tolisman
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chrissaflou
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
helen_hania
Νεοφερμένο μέλος

dimitris17
Νεοφερμένο μέλος

tolisman
Δραστήριο μέλος

εγωωωωω!χεχε...περασα ΦΠΨ Αθηνας![]()
νόμιζα ότι δεν θα απαντήσει κανείς.. συγχαρητήρια. στο ίδιο κτίριο και στον ίδιο όροφο (νομίζω) θα είμαστε.. ίσως και να συναντηθούμε..
παιδια ειναι δυσκολο να περασεις εκει;
εξαρτάται από το τι θεωρείς εύκολο και τι δύσκολο..
για 'μένα σχετικά έυκολο ήταν νομίζω...
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος

tolisman
Δραστήριο μέλος

Chrissaflou
Νεοφερμένο μέλος

κοιτα δεν ειναι ακατορθωτο,παντως θελει στρωσιμο και θελει αρκετο διαβασμα για να πιασεις αυτο τον αριθμο μοριων.
αυξανεσθαι και πληθυνεσθαι παιδια της φιλοσοφικης!!!!
:no1:

merenwen9728
Νεοφερμένο μέλος

elenakiiiii
Νεοφερμένο μέλος

merenwen9728
Νεοφερμένο μέλος

Ναιιιιιιι!Κι εγώ!Α-Λ είμαι.Εσύ;φιλολογία αθήνας?α εξάμηνο ε?πρώτο η δεύτερο κλιμάκιο είστε?

adiafthoros
Νεοφερμένο μέλος

Sophia1991
Νεοφερμένο μέλος

Απλα θελω να μαθω αν ειναι πολυ δυσκολη σχολη κι αν αξιζει, διαφορετικα να παω ΦΠΨ!! Αν ειναι καποιος απο εκει, πειτε μου!!!
Ευχαριστω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος

η φιλολογια της αθηνας ειναι πολυ δυσκολη.θελει πολυ διαβασμα αλλα αν αγαπας πολυ τα αρχαια,τη λογοτεχνια και τα λατινικα θα τη βρεις παρα πολυ ενδιαφερον και θα σου αρεσει.αξιζει πραγματικα.αν θες να γινεις φιλολογος να πας φιλολογια οσο δυσκολη κι αν ειναι,παρα φπψ.θα εισαι πιο γερη και καλη στη δουλεια σου.Γεια σας παιδια!! Κι εγω μαλλον φιλολογια αθηνας θα παω απο σεπτεμβρη.
Απλα θελω να μαθω αν ειναι πολυ δυσκολη σχολη κι αν αξιζει, διαφορετικα να παω ΦΠΨ!! Αν ειναι καποιος απο εκει, πειτε μου!!!
Ευχαριστω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βetty
Δραστήριο μέλος

Sophia1991
Νεοφερμένο μέλος

Τι ειναι το φπψ?????????//Ξερω χαζη ερωτηση αλλα πραγματικα δεν ξερω..!![]()
ΤΟ ΦΠΨ ειναι το Φιλοσοφικο-Παιδαγωγικο-Ψυχολογικο τμημα της Φιλοσοφικης Σχολης απ' οπου βγαινεις φιλολογος.
-----------------------------------------
η φιλολογια της αθηνας ειναι πολυ δυσκολη.θελει πολυ διαβασμα αλλα αν αγαπας πολυ τα αρχαια,τη λογοτεχνια και τα λατινικα θα τη βρεις παρα πολυ ενδιαφερον και θα σου αρεσει.αξιζει πραγματικα.αν θες να γινεις φιλολογος να πας φιλολογια οσο δυσκολη κι αν ειναι,παρα φπψ.θα εισαι πιο γερη και καλη στη δουλεια σου.
Το ξερω οτι ισως παρω περισσοτερα εφοδια απο τη φιλολογια παρα απ το ΦΠΨ ομως δεν ειμαι σιγουρη αν με ενδιαφερει τοσο ωστε να ανταποκριθω σωστα στα μαθηματα....

stella
Δραστήριο μέλος

ΤΟ ΦΠΨ ειναι το Φιλοσοφικο-Παιδαγωγικο-Ψυχολογικο τμημα της Φιλοσοφικης Σχολης απ' οπου βγαινεις φιλολογος.
Το ξερω οτι ισως παρω περισσοτερα εφοδια απο τη φιλολογια παρα απ το ΦΠΨ ομως δεν ειμαι σιγουρη αν με ενδιαφερει τοσο ωστε να ανταποκριθω σωστα στα μαθηματα....Σε 2 μερες πρεπει να παω το μηχανογραφικο μου και ακομη δεν ξερω ποια να δηλωσω πρωτη επιλογη....
![]()
Φιλολογία να δηλώσεις...Θα ανοίξει ο κλάδος των φιλολόγων και αυτοί που έχουν πτυχίο καθαρής φιλολογιας θα προτιμηθούν απο τους υπολοιπους και θα διοριστούν αμέσως!~
marion1
Νεοφερμένο μέλος

Φιλολογία να δηλώσεις...Θα ανοίξει ο κλάδος των φιλολόγων και αυτοί που έχουν πτυχίο καθαρής φιλολογιας θα προτιμηθούν απο τους υπολοιπους και θα διοριστούν αμέσως!~
Δεν ισχύει αυτό, απόφοιτοι Φιλολογίας, ΦΠΨ και Ιστορικού-Αρχαιολογικού είναι ίδιοι στα μάτια του δημόσιου τομέα.
stella
Δραστήριο μέλος

Δεν ισχύει αυτό, απόφοιτοι Φιλολογίας, ΦΠΨ και Ιστορικού-Αρχαιολογικού είναι ίδιοι στα μάτια του δημόσιου τομέα.
ναι αλλά οι αποφοιτοι του ιστορικου αρχαιολογικου δυσκολεύονται πάρα πολυ να περάσουν ΑΣΕΠ γιατί δεν έχουν γνώσεις γυρω απο όλα τα μαθηματα που εξετάζονται αλλα κυριως γυρω απο την ιστορια...
BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος

μηπως να βαλεις πρωτη επιλογη το νηπιαγωγων την ψυχολογια η κατι αλλο?αν δε σου αρεσει τοσο η φιλολογια σκεψου κατι αλλο που σου αρεσειΤΟ ΦΠΨ ειναι το Φιλοσοφικο-Παιδαγωγικο-Ψυχολογικο τμημα της Φιλοσοφικης Σχολης απ' οπου βγαινεις φιλολογος.
Το ξερω οτι ισως παρω περισσοτερα εφοδια απο τη φιλολογια παρα απ το ΦΠΨ ομως δεν ειμαι σιγουρη αν με ενδιαφερει τοσο ωστε να ανταποκριθω σωστα στα μαθηματα....Σε 2 μερες πρεπει να παω το μηχανογραφικο μου και ακομη δεν ξερω ποια να δηλωσω πρωτη επιλογη....
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.