Φοβάμαι ότι δεν θα περάσω πουθενά

Guest 409691

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Χελλοουυυ θα μπω κατευθείαν στο ψητό...

Αύριο δίνω κοινωνιολογια (18/6) και πραγματικά ήδη έχω απελπιστεί κσι νιωθω ότι δεν θα περάσω πουθενα. Να σημειώσω ότι δεν στόχευω καπου ψηλά, η σχολη που θελω ειναι 8.000 μορια απλα ποτε δεν ξερεις τι μπορεί να γίνει με την εβε που βαλανε...
Όπως έλεγα, είμαι έτοιμη να τα παρατησω, είναι μάταιο να προσπαθώ να καλύψω υλη 7 μηνών. Ιστορια δεν μπορω να μαθω παπαγαλια, παίζει να ξερω καλα παπαγαλια 6 μαθήματα μονο. Κοινωνιολογια, ενω τα έχω μάθει, νιωθω οτι δεν τα θυμάμαι. Μονο έκθεση και αρχαια τσ πηγα καπως καλα.

Το θεμα μου είναι ότι θα είναι δύσκολο να δώσω του χρονου καθώς θα πρέπει να δώσω λατινικα που δεν εχω διδαχθεί. Πέρα απο αυτο ομως, η κατάσταση του να σπατάλησω αλλο έναν χρόνο σε διάβασμα φοβούμενη πάλι μήπως δεν περάσω ειναι τερμα ψυχοφθορο.

Νιωθω ήδη ηττημενη, ειμαι χαλια ψυχολογικα και είμαι σε απόγνωση. Η μητερα μου, μου είπε ότι αν δεν περάσω θα μπορουμε να κανουμε αίτηση σε ιδιωτική σχολη. Ομως, δεν θελω να την επιβαρύνω και αλλο.
Περα απο αυτο, θέλω πολυ να περάσω σε ΑΕΙ, ειδικά στην συγκεκριμένη σχολη που θελω διότι πραγματικά την εχω αγαπησει, αλλα δεν ειναι το ιδιο ενα ΑΕΙ με μια ιδιωτική... Απλα δεν νιώθεις το ιδιο συναισθημα, δεν ξερω πως να το περιγράψω.

Ουφφ.. Υπάρχει κάποιος που συμπάσχει;

Υ.Γ.: Συγνώμη για τα τυχόν ορθογραφικά ή την χαλια σύνταξη, δεν είμαι σε φάση να σκεφτώ οτιδήποτε πλεον οποτε καταλαβαίνετε.
 

iminspain

Δραστήριο μέλος

Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 562 μηνύματα.
Επειδή καταλαβαίνω τί περνάς αυτήν την στιγμή θα σου αναφέρω κάτι από εμένα που έδωσα πέρσι. Το πιο σίγουρο είναι ότι λίγο πριν από κάθε εξέταση νομίζεις από το άγχος σου πως δεν θυμάσαι τίποτα. Αλλά ο εγκέφαλος μας είναι τόσο προχωρημένος που έχει "αρχεία" από τα μηνύματα που του έχουμε μεταφέρει με ποικίλους τρόπους. Έτσι, εσύ τώρα μπορεί να νομίζεις πως δεν θυμάσαι τίποτα, αλλά όταν έρθουν τα θέματα (εφόσον έχεις διαβάσει όλη την χρονιά βέβαια και έχεις αλληλεπιδράσει με την εξεταστέα ύλη) το μυαλό σου θα "αποκωδικοποιήσει" το τί πρέπει να απαντήσεις εκείνη την στιγμή. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό με ΜΗΔΕΝ ΑΓΧΟΣ. Είναι πάρα πολύ κλισέ αυτό που θα πω, αλλά ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! Και γω που ζω μες στο άγχος δεν έχω καταφέρει τίποτα, μην πω ότι έχω σκατώσει σε πολλά πράγματα. Ο στόχος σου είναι εφικτός και πιστεύω πως έχει και την ικανότητα και για ακόμα παραπάνω αρκεί να πιστεύεις στον εαυτό σου.

Και στην χειρότερη αν τυχόν δεν περάσεις εκεί που θες ξανάδωσε πανελλαδικές. Μπορείς να δώσεις όσες φορές θέλεις δεν σε απαγορεύει κανένας
 

Guest 409691

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Γενικά το άγχος είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που έχω. Ειδικά αυτές τις μέρες τη φράση "αγχώνεσαι δεν κάνει καλό" την έχω ακούσει πάρα πολύ και η αλήθεια είναι ότι εκνευρίζομαι αλλά έχουν δίκιο που το λένε Απλά δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Τρέμω πάρα πολύ, για κάποιο ανεξήγητο λόγο κρυώνω Και μου έρχεται τάση για εμετό ή λιποθυμία. Θα μου πεις Εντάξει 8.000 μόρια είναι δεν μπορείς να τα πιάσεις? Το θέμα είναι ότι την μία μέρα Διάβαζα πάρα πολύ και μετά παρατούσα τελείωσα το διάβασμα Και το ξανά έπιανα μετά από 1 μήνα. Στην κοινωνιολογία κάτι μπορώ να γράψω πιστεύω αλλά ιστορία πρέπει να γίνει θαύμα για να γράψω και αυτό με ρίχνει πολύ ψυχολογικά σκεπτόμενη ότι όλοι οι άλλοι διαβάζουν τόσο πολύ με αποτέλεσμα να ανεβάσουν τις βάσεις και να μην περάσω πουθενά. Δεν ξέρω πλέον πώς να πιστέψω στον εαυτό μου και στις δυνάμεις μου....
 

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 9,570 μηνύματα.
Να δωσεις ενα φιλι στη μανα σου που σε στηριζει ανευ ορων ( δεν ειναι συχνο φαινομενο) και να πας να σκισεις. Εχεις κανει καλη αρχη και αυριο θα τους παρεις και τα στρινγκ . Θα ξετυλιχθούν ολα ομορφα μπροστα σου οταν παρεις τα θεματα. Με δικα σου λογια, δεν πειραζει ,αυτο ειναι το σωστο , κανενα μαθημα δεν ειναι παπαγαλος ολα κατανοηση θελουν.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Eua t

Νεοφερμένος

Η Eua t αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Αφού έγραψες καλα στα υπόλοιπα προσπάθησε να γράψεις καλύτερα στη κοινωνιόλγια και ιστορία όσο βγάλεις λογικά για να μας λες ότι έγραψες καλα στα προηγούμενα μην σε αγχώνει!!! Όλα καλα θα πάνε μην υπολογίζεις όμως να γράψεις 8 υπολόγιζε λίγο παραπάνω γιατί δεν ξέρεις τι θα συμβεί με βάσεις .. καλή επιτυχία και χωρίς άγχος για να σου ερθουν εκείνη την στιγμή όλα !!!!!
 
Top