anastasia papa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα.

07-07-21

23:41
ειχα χρονια προβλημα με αμυγδαλες,περιπου 20,τις εβγαλα και μετα απο 5 χρονια υποφερω απο φαρρυγυτιδες.παιρνω αντιβιωση αλλα μολις πιω κατι κρυο ξαναεμφανιζεται.εχει κανεις ιδιο προβλημα?
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Χημείας Ιωαννίνων και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

07-07-21

23:44
Το έχεις συζητήσει με το γιατρό σου;
anastasia papa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα.

07-07-21

23:47
Το έχεις συζητήσει με το γιατρό σμου
μου λεει ειναι χρονια θα φευγει και θα ερχεται αλλα εχω βαρεθει.πηρα αντιβιωση περασε.ειχα μικροβιο στρεπτοκοκο,μηπως δε φευγει με την αντιβιωση και επανερχεται>μηπως πρεπει να περνω πιο πολυ καιρο αντιβιωση για να φυγει>δε ξερω τι να πω.πηγαινω στο γιατρο συνεχεια οκ και ζητησα και 2η γνωμη και μου ειπε οκ δεν ειναι κατι σοβαρο.ομως ειναι ενοχλητικο.γλυτωσα απ τις πυωδεις αμυγδαλες και εχω αυτο τωρα.Το έχεις συζητήσει με το γιατρό σου;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
μου λεει ειναι χρονια θα φευγει και θα ερχεται αλλα εχω βαρεθει.πηρα αντιβιωση περασε.ειχα μικροβιο στρεπτοκοκο,μηπως δε φευγει με την αντιβιωση και επανερχεται>μηπως πρεπει να περνω πιο πολυ καιρο αντιβιωση για να φυγει>δε ξερω τι να πω.πηγαινω στο γιατρο συνεχεια οκ και ζητησα και 2η γνωμη και μου ειπε οκ δεν ειναι κατι σοβαρο.ομως ειναι ενοχλητικο.γλυτωσα απ τις πυωδεις αμυγδαλες και εχω αυτο τωρα.
Guest 454371
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

08-07-21

01:06
Κοιτα εχεις μαλλον περιεργες αμυγδαλες. Γενικα οταν εκτιθεσαι σε μερη με περιεργο καιρο, αυτο θα το παθαινεις και ειδικα με την αλλαγη. δεν ειναι κατι. δεν θελει δηλαδη χειρουργειο. αλλα καλο ειναι να πας σε ενα γιατρο ωρλ, αθηνα ή θεσσαλονικη που να ειναι κορυφη να το δει για σιγουρια. Δεν μπορω να σου προτεινω εδω. απλα γκουγκλαρε.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.022 μηνύματα.

08-07-21

01:08
Φαρυγγίτιδες ή λαρυγγίτιδες? Το φαρυγγιτιδες μου κανει για ανωτερο αναπνευστικο μακρια απο αμυγδαλες.Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
μου λεει ειναι χρονια θα φευγει και θα ερχεται αλλα εχω βαρεθει.πηρα αντιβιωση περασε.ειχα μικροβιο στρεπτοκοκο,μηπως δε φευγει με την αντιβιωση και επανερχεται>μηπως πρεπει να περνω πιο πολυ καιρο αντιβιωση για να φυγει>δε ξερω τι να πω.πηγαινω στο γιατρο συνεχεια οκ και ζητησα και 2η γνωμη και μου ειπε οκ δεν ειναι κατι σοβαρο.ομως ειναι ενοχλητικο.γλυτωσα απ τις πυωδεις αμυγδαλες και εχω αυτο τωρα.
Να αυξησεις τα φρουτα και τους ξηρους καρπους στην διατροφη σου.
Και το παγωτο να το πιπιλας αρκετα πριν το καταπιεις.
anastasia papa
Εκκολαπτόμενο μέλος

08-07-21

08:23
τις αμυγδαλες τις εβγαλα και για 5 χρονια ημουν οκ.τωρα μου παρουσιαζονται ομως φαρυγγιτιδεςΚοιτα εχεις μαλλον περιεργες αμυγδαλες. Γενικα οταν εκτιθεσαι σε μερη με περιεργο καιρο, αυτο θα το παθαινεις και ειδικα με την αλλαγη. δεν ειναι κατι. δεν θελει δηλαδη χειρουργειο. αλλα καλο ειναι να πας σε ενα γιατρο ωρλ, αθηνα ή θεσσαλονικη που να ειναι κορυφη να το δει για σιγουρια. Δεν μπορω να σου προτεινω εδω. απλα γκουγκλαρε.
nicole1982
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η nicole1982 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας (Αθήνα). Έχει γράψει 303 μηνύματα.

08-07-21

08:50
Πόσο καιρο την παίρνεις την αντιβίωση; Εγώ πέρσι τον Μάρτιο που έπαθα λαρυγγοφαρυγγίτιδα, βέβαια εμένα ήταν η πρώτη φορά που το έπαθα, έπαιρνα την πρώτη 2 αντιβιώσεις μαζί, μια augmentin και η άλλη πολύ πιο δυνατή. Σίγουρα τις έπαιρνα για μια εβδομάδα, δεν θυμάμαι μετά αν συνέχισα μόνο με τη μια, γιατί είχα πάθει στο παρελθόν μια πνευμονία και εκεί συνέχισα και για δεύτερη εβδομάδα μόνο με τη μια αντιβίωση, Γι’αυτό ίσως και να τα μπερδεύω. Το σίγουρο είναι ότι έπαιρνα την πρώτη βδομάδα δυο δυο τα χαπάκια.Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
anastasia papa
Εκκολαπτόμενο μέλος

08-07-21

10:37
κι εγω αρκετο καιρο ισως και 2 εβδομαδες και πηρα και βαρια αντιβιωση αλλα μετα απο λιγο καιρο μολις πιω κατι κρυο αμεσως με πιανει.
Πόσο καιρο την παίρνεις την αντιβίωση; Εγώ πέρσι τον Μάρτιο που έπαθα λαρυγγοφαρυγγίτιδα, βέβαια εμένα ήταν η πρώτη φορά που το έπαθα, έπαιρνα την πρώτη 2 αντιβιώσεις μαζί, μια augmentin και η άλλη πολύ πιο δυνατή. Σίγουρα τις έπαιρνα για μια εβδομάδα, δεν θυμάμαι μετά αν συνέχισα μόνο με τη μια, γιατί είχα πάθει στο παρελθόν μια πνευμονία και εκεί συνέχισα και για δεύτερη εβδομάδα μόνο με τη μια αντιβίωση, Γι’αυτό ίσως και να τα μπερδεύω. Το σίγουρο είναι ότι έπαιρνα την πρώτη βδομάδα δυο δυο τα χαπάκ
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.022 μηνύματα.

08-07-21

12:27
Koita θα ακολουθησω την συμβουλη σου αλλα ειμαι καλα . Μπορει ενα πιπιλισμα παγωτου να με κανει και καλυτερα.τις αμυγδαλες τις εβγαλα και για 5 χρονια ημουν οκ.τωρα μου παρουσιαζονται ομως φαρυγγιτιδες
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
γιαννη οτι εχεις αποψη επι παντος επιστητου με ξεπερναει.οσο για το παγωτο ασε το ιντερνετ και βγες λιγο απ το σπιτι να βρεις καμια κοπελα να πιπιλατε το παγωτο γιατι δε σε βλεπω καλαααααααα!!!!!φιλακια!!!!
Δεν καταλαβαινω ομως γιατι με βριζεις, δεν εχω το δικαιωμα να σκεφτομαι ή ειναι πολυτελεια? Εκανα δυο τηλεφωνηματα σε ενα ΩΡΛ και μια Παθολογο και οι δυο μου ειπαν τα ιδια πραγματα , μετα την αφαιρεση αμυγδαλων ο λαρυγγας ειναι επιρρεπης στο κρυο, τι να κανω να μην στο πω, αφου ρωτας?
Τωρα επειδη βρεθηκαν 2 τσαχπινομπιρμπιλιαρηδες και το πηγαν στη υψιστη απολαυση,αυτους κυνηγα, εγω δεν εχω ευθυνη ή εχω ,αλλα μικρη μικρη, επειδη εδωσα πασα ,αλλα εξηγησα ομως.
Λοιπον απο δω και περα αμα θες να βρισεις θα λες, τωρα θελω να βρισω τον γιαννη, Οκ προχωρα αλλα να ξερω να παιρνω ασπιδα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Αρχηγος_β3
- pinkheart
- SlimShady
- Pharmacist01
- constansn
- anastasia papa
- nicole1982
- papas
- Maria1743
- fockos
- nucomer
- tsiobieman
- globglogabgalab
- Theodora03
- Johnman97
- T C
- Georgekk
- charmander
- Unboxholics
- Specon
- Nikoleta_Giann
- Dr. Gl. Luminous
- MarcoReus
- Theoritiki 2021
- kiyoshi
- Alexandros973
- Nala
- Panagiotis849
- Necropolis
- Cortes
- fmarulezkd
- Scandal
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.