desna Νεοφερμένο μέλος Η desna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2020 στις 15:05 Η desna έγραψε: #1 02-08-20 15:05 Ως ομογενής με διαζευγμένους γονείς, οι οποίοι θα παραμείνουν στο εξωτερικό και χωρίς κανέναν κηδεμόνα στην πόλη που θα σπουδάσω στην Ελλάδα, δικαιούμαι φοιτητική εστία; Έχω κάποια προτεραιότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iknowyou Νεοφερμένο μέλος Ο Iknowyou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:32 Ο Iknowyou έγραψε: #2 17-09-20 16:32 Αρχική Δημοσίευση από desna: Ως ομογενής με διαζευγμένους γονείς, οι οποίοι θα παραμείνουν στο εξωτερικό και χωρίς κανέναν κηδεμόνα στην πόλη που θα σπουδάσω στην Ελλάδα, δικαιούμαι φοιτητική εστία; Έχω κάποια προτεραιότητα; Click για ανάπτυξη... Ναι και μάλιστα πολύ μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. louminis Νεοφερμένο μέλος Η louminis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης & Διερμηνείας Ιονίου. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:46 Η louminis έγραψε: #3 17-09-20 18:46 Αρχική Δημοσίευση από desna: Ως ομογενής με διαζευγμένους γονείς, οι οποίοι θα παραμείνουν στο εξωτερικό και χωρίς κανέναν κηδεμόνα στην πόλη που θα σπουδάσω στην Ελλάδα, δικαιούμαι φοιτητική εστία; Έχω κάποια προτεραιότητα; Click για ανάπτυξη... Αντί για εστία μπορείς πληρείς και τα κριτίρια για το στεγαστικό επίδομα νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: maria271 stefan Thmoysides Eri0611 oups Than003 seduv Arvacon Stathis2001a Iknowyou mari2 Marinamani Xristinaqui louminis desna jim2015 Dr. Gl. Luminous island Xristosdimitra iminspain giannhs2001 Αλκης Κ. Vold tsiobieman azula Prak Bgpanos KaterinaL fretoe ΘανάσοςG4 No name SlimShady eri548 Κλημεντίνη Josua Nar20 victor 21 jimis2001 lnesb Eva Ggpg Steffie88 Thanos_D Serotonin Rene2004 hirasawayui Mukumbura Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ως ομογενής με διαζευγμένους γονείς, οι οποίοι θα παραμείνουν στο εξωτερικό και χωρίς κανέναν κηδεμόνα στην πόλη που θα σπουδάσω στην Ελλάδα, δικαιούμαι φοιτητική εστία; Έχω κάποια προτεραιότητα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iknowyou Νεοφερμένο μέλος Ο Iknowyou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:32 Ο Iknowyou έγραψε: #2 17-09-20 16:32 Αρχική Δημοσίευση από desna: Ως ομογενής με διαζευγμένους γονείς, οι οποίοι θα παραμείνουν στο εξωτερικό και χωρίς κανέναν κηδεμόνα στην πόλη που θα σπουδάσω στην Ελλάδα, δικαιούμαι φοιτητική εστία; Έχω κάποια προτεραιότητα; Click για ανάπτυξη... Ναι και μάλιστα πολύ μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. louminis Νεοφερμένο μέλος Η louminis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης & Διερμηνείας Ιονίου. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:46 Η louminis έγραψε: #3 17-09-20 18:46 Αρχική Δημοσίευση από desna: Ως ομογενής με διαζευγμένους γονείς, οι οποίοι θα παραμείνουν στο εξωτερικό και χωρίς κανέναν κηδεμόνα στην πόλη που θα σπουδάσω στην Ελλάδα, δικαιούμαι φοιτητική εστία; Έχω κάποια προτεραιότητα; Click για ανάπτυξη... Αντί για εστία μπορείς πληρείς και τα κριτίρια για το στεγαστικό επίδομα νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από desna: Ως ομογενής με διαζευγμένους γονείς, οι οποίοι θα παραμείνουν στο εξωτερικό και χωρίς κανέναν κηδεμόνα στην πόλη που θα σπουδάσω στην Ελλάδα, δικαιούμαι φοιτητική εστία; Έχω κάποια προτεραιότητα; Click για ανάπτυξη... Ναι και μάλιστα πολύ μεγάλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
louminis Νεοφερμένο μέλος Η louminis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης & Διερμηνείας Ιονίου. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:46 Η louminis έγραψε: #3 17-09-20 18:46 Αρχική Δημοσίευση από desna: Ως ομογενής με διαζευγμένους γονείς, οι οποίοι θα παραμείνουν στο εξωτερικό και χωρίς κανέναν κηδεμόνα στην πόλη που θα σπουδάσω στην Ελλάδα, δικαιούμαι φοιτητική εστία; Έχω κάποια προτεραιότητα; Click για ανάπτυξη... Αντί για εστία μπορείς πληρείς και τα κριτίρια για το στεγαστικό επίδομα νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από desna: Ως ομογενής με διαζευγμένους γονείς, οι οποίοι θα παραμείνουν στο εξωτερικό και χωρίς κανέναν κηδεμόνα στην πόλη που θα σπουδάσω στην Ελλάδα, δικαιούμαι φοιτητική εστία; Έχω κάποια προτεραιότητα; Click για ανάπτυξη... Αντί για εστία μπορείς πληρείς και τα κριτίρια για το στεγαστικό επίδομα νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.