Φοιτητικές εστίες Ηράκλειου

Artemhs

Νεοφερμένο μέλος

Ο Artemhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Λογο χαμηλων οικονομικων (δεν παιζουν και πολλα φραγκα) υπαρχουν φοιτητικες εστιες στην σχολη?
και τελος πως ειναι η φοιτητικη ζωη στο ηρακλειο?Ακομη μπορειτε να μου προτινετε εναλλακτικες σχολες που μπορω να μπω που να μην εχουν πανω απο 10-11.000 μορια.Ευχαριστω εκ των προτερων :D

Και μια ερωτησουλα που θα φανει λιγο χαζη.Πως περναω σε σχολη που εχω δηλωσει στο μηχανογραφικο?Αρκει απλα να εχω πανω απο την βαση της σχολης και μπηκα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Boom

Επιφανές μέλος

Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.243 μηνύματα.
Και μια ερωτησουλα που θα φανει λιγο χαζη.Πως περναω σε σχολη που εχω δηλωσει στο μηχανογραφικο?Αρκει απλα να εχω πανω απο την βαση της σχολης και μπηκα?
Τίποτα δεν είναι χαζό! :D
(εκτός από εμένα:P)

Ναι, η βάση είναι τα μόρια του τελευταίου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Artemhs

Νεοφερμένο μέλος

Ο Artemhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
εννοω δηλαδη αν η βαση φετος θα ειναι 9850 και γω θα εχω 10.100 θα μπω στην σχολη ετσι?

Boom

Επιφανές μέλος

εννοω δηλαδη αν η βαση φετος θα ειναι 9850 και γω θα εχω 10.100 θα μπω στην σχολη ετσι?
Ναι! :)

Artemhs

Νεοφερμένο μέλος

και αμα δηλωσουν παρα πολλοι αναγκαστηκα δεν θα κοψουν καποιους?? :P

Boom

Επιφανές μέλος

και αμα δηλωσουν παρα πολλοι αναγκαστηκα δεν θα κοψουν καποιους?? :P
Είναι και ανάλογα τη ζήτηση και ανάλογα με τις θέσεις που διαθέτει το πανεπιστήμιο. Άμα το δηλώσουν 60 άτομα και η σχολή δέχεται 50, θα πάρουν τα 50 πρώτα παιδιά (δηλ αυτά που έχουν τα περισσότερα μόρια)

Artemhs

Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...