Φιλοσοφία στην Αθήνα ή τα Γιάννενα;

Anti12

Νεοφερμένος

Η Αντιγόνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Ενδιαφέρομαι για ΦΠΨ. Μένω στην Αθήνα και αν δεν ανέβουν οι βάσεις περνάω και εδώ και στα Γιάννενα.
Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου σχετικά με το πού θα ήταν καλύτερα γιατί δεν μπορώ να έχω σαν κριτήριο το ότι η Αθήνα έχει μεγαλύτερη ζήτηση το οποίο συνεπάγεται μεγαλύτερη βάση. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να χαρακτηριστεί καλό ένα πανεπιστήμιο.

Ευχαριστώ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

melinaaa

Νεοφερμένος

Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 20 μηνύματα.
εχω ακουσει οτι η φιλοσοφικη στα γιαννενα ειναι πολυ πιο οργανωμενη απο αυτη της αθηνας... στην αθηνα απ οτι μου λενε πολλα μαθηματα δεν γινονται βαση προγραμματος και ορισμενοι καθηγητες πατανε στο αμφιθεατρο μια φορα στο τοσο, οποτε τους καπνισει.. απο πλευρας οργανωσης λοιπον εγω θα προτιμουσα τα γιαννενα... τωρα οσον αφορα το επιπεδο πανω κατω ειναι το ιδιο, αφου και στα δυο πανεπιστημια οι καθηγητες ειναι πολυ καλοι! επειδη κι εγω μαλλον γιαννενα θα περασω, το εχω ψαξει και οσοι ειναι εκει στο ΦΠΨ ειναι πολυ ευχαριστημενοι!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Εγώ λέω Αθήνα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top