Cat lady Νεοφερμένο μέλος Η Cat lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:18 Η Cat lady έγραψε: #1 08-02-24 14:18 Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κάποιος πού θα μπορούσα να πουλήσω τις πανεπιστημιακές ιατρικές-οδοντιατρικές σημειώσεις που έχω κάνει, διαδικτυακά και μη; math2arch Νεοφερμένο μέλος Ο math2arch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:26 Ο math2arch: #2 08-02-24 14:26 Καλησπέρα. Διαδικτυακά να πουλήσεις χειρόγραφες( σημειώσεις, δεν ξέρω τον τρόπο. Φαντάζομαι μόνο απευθείας στους υποψήφιους πελάτες. Κατά τα άλλα, θα μπορούσες να ρωτήσεις σε κάποιο φωτοτυπικό κέντρο κοντά στη σχολή, παράλληλα ίσως με κάποια προώθηση του έργου σου σε κάποιο group συμφοιτητών στο φβ. Εναλλακτικά, δοκίμασε να επικοινωνήσεις με κάποιο πανεπιστημιακό φροντιστήριο, σε περίπτωση που τις χρειάζονται. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:41 Ο Panzerkampfwagen: #3 08-02-24 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Cat lady: Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κάποιος πού θα μπορούσα να πουλήσω τις πανεπιστημιακές ιατρικές-οδοντιατρικές σημειώσεις που έχω κάνει, διαδικτυακά και μη; Click για ανάπτυξη... Γιατί να τις πουλήσεις; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cat lady meh alexp Corfu kitty jYanniss Maynard AggelikiGr BatGuin SKG χημεια4λαιφ Than003 Φινεύς Γατέχων Kate1914 iiTzArismaltor_ Totreno bibliofagos Lifelong Learner Leo komm V@Per Unboxholics Scandal math2arch dmav Dr. Gl. Luminous Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κάποιος πού θα μπορούσα να πουλήσω τις πανεπιστημιακές ιατρικές-οδοντιατρικές σημειώσεις που έχω κάνει, διαδικτυακά και μη;
math2arch Νεοφερμένο μέλος Ο math2arch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 98 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 14:26 Ο math2arch: #2 08-02-24 14:26 Καλησπέρα. Διαδικτυακά να πουλήσεις χειρόγραφες( σημειώσεις, δεν ξέρω τον τρόπο. Φαντάζομαι μόνο απευθείας στους υποψήφιους πελάτες. Κατά τα άλλα, θα μπορούσες να ρωτήσεις σε κάποιο φωτοτυπικό κέντρο κοντά στη σχολή, παράλληλα ίσως με κάποια προώθηση του έργου σου σε κάποιο group συμφοιτητών στο φβ. Εναλλακτικά, δοκίμασε να επικοινωνήσεις με κάποιο πανεπιστημιακό φροντιστήριο, σε περίπτωση που τις χρειάζονται. Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:41 Ο Panzerkampfwagen: #3 08-02-24 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Cat lady: Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κάποιος πού θα μπορούσα να πουλήσω τις πανεπιστημιακές ιατρικές-οδοντιατρικές σημειώσεις που έχω κάνει, διαδικτυακά και μη; Click για ανάπτυξη... Γιατί να τις πουλήσεις; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα. Διαδικτυακά να πουλήσεις χειρόγραφες( σημειώσεις, δεν ξέρω τον τρόπο. Φαντάζομαι μόνο απευθείας στους υποψήφιους πελάτες. Κατά τα άλλα, θα μπορούσες να ρωτήσεις σε κάποιο φωτοτυπικό κέντρο κοντά στη σχολή, παράλληλα ίσως με κάποια προώθηση του έργου σου σε κάποιο group συμφοιτητών στο φβ. Εναλλακτικά, δοκίμασε να επικοινωνήσεις με κάποιο πανεπιστημιακό φροντιστήριο, σε περίπτωση που τις χρειάζονται.
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2024 στις 20:41 Ο Panzerkampfwagen: #3 08-02-24 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Cat lady: Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κάποιος πού θα μπορούσα να πουλήσω τις πανεπιστημιακές ιατρικές-οδοντιατρικές σημειώσεις που έχω κάνει, διαδικτυακά και μη; Click για ανάπτυξη... Γιατί να τις πουλήσεις;
Αρχική Δημοσίευση από Cat lady: Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κάποιος πού θα μπορούσα να πουλήσω τις πανεπιστημιακές ιατρικές-οδοντιατρικές σημειώσεις που έχω κάνει, διαδικτυακά και μη; Click για ανάπτυξη... Γιατί να τις πουλήσεις;