thekwarxitektonikh
Νεοφερμένο μέλος
Η thekwarxitektonikh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

01-08-23

23:09
Πέρασα Χανιά, την Πέμπτη βγήκαν τα αποτελέσματα, Κυριακή βράδυ πήραμε το πλοίο με τους γονείς μου. Η κατάσταση εδώ είναι απελπιστική με την εύρεση κατοικίας. Είναι ακριβά (ως γνωστόν) αλλά ακόμη κι έτσι δεν σημαίνει ότι είναι και καλά. Αναζητώ παντού σε μικρές αγγελίες στις εφημερίδες, στο φβ, σε διάφορα sites, σε μεσιτικά, σε ενοικιαστηρια που έχουν στους δρόμους και πάλι ζορικα τα πράγματα. Εγώ ψάχνω επιπλωμένο σπίτι (300-450€, 30-40τμ) είτε μέσα στα Χανιά ή κοντά στο Πολυτεχνείο. Ανεβάζω και εδώ μήπως ξέρει κανείς τίποτα. Δεν νομίζω αλλά η απελπισία είναι μεγάλη. Μέχρι και τα σπίτια που το καλοκαίρι γίνονται Airbnb είναι δύσκολο να βρεθούν. Αν κάποιος έχει την οποιαδήποτε πληροφορία, πείτε μου.
* επειδή έρχομαι από μακριά και δεν ξέρω αν θα με δεχτούν στις εστίες δεν μπορώ να έχω αυτή την αμφιβολία γι'αυτό προσπαθώ τόσο για σπίτι
* επειδή έρχομαι από μακριά και δεν ξέρω αν θα με δεχτούν στις εστίες δεν μπορώ να έχω αυτή την αμφιβολία γι'αυτό προσπαθώ τόσο για σπίτι
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.045 μηνύματα.

02-08-23

07:40
αστα να πανε δεν παιζεται η κατασταση καλη μουΠέρασα Χανιά, την Πέμπτη βγήκαν τα αποτελέσματα, Κυριακή βράδυ πήραμε το πλοίο με τους γονείς μου. Η κατάσταση εδώ είναι απελπιστική με την εύρεση κατοικίας. Είναι ακριβά (ως γνωστόν) αλλά ακόμη κι έτσι δεν σημαίνει ότι είναι και καλά. Αναζητώ παντού σε μικρές αγγελίες στις εφημερίδες, στο φβ, σε διάφορα sites, σε μεσιτικά, σε ενοικιαστηρια που έχουν στους δρόμους και πάλι ζορικα τα πράγματα. Εγώ ψάχνω επιπλωμένο σπίτι (300-450€, 30-40τμ) είτε μέσα στα Χανιά ή κοντά στο Πολυτεχνείο. Ανεβάζω και εδώ μήπως ξέρει κανείς τίποτα. Δεν νομίζω αλλά η απελπισία είναι μεγάλη. Μέχρι και τα σπίτια που το καλοκαίρι γίνονται Airbnb είναι δύσκολο να βρεθούν. Αν κάποιος έχει την οποιαδήποτε πληροφορία, πείτε μου.
εδω στο πειραια για παπει ενεπιπλωτα θελουν 400-500 .και οχι κατι μουρατο
για εστια πρεπει να εχεις εισοδημα κατω απο 2000 κατα κεφαλην για να ελπιζεις και τι σοι κατασταση θα ειναι? και ποτε ? κατα νοεμβρη?

02-08-23

07:56
Εγώ θα σ πρότεινα να κοιτάξεις από τώρα για συγκατοίκηση,γιατί η κατάσταση στα Χανιά με τα rbnb είναι πραγματικα τραγική,ίσως έχει τα περισσότερα rbnb σε όλη την Ελλάδα....
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6.457 μηνύματα.

02-08-23

09:07
Εμένα ο αδελφός μου πριν κάτι χρόνια, είχε βρει το σπίτι του από την εφημερίδα "χανιώτικα νέα"Πέρασα Χανιά, την Πέμπτη βγήκαν τα αποτελέσματα, Κυριακή βράδυ πήραμε το πλοίο με τους γονείς μου. Η κατάσταση εδώ είναι απελπιστική με την εύρεση κατοικίας. Είναι ακριβά (ως γνωστόν) αλλά ακόμη κι έτσι δεν σημαίνει ότι είναι και καλά. Αναζητώ παντού σε μικρές αγγελίες στις εφημερίδες, στο φβ, σε διάφορα sites, σε μεσιτικά, σε ενοικιαστηρια που έχουν στους δρόμους και πάλι ζορικα τα πράγματα. Εγώ ψάχνω επιπλωμένο σπίτι (300-450€, 30-40τμ) είτε μέσα στα Χανιά ή κοντά στο Πολυτεχνείο. Ανεβάζω και εδώ μήπως ξέρει κανείς τίποτα. Δεν νομίζω αλλά η απελπισία είναι μεγάλη. Μέχρι και τα σπίτια που το καλοκαίρι γίνονται Airbnb είναι δύσκολο να βρεθούν. Αν κάποιος έχει την οποιαδήποτε πληροφορία, πείτε μου.
Η κατάσταση δυστυχώς είναι πολύ δύσκολη όπως σωστά διαπιστώσατε. Κουράγιο και συνεχίστε να ψάχνετε. Μπορείς να κοιτάξεις και στις αγγελίες του Πολυτεχνείου (απο φοιτητές), όπου να ναι ξενοικιαζουν.
thekwarxitektonikh
Νεοφερμένο μέλος
Η thekwarxitektonikh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

02-08-23

09:45
Είδα βίντεο με τον πρύτανη του Πολυτεχνείου που καλούσε την πολιτεία να βοηθήσει τους φοιτητές. Οι εστίες αυτή την στιγμή έχουν 300 άτομα και οι ενεργοί φοιτητές είναι συνολικά 6.000 δεν νομίζω να μπορώ να μπω με αυτά τα δεδομένα, αλλά γενικά έχω ακούσει ότι είναι καλές οι εστίες εδώ! 400€ εδώ και είναι τρύπα ελάχιστα είναι όντως καλά σε αυτή την τιμή αλλά αυτά τα χουν προλάβει ήδη...αστα να πανε δεν παιζεται η κατασταση καλη μου
εδω στο πειραια για παπει ενεπιπλωτα θελουν 400-500 .και οχι κατι μουρατο
για εστια πρεπει να εχεις εισοδημα κατω απο 2000 κατα κεφαλην για να ελπιζεις και τι σοι κατασταση θα ειναι? και ποτε ? κατα νοεμβρη?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το σκέφτηκα πριν λίγο αυτό και ξέρω ότι γενικά στο εξωτερικό παίζει πολύ η συγκατοίκηση με αγνώστους αλλά δύσκολο δεν ξέρω αν μπορώ να μείνω με δυο αγνώστους πχΕγώ θα σ πρότεινα να κοιτάξεις από τώρα για συγκατοίκηση,γιατί η κατάσταση στα Χανιά με τα rbnb είναι πραγματικα τραγική,ίσως έχει τα περισσότερα rbnb σε όλη την Ελλάδα....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Παίρνω πρωί την εφημερίδα και ψάχνω νέες αγγελίες αλλά και εκεί είτε δεν το σηκώνουν είτε δεν το προλαβαίνουμε κανΕμένα ο αδελφός μου πριν κάτι χρόνια, είχε βρει το σπίτι του από την εφημερίδα "χανιώτικα νέα"
Η κατάσταση δυστυχώς είναι πολύ δύσκολη όπως σωστά διαπιστώσατε. Κουράγιο και συνεχίστε να ψάχνετε. Μπορείς να κοιτάξεις και στις αγγελίες του Πολυτεχνείου (απο φοιτητές), όπου να ναι ξενοικιαζουν.
Arvacon
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 950 μηνύματα.

02-08-23

12:30
Να ποιος φταιει γι αυτο...
newsme.gr
Οταν δεν εφαρμοζονται οι νομοι, την πληρωνουμε εμεις δυστυχως.
«Τέλος» το Airbnb στην Ελλάδα - Τι αλλάζει για όλους
Airbnb: Άσχημα τα νέα για όσους ασχολούνται με την ενοικίαση των σπιτιών τους στην πλατφόρμα. Ποιες αλλαγές έρχονται.

thekwarxitektonikh
Νεοφερμένο μέλος

02-08-23

16:37
Κατάντια στο έπακρο. Μόνο απογοήτευση στην Ελλάδα πιαΝα ποιος φταιει γι αυτο...
«Τέλος» το Airbnb στην Ελλάδα - Τι αλλάζει για όλους
Airbnb: Άσχημα τα νέα για όσους ασχολούνται με την ενοικίαση των σπιτιών τους στην πλατφόρμα. Ποιες αλλαγές έρχονται.newsme.gr
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- EFAKIT
- kasl178
- eirinipap
- fmarulezkd
- Leo komm
- astroskoni
- thekwarxitektonikh
- Νικολινα
- liana
- mvas
- Unboxholics
- Pharmacist01