Simos91
Νεοφερμένο μέλος

Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος απο εσάς να με πληροφορήσει για τη ποιότητα των φοιτητικών εστιών εκεί.Μπορεί κάποιος να διαμείνει άνετα ή βρίσκονται σε κακή κατάσταση?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demandgeorgia
Νεοφερμένο μέλος

Πέρασα "μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και δικτύων" στο βόλο!!!
Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος απο εσάς να με πληροφορήσει για τη ποιότητα των φοιτητικών εστιών εκεί.Μπορεί κάποιος να διαμείνει άνετα ή βρίσκονται σε κακή κατάσταση?
Aρχικα συγχαρητηρια και καλη φοιτητικη ζωη.Ξερεις σε παρακαλω να μου πεις αν υπαρχουν καποια κριτηρια για να μπεις στη εστια και που να απευθυνθω για να μαθω για τη διαδικασια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Simos91
Νεοφερμένο μέλος

Aρχικα συγχαρητηρια και καλη φοιτητικη ζωη.Ξερεις σε παρακαλω να μου πεις αν υπαρχουν καποια κριτηρια για να μπεις στη εστια και που να απευθυνθω για να μαθω για τη διαδικασια!
Σε ευχαριστώ πολύ.Λοιπον,ανάλογα με τη πόλη που πέρασες αναζήτησε αρχικα τα τηλεφωνα της φοιτητικης εστίας και πάρε για να σου πουν τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.Βασικό κριτηριο απ'οσο ξέρω είναι το εισόδημα τησ οικογενειας να μην ξεπερνα τα 30000 ευρώ.που ακριβως πέρασες?
demandgeorgia
Νεοφερμένο μέλος

Simos91
Νεοφερμένο μέλος

demandgeorgia
Νεοφερμένο μέλος

Απο Θεσσαλονίκη!!!Εσυ? Ναι και εγω απ΄οτι πληροφορηθηκα τόσο οι εστίες όσο και το κέντρο σίτισης είναι εξίσου καλά. Το θέμα για τις εστίες είναι οτι ειναι ελάχιστες,35 νομίζω και επομένως είναι κάπως δύσκολο να μπει κάποιος.Θα δειξει...
Εγώ είμαι από Φάρσαλα.....είναι κοντά στη Λάρισα γιατί μπορεί να μην τα ξέρεις.......εγώ Θεσ/νίκη ήθελα αλλά έπιανα φιλολογία εκεί κα ήθελα παιδαγωγικό...ετσι τελικά στο Βόλο........το πολυτεχνείο είναι ωραία σχολή???καποιος μου είχε πει οτι είναι στην ίδια με τα παιδαγωγικά..αλλά δεν νομίζω....εγώ πάντως ενθουσιάστικα με την εστία ρώτησα και κορίτσια στο φβ....έχουν κάνει σελίδα και περιμένω νέα σίγουρα θα ξέρουν πολλά για την εστία...αν μάθω κάτι θές να σ πώ....εσύ παντως αν μάθεις κάτι καινούριο ενημέρωσε με...ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Simos91
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ είμαι από Φάρσαλα.....είναι κοντά στη Λάρισα γιατί μπορεί να μην τα ξέρεις.......εγώ Θεσ/νίκη ήθελα αλλά έπιανα φιλολογία εκεί κα ήθελα παιδαγωγικό...ετσι τελικά στο Βόλο........το πολυτεχνείο είναι ωραία σχολή???καποιος μου είχε πει οτι είναι στην ίδια με τα παιδαγωγικά..αλλά δεν νομίζω....εγώ πάντως ενθουσιάστικα με την εστία ρώτησα και κορίτσια στο φβ....έχουν κάνει σελίδα και περιμένω νέα σίγουρα θα ξέρουν πολλά για την εστία...αν μάθω κάτι θές να σ πώ....εσύ παντως αν μάθεις κάτι καινούριο ενημέρωσε με...ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Γεια σου δημητρα.Καταρχας το πολυτεχνειο δεν βρισκεται στην ιδια περιοχη με τις "θεωρητικες" σχολές.Αν κοιταξεις σε εναν χαρτη της πόλης βρίσκονται σε διαφορετικα σημεια της πόλης.Το δικο μου τμημα όμως αν και ειναι πολυτεχνειου,δεν στεγαζεται στις πολυτεχνικες,αλλα σε αλλο κτιριο κοντά στο πανεπιστημιο.
Την Δευτέρα βρεθηκα στο βόλο και κανοντας μια περιηγηση στη πόλη,πέρασα και απο τις εστίες.Εδειχναν σε αρκετά καλη κατάσταση και κάποιος κύριος που βρισκόταν εκεί μας είπε οτι ειναι καλές.Βασική πληροφορία που ισως σου χρειάζεται ειναι οτι οι εστίες δινονται μόνο σε πρωτοετείς φοιτητές,λογω του οτι ειναι λίγες.
Αν μαθεις κατι καινουριο,φυσικα θα ηθελα να με ενημερωσεις.
Αν θελεις στειλε μου καποιο pm με το msn σου η το φβ,για να ανταλασσουμε οποιαδηποτε πληροφορία για το βόλο,γιατι οτι καινουριο μαθαινουμε ειναι καλό.
DN8
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
azwtoo
Νεοφερμένο μέλος

DN8
Νεοφερμένο μέλος

Ειρήνη xe91
Νεοφερμένο μέλος

Πέρασα "μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και δικτύων" στο βόλο!!!
ειμαι φοιτητρια στο τμημα βιοχημειας και βιοτεχνολογιας..οι τιμες των ενοικιων οντως ειναι χαμηλες αλλα για ν αεργαζεσαι παραλληλα με τη σχολη ειναι ανεφικτο καθως υποχρεουσε να παρακολουθεις εργαστηρια και φροντιστηρια καθως και να παραδιδεις τις εβδομαδιαιες εργασιες ...στην μια απουσια τ καθε εργαστηριο κοβεσαι και πρεπει ν τ επαναλαβεις απο την αρχη τ επομενο ετος .ρε παιδια εχω μια απορια.πως γινεται το πανεπιστημιο θεσσαλιας να εχει τμηματα και σε αλλες πολεις(εκτος απο τον βολο,π.χ.λαρισα) και να μην εχει εστιες σε αυτες?...εδωσα φετος και περναω στο βιοχημειας και βιοτεχνολογιας στη λαρισα,ψαχνω για εστια...τιποτα.απο οτι φαινεται εχει μονο για τει εκει και του πανεπιστημιου ειναι στο βολο.εχει κανεις ιδεα τι να κανω?γιατι για ενοικιο δεν το κοβω!
Ondinean
Νεοφερμένο μέλος

Περιμένω απαντήσεις. Ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Genesis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ondinean
Νεοφερμένο μέλος

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Ondinean
Νεοφερμένο μέλος

AnthonyD
Νεοφερμένο μέλος

Αγγελική95
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.