα έχουν ζωή και δύσκολα θα βαρεθείς. Τουλάχιστον με όσους το έχω συζητήσει εκεί καταλήξαμε
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:33 Η Riaaaa έγραψε: #7 12-07-25 10:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται. Click για ανάπτυξη... Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται. Click για ανάπτυξη... Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Ilias__: Εξαρτάται από το καθένα. Ξέρω άτομα που έφτασαν μέχρι διδακτορικό και τόσα χρόνια στα Γιάννενα δεν βαρέθηκαν. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι παρέες. Από την άλλη όμως αν βαρεθείς μπορείς να συνεχίσεις με μεταπτυχιακες σπουδές σε κάποια άλλη πόλη. Επιπλέον θεωρώ ότι τα Γιάννενα έχουν ζωή και δύσκολα θα βαρεθείς. Τουλάχιστον με όσους το έχω συζητήσει εκεί καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... Ωραία.. εσένα που σου φαίνεται ? Έχεις συνηθίσει ? Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 12-07-25 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Click για ανάπτυξη... Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει. Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη. ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα.. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:49 Ο Ilias__ έγραψε: #9 12-07-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Ωραία.. εσένα που σου φαίνεται ? Έχεις συνηθίσει ? Click για ανάπτυξη... Εμένα ως τώρα μου αρέσει πολύ και με την παρέα μου που είναι από αλλά μέρη μας αρέσει πολύ αφού δεν θέλουμε να φύγουμε (που είμαστε από άλλες επαρχιακές πόλεις). Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:50 Η Riaaaa έγραψε: #10 12-07-25 10:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει. Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη. ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα.. Click για ανάπτυξη... Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εμενα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας ..Αλλά κ ηρεμία στα Ιωάννινα ανάλογα το mood που θα είμαι Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 12-07-25 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:00 Η Riaaaa έγραψε: #12 12-07-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Click για ανάπτυξη... το μέτρο δεν βοηθάει?. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 12-07-25 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μ αρέσουν αυτά εμένα πολυυ χαχαχα το μέτρο δεν βοηθάει?. Click για ανάπτυξη... Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:09 Η Riaaaa έγραψε: #14 12-07-25 11:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Click για ανάπτυξη... Ναι άμα έχεις αμάξι είσαι πένα , σχολή κ απευθείας καφέ ούτε αστικό ούτε μετρό ούτε τίποτα Valioukoss Νεοφερμένο μέλος Η Valioukoss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 13:46 Η Valioukoss: #15 12-07-25 13:46 Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 14:29 Ο Ilias__ έγραψε: #16 12-07-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valioukoss: Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Click για ανάπτυξη... Τα Γιάννενα είναι φοιτητουπολη και έχει ζωή. Η πλειοψηφία των φοιτητών δύσκολα βαριέται αυτή τη πόλη. Όσον αφορά το καιρό και ότι κάθε μέρα θα βρέχει και μένα με είχε προβληματίσει. Όταν πήγα μας έλεγαν οι Γιαννιωτες ότι κάθε μέρα βρέχει εδώ που ήρθατε. Παρόλα αυτά έβρεξε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ σε σχέση με άλλες χρονιές (κλιματική αλλαγή)και όλοι απορούσαν . Τέλος οι αποστάσεις περπατώνται άνετα. Μπορείς να βγεις στο κέντρο με τα πόδια ακόμη και αν δεν μένεις στο κέντρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ryuzaki Atrlef elenitren tomftw Loustep johnsala Velvet Valioukoss Drscientist thenutritionist Ilias__ Nala chester20080 Unboxholics gianikit panaman st.krf gaidouri neuronova m.b. maria konsta Obi-Wan Kenobi AggelikiGr sophiaa sakplat Wonderkid Ersa ang12_012 Corfu kitty maria271 MarcoReus Ilikntas Entropy24 Kate1914 Theo7 Geraldsaga Scandal bobbos188 ManDef ειδήμων Xryssa Paragontas7000 psychoticwaltz Jauahahwiwisjs Panatha mono Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται. Click για ανάπτυξη... Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Χμμμ... τα μικτα μερη ειναι τα ωραια...που σε κρατανε και σε ζεταινουν. Τα μεγαλα ειναι για να λες παραμυθια,ουτοπιες , ξαπαραδιασμα , απατες και ανωνυμια. Εχεις σκεφτει στην τεραστια επαυλη σου ποσο χωρο χρειαζεσαι? 1τμ στο σαλονι να καθεσαι 1τμ στην κουζινα να τρως 2τμ στο κρεβατι, αντε 4τμ για απλες 1τμ για να βάφεσαι και στο μπανιο? καλα εκει δεν μπαινω απογορευεται. Click για ανάπτυξη... Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Ilias__: Εξαρτάται από το καθένα. Ξέρω άτομα που έφτασαν μέχρι διδακτορικό και τόσα χρόνια στα Γιάννενα δεν βαρέθηκαν. Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι παρέες. Από την άλλη όμως αν βαρεθείς μπορείς να συνεχίσεις με μεταπτυχιακες σπουδές σε κάποια άλλη πόλη. Επιπλέον θεωρώ ότι τα Γιάννενα έχουν ζωή και δύσκολα θα βαρεθείς. Τουλάχιστον με όσους το έχω συζητήσει εκεί καταλήξαμε Click για ανάπτυξη... Ωραία.. εσένα που σου φαίνεται ? Έχεις συνηθίσει ?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 12-07-25 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Click για ανάπτυξη... Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει. Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη. ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα.. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:49 Ο Ilias__ έγραψε: #9 12-07-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Ωραία.. εσένα που σου φαίνεται ? Έχεις συνηθίσει ? Click για ανάπτυξη... Εμένα ως τώρα μου αρέσει πολύ και με την παρέα μου που είναι από αλλά μέρη μας αρέσει πολύ αφού δεν θέλουμε να φύγουμε (που είμαστε από άλλες επαρχιακές πόλεις). Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:50 Η Riaaaa έγραψε: #10 12-07-25 10:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει. Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη. ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα.. Click για ανάπτυξη... Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εμενα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας ..Αλλά κ ηρεμία στα Ιωάννινα ανάλογα το mood που θα είμαι Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 12-07-25 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:00 Η Riaaaa έγραψε: #12 12-07-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Click για ανάπτυξη... το μέτρο δεν βοηθάει?. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 12-07-25 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μ αρέσουν αυτά εμένα πολυυ χαχαχα το μέτρο δεν βοηθάει?. Click για ανάπτυξη... Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:09 Η Riaaaa έγραψε: #14 12-07-25 11:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Click για ανάπτυξη... Ναι άμα έχεις αμάξι είσαι πένα , σχολή κ απευθείας καφέ ούτε αστικό ούτε μετρό ούτε τίποτα Valioukoss Νεοφερμένο μέλος Η Valioukoss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 13:46 Η Valioukoss: #15 12-07-25 13:46 Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 14:29 Ο Ilias__ έγραψε: #16 12-07-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valioukoss: Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Click για ανάπτυξη... Τα Γιάννενα είναι φοιτητουπολη και έχει ζωή. Η πλειοψηφία των φοιτητών δύσκολα βαριέται αυτή τη πόλη. Όσον αφορά το καιρό και ότι κάθε μέρα θα βρέχει και μένα με είχε προβληματίσει. Όταν πήγα μας έλεγαν οι Γιαννιωτες ότι κάθε μέρα βρέχει εδώ που ήρθατε. Παρόλα αυτά έβρεξε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ σε σχέση με άλλες χρονιές (κλιματική αλλαγή)και όλοι απορούσαν . Τέλος οι αποστάσεις περπατώνται άνετα. Μπορείς να βγεις στο κέντρο με τα πόδια ακόμη και αν δεν μένεις στο κέντρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ryuzaki Atrlef elenitren tomftw Loustep johnsala Velvet Valioukoss Drscientist thenutritionist Ilias__ Nala chester20080 Unboxholics gianikit panaman st.krf gaidouri neuronova m.b. maria konsta Obi-Wan Kenobi AggelikiGr sophiaa sakplat Wonderkid Ersa ang12_012 Corfu kitty maria271 MarcoReus Ilikntas Entropy24 Kate1914 Theo7 Geraldsaga Scandal bobbos188 ManDef ειδήμων Xryssa Paragontas7000 psychoticwaltz Jauahahwiwisjs Panatha mono Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Click για ανάπτυξη... Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει. Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη. ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα..
Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:49 Ο Ilias__ έγραψε: #9 12-07-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Ωραία.. εσένα που σου φαίνεται ? Έχεις συνηθίσει ? Click για ανάπτυξη... Εμένα ως τώρα μου αρέσει πολύ και με την παρέα μου που είναι από αλλά μέρη μας αρέσει πολύ αφού δεν θέλουμε να φύγουμε (που είμαστε από άλλες επαρχιακές πόλεις). Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:50 Η Riaaaa έγραψε: #10 12-07-25 10:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει. Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη. ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα.. Click για ανάπτυξη... Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εμενα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας ..Αλλά κ ηρεμία στα Ιωάννινα ανάλογα το mood που θα είμαι Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 12-07-25 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:00 Η Riaaaa έγραψε: #12 12-07-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Click για ανάπτυξη... το μέτρο δεν βοηθάει?. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 12-07-25 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μ αρέσουν αυτά εμένα πολυυ χαχαχα το μέτρο δεν βοηθάει?. Click για ανάπτυξη... Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:09 Η Riaaaa έγραψε: #14 12-07-25 11:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Click για ανάπτυξη... Ναι άμα έχεις αμάξι είσαι πένα , σχολή κ απευθείας καφέ ούτε αστικό ούτε μετρό ούτε τίποτα Valioukoss Νεοφερμένο μέλος Η Valioukoss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 13:46 Η Valioukoss: #15 12-07-25 13:46 Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 14:29 Ο Ilias__ έγραψε: #16 12-07-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valioukoss: Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Click για ανάπτυξη... Τα Γιάννενα είναι φοιτητουπολη και έχει ζωή. Η πλειοψηφία των φοιτητών δύσκολα βαριέται αυτή τη πόλη. Όσον αφορά το καιρό και ότι κάθε μέρα θα βρέχει και μένα με είχε προβληματίσει. Όταν πήγα μας έλεγαν οι Γιαννιωτες ότι κάθε μέρα βρέχει εδώ που ήρθατε. Παρόλα αυτά έβρεξε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ σε σχέση με άλλες χρονιές (κλιματική αλλαγή)και όλοι απορούσαν . Τέλος οι αποστάσεις περπατώνται άνετα. Μπορείς να βγεις στο κέντρο με τα πόδια ακόμη και αν δεν μένεις στο κέντρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ryuzaki Atrlef elenitren tomftw Loustep johnsala Velvet Valioukoss Drscientist thenutritionist Ilias__ Nala chester20080 Unboxholics gianikit panaman st.krf gaidouri neuronova m.b. maria konsta Obi-Wan Kenobi AggelikiGr sophiaa sakplat Wonderkid Ersa ang12_012 Corfu kitty maria271 MarcoReus Ilikntas Entropy24 Kate1914 Theo7 Geraldsaga Scandal bobbos188 ManDef ειδήμων Xryssa Paragontas7000 psychoticwaltz Jauahahwiwisjs Panatha mono Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Με το παράδειγμα σου δηλαδή συμπεραίνουμε ότι τα μικρότερα μέρη είναι κ τα πιο καλά? Δηλαδή δεν χρειάζομαστε κάτι παραπάνω είναι επαρκή ? Έτσι κ πόλεις οι μικρότερες είναι πιο οκ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Θα το συζητήσω αυτό με τα άτομα που μένουν εκεί , να μου πουν για την φοιτητική ζωή . Πες μου για τον πόνο σ εσύ που λέγαμε ..χαχαχ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Ωραία.. εσένα που σου φαίνεται ? Έχεις συνηθίσει ? Click για ανάπτυξη... Εμένα ως τώρα μου αρέσει πολύ και με την παρέα μου που είναι από αλλά μέρη μας αρέσει πολύ αφού δεν θέλουμε να φύγουμε (που είμαστε από άλλες επαρχιακές πόλεις).
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:50 Η Riaaaa έγραψε: #10 12-07-25 10:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει. Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη. ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα.. Click για ανάπτυξη... Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εμενα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας ..Αλλά κ ηρεμία στα Ιωάννινα ανάλογα το mood που θα είμαι Click για ανάπτυξη... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 12-07-25 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:00 Η Riaaaa έγραψε: #12 12-07-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Click για ανάπτυξη... το μέτρο δεν βοηθάει?. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 12-07-25 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μ αρέσουν αυτά εμένα πολυυ χαχαχα το μέτρο δεν βοηθάει?. Click για ανάπτυξη... Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:09 Η Riaaaa έγραψε: #14 12-07-25 11:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Click για ανάπτυξη... Ναι άμα έχεις αμάξι είσαι πένα , σχολή κ απευθείας καφέ ούτε αστικό ούτε μετρό ούτε τίποτα Valioukoss Νεοφερμένο μέλος Η Valioukoss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 13:46 Η Valioukoss: #15 12-07-25 13:46 Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 14:29 Ο Ilias__ έγραψε: #16 12-07-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valioukoss: Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Click για ανάπτυξη... Τα Γιάννενα είναι φοιτητουπολη και έχει ζωή. Η πλειοψηφία των φοιτητών δύσκολα βαριέται αυτή τη πόλη. Όσον αφορά το καιρό και ότι κάθε μέρα θα βρέχει και μένα με είχε προβληματίσει. Όταν πήγα μας έλεγαν οι Γιαννιωτες ότι κάθε μέρα βρέχει εδώ που ήρθατε. Παρόλα αυτά έβρεξε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ σε σχέση με άλλες χρονιές (κλιματική αλλαγή)και όλοι απορούσαν . Τέλος οι αποστάσεις περπατώνται άνετα. Μπορείς να βγεις στο κέντρο με τα πόδια ακόμη και αν δεν μένεις στο κέντρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ryuzaki Atrlef elenitren tomftw Loustep johnsala Velvet Valioukoss Drscientist thenutritionist Ilias__ Nala chester20080 Unboxholics gianikit panaman st.krf gaidouri neuronova m.b. maria konsta Obi-Wan Kenobi AggelikiGr sophiaa sakplat Wonderkid Ersa ang12_012 Corfu kitty maria271 MarcoReus Ilikntas Entropy24 Kate1914 Theo7 Geraldsaga Scandal bobbos188 ManDef ειδήμων Xryssa Paragontas7000 psychoticwaltz Jauahahwiwisjs Panatha mono Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε ναι ..οσο πιο μικρο το μερος πολυ καλυτερη ανθρωπινη επαφη...ο ανθρωπως δεν ζει με τις πολλες ποικιλες φρεντο ..με την επαφη ζει. Ε τωρα ειπε το κοριτσι για κρυο ,βροχη και χαλαζια εκει στα γιαννενα ..αυτο δε μ'αρεσει..εγω θελω συνεχη ανοιξη. ναι ειμαι οκ σημερα ...ε στο αλλο νημα.. Click για ανάπτυξη... Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εμενα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας ..Αλλά κ ηρεμία στα Ιωάννινα ανάλογα το mood που θα είμαι Click για ανάπτυξη...
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 10:58 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 12-07-25 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:00 Η Riaaaa έγραψε: #12 12-07-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Click για ανάπτυξη... το μέτρο δεν βοηθάει?. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 12-07-25 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μ αρέσουν αυτά εμένα πολυυ χαχαχα το μέτρο δεν βοηθάει?. Click για ανάπτυξη... Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:09 Η Riaaaa έγραψε: #14 12-07-25 11:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Click για ανάπτυξη... Ναι άμα έχεις αμάξι είσαι πένα , σχολή κ απευθείας καφέ ούτε αστικό ούτε μετρό ούτε τίποτα Valioukoss Νεοφερμένο μέλος Η Valioukoss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 13:46 Η Valioukoss: #15 12-07-25 13:46 Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 14:29 Ο Ilias__ έγραψε: #16 12-07-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valioukoss: Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Click για ανάπτυξη... Τα Γιάννενα είναι φοιτητουπολη και έχει ζωή. Η πλειοψηφία των φοιτητών δύσκολα βαριέται αυτή τη πόλη. Όσον αφορά το καιρό και ότι κάθε μέρα θα βρέχει και μένα με είχε προβληματίσει. Όταν πήγα μας έλεγαν οι Γιαννιωτες ότι κάθε μέρα βρέχει εδώ που ήρθατε. Παρόλα αυτά έβρεξε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ σε σχέση με άλλες χρονιές (κλιματική αλλαγή)και όλοι απορούσαν . Τέλος οι αποστάσεις περπατώνται άνετα. Μπορείς να βγεις στο κέντρο με τα πόδια ακόμη και αν δεν μένεις στο κέντρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ryuzaki Atrlef elenitren tomftw Loustep johnsala Velvet Valioukoss Drscientist thenutritionist Ilias__ Nala chester20080 Unboxholics gianikit panaman st.krf gaidouri neuronova m.b. maria konsta Obi-Wan Kenobi AggelikiGr sophiaa sakplat Wonderkid Ersa ang12_012 Corfu kitty maria271 MarcoReus Ilikntas Entropy24 Kate1914 Theo7 Geraldsaga Scandal bobbos188 ManDef ειδήμων Xryssa Paragontas7000 psychoticwaltz Jauahahwiwisjs Panatha mono Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Εσένα πιο πολύ θα μου άρεσαν οι γρήγοροι ρυθμοί της Αθήνας .. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Ιουλίου 2025 Click για ανάπτυξη... Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη?
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:00 Η Riaaaa έγραψε: #12 12-07-25 11:00 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Click για ανάπτυξη... το μέτρο δεν βοηθάει?. Τελευταία επεξεργασία: 12 Ιουλίου 2025 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 12-07-25 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μ αρέσουν αυτά εμένα πολυυ χαχαχα το μέτρο δεν βοηθάει?. Click για ανάπτυξη... Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:09 Η Riaaaa έγραψε: #14 12-07-25 11:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Click για ανάπτυξη... Ναι άμα έχεις αμάξι είσαι πένα , σχολή κ απευθείας καφέ ούτε αστικό ούτε μετρό ούτε τίποτα Valioukoss Νεοφερμένο μέλος Η Valioukoss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 13:46 Η Valioukoss: #15 12-07-25 13:46 Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 14:29 Ο Ilias__ έγραψε: #16 12-07-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valioukoss: Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Click για ανάπτυξη... Τα Γιάννενα είναι φοιτητουπολη και έχει ζωή. Η πλειοψηφία των φοιτητών δύσκολα βαριέται αυτή τη πόλη. Όσον αφορά το καιρό και ότι κάθε μέρα θα βρέχει και μένα με είχε προβληματίσει. Όταν πήγα μας έλεγαν οι Γιαννιωτες ότι κάθε μέρα βρέχει εδώ που ήρθατε. Παρόλα αυτά έβρεξε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ σε σχέση με άλλες χρονιές (κλιματική αλλαγή)και όλοι απορούσαν . Τέλος οι αποστάσεις περπατώνται άνετα. Μπορείς να βγεις στο κέντρο με τα πόδια ακόμη και αν δεν μένεις στο κέντρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ryuzaki Atrlef elenitren tomftw Loustep johnsala Velvet Valioukoss Drscientist thenutritionist Ilias__ Nala chester20080 Unboxholics gianikit panaman st.krf gaidouri neuronova m.b. maria konsta Obi-Wan Kenobi AggelikiGr sophiaa sakplat Wonderkid Ersa ang12_012 Corfu kitty maria271 MarcoReus Ilikntas Entropy24 Kate1914 Theo7 Geraldsaga Scandal bobbos188 ManDef ειδήμων Xryssa Paragontas7000 psychoticwaltz Jauahahwiwisjs Panatha mono Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι φιλολογικα εχει μια αξια..αλλα... ναι βεβαια ...αθηνα..τρελα με κορδελα...ξερεις τι ειναι να θες 3 ωρες στον δρομο την ημερα να πας σχολη? Click για ανάπτυξη... το μέτρο δεν βοηθάει?.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:08 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 12-07-25 11:08 Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μ αρέσουν αυτά εμένα πολυυ χαχαχα το μέτρο δεν βοηθάει?. Click για ανάπτυξη... Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:09 Η Riaaaa έγραψε: #14 12-07-25 11:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Click για ανάπτυξη... Ναι άμα έχεις αμάξι είσαι πένα , σχολή κ απευθείας καφέ ούτε αστικό ούτε μετρό ούτε τίποτα Valioukoss Νεοφερμένο μέλος Η Valioukoss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 13:46 Η Valioukoss: #15 12-07-25 13:46 Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 14:29 Ο Ilias__ έγραψε: #16 12-07-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valioukoss: Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Click για ανάπτυξη... Τα Γιάννενα είναι φοιτητουπολη και έχει ζωή. Η πλειοψηφία των φοιτητών δύσκολα βαριέται αυτή τη πόλη. Όσον αφορά το καιρό και ότι κάθε μέρα θα βρέχει και μένα με είχε προβληματίσει. Όταν πήγα μας έλεγαν οι Γιαννιωτες ότι κάθε μέρα βρέχει εδώ που ήρθατε. Παρόλα αυτά έβρεξε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ σε σχέση με άλλες χρονιές (κλιματική αλλαγή)και όλοι απορούσαν . Τέλος οι αποστάσεις περπατώνται άνετα. Μπορείς να βγεις στο κέντρο με τα πόδια ακόμη και αν δεν μένεις στο κέντρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ryuzaki Atrlef elenitren tomftw Loustep johnsala Velvet Valioukoss Drscientist thenutritionist Ilias__ Nala chester20080 Unboxholics gianikit panaman st.krf gaidouri neuronova m.b. maria konsta Obi-Wan Kenobi AggelikiGr sophiaa sakplat Wonderkid Ersa ang12_012 Corfu kitty maria271 MarcoReus Ilikntas Entropy24 Kate1914 Theo7 Geraldsaga Scandal bobbos188 ManDef ειδήμων Xryssa Paragontas7000 psychoticwaltz Jauahahwiwisjs Panatha mono Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Riaaaa: Μ αρέσουν αυτά εμένα πολυυ χαχαχα το μέτρο δεν βοηθάει?. Click για ανάπτυξη... Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια.
Riaaaa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Riaaaa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 254 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 11:09 Η Riaaaa έγραψε: #14 12-07-25 11:09 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Click για ανάπτυξη... Ναι άμα έχεις αμάξι είσαι πένα , σχολή κ απευθείας καφέ ούτε αστικό ούτε μετρό ούτε τίποτα Valioukoss Νεοφερμένο μέλος Η Valioukoss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 13:46 Η Valioukoss: #15 12-07-25 13:46 Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 14:29 Ο Ilias__ έγραψε: #16 12-07-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valioukoss: Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Click για ανάπτυξη... Τα Γιάννενα είναι φοιτητουπολη και έχει ζωή. Η πλειοψηφία των φοιτητών δύσκολα βαριέται αυτή τη πόλη. Όσον αφορά το καιρό και ότι κάθε μέρα θα βρέχει και μένα με είχε προβληματίσει. Όταν πήγα μας έλεγαν οι Γιαννιωτες ότι κάθε μέρα βρέχει εδώ που ήρθατε. Παρόλα αυτά έβρεξε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ σε σχέση με άλλες χρονιές (κλιματική αλλαγή)και όλοι απορούσαν . Τέλος οι αποστάσεις περπατώνται άνετα. Μπορείς να βγεις στο κέντρο με τα πόδια ακόμη και αν δεν μένεις στο κέντρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ryuzaki Atrlef elenitren tomftw Loustep johnsala Velvet Valioukoss Drscientist thenutritionist Ilias__ Nala chester20080 Unboxholics gianikit panaman st.krf gaidouri neuronova m.b. maria konsta Obi-Wan Kenobi AggelikiGr sophiaa sakplat Wonderkid Ersa ang12_012 Corfu kitty maria271 MarcoReus Ilikntas Entropy24 Kate1914 Theo7 Geraldsaga Scandal bobbos188 ManDef ειδήμων Xryssa Paragontas7000 psychoticwaltz Jauahahwiwisjs Panatha mono Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι βοηθα η μπλε γραμμη απο πειραια κατεχακη.. οταν αρχισα δεν υπηρχε...αλλα το αυτοκινητο ειναι μουρη, καφες ,μουσικη, ψυξη, και σε παει εξω απο την σχολη ....και φορτωνεις και παιδακια για το σπιτι στο φευγα και λετε αστεια. Click για ανάπτυξη... Ναι άμα έχεις αμάξι είσαι πένα , σχολή κ απευθείας καφέ ούτε αστικό ούτε μετρό ούτε τίποτα
Valioukoss Νεοφερμένο μέλος Η Valioukoss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 13:46 Η Valioukoss: #15 12-07-25 13:46 Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 14:29 Ο Ilias__ έγραψε: #16 12-07-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valioukoss: Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Click για ανάπτυξη... Τα Γιάννενα είναι φοιτητουπολη και έχει ζωή. Η πλειοψηφία των φοιτητών δύσκολα βαριέται αυτή τη πόλη. Όσον αφορά το καιρό και ότι κάθε μέρα θα βρέχει και μένα με είχε προβληματίσει. Όταν πήγα μας έλεγαν οι Γιαννιωτες ότι κάθε μέρα βρέχει εδώ που ήρθατε. Παρόλα αυτά έβρεξε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ σε σχέση με άλλες χρονιές (κλιματική αλλαγή)και όλοι απορούσαν . Τέλος οι αποστάσεις περπατώνται άνετα. Μπορείς να βγεις στο κέντρο με τα πόδια ακόμη και αν δεν μένεις στο κέντρο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα.
Ilias__ Νεοφερμένο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2025 στις 14:29 Ο Ilias__ έγραψε: #16 12-07-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Valioukoss: Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Click για ανάπτυξη... Τα Γιάννενα είναι φοιτητουπολη και έχει ζωή. Η πλειοψηφία των φοιτητών δύσκολα βαριέται αυτή τη πόλη. Όσον αφορά το καιρό και ότι κάθε μέρα θα βρέχει και μένα με είχε προβληματίσει. Όταν πήγα μας έλεγαν οι Γιαννιωτες ότι κάθε μέρα βρέχει εδώ που ήρθατε. Παρόλα αυτά έβρεξε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ σε σχέση με άλλες χρονιές (κλιματική αλλαγή)και όλοι απορούσαν . Τέλος οι αποστάσεις περπατώνται άνετα. Μπορείς να βγεις στο κέντρο με τα πόδια ακόμη και αν δεν μένεις στο κέντρο.
Αρχική Δημοσίευση από Valioukoss: Αυτό που σκέφτομαι για τα Γιάννενα είναι αυτό που λέτε μήπως βαρεθώ και από κάποιο σημείο και μετά είναι απλά μια ρουτίνα ή δυσαρεστηθώ από το καιρό που δεν συμπαθώ τη βροχή. Αν και στην πόλη που μεγάλωσα κάπως έτσι ήταν(εκτός της βροχής). Γιαυτο σκεφτόμουν μήπως ήθελα κάτι μεγαλύτερο. Από την άλλη οι αποστάσεις στη Θεσσαλονίκη νομίζω θα με τρελάνουν. Σκεφτείτε στη πόλη μου μαξ να χρειάστηκε 10 φορές λεωφορείο δεν έχω συνηθίσει καθόλου αυτό το πράγμα. Click για ανάπτυξη... Τα Γιάννενα είναι φοιτητουπολη και έχει ζωή. Η πλειοψηφία των φοιτητών δύσκολα βαριέται αυτή τη πόλη. Όσον αφορά το καιρό και ότι κάθε μέρα θα βρέχει και μένα με είχε προβληματίσει. Όταν πήγα μας έλεγαν οι Γιαννιωτες ότι κάθε μέρα βρέχει εδώ που ήρθατε. Παρόλα αυτά έβρεξε ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ σε σχέση με άλλες χρονιές (κλιματική αλλαγή)και όλοι απορούσαν . Τέλος οι αποστάσεις περπατώνται άνετα. Μπορείς να βγεις στο κέντρο με τα πόδια ακόμη και αν δεν μένεις στο κέντρο.