gth Νεοφερμένο μέλος Ο gth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 73 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 22:53 Ο gth έγραψε: #161 08-07-13 22:53 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: shit. πρεπει να στειλω καποιον. να παρω τηλεφωνο......ωχ ευχαριστω για την απαντηση.ευελπιστουσα να αποφυγω τετοια στενη επαφη με το παρελθον Click για ανάπτυξη... Όταν αποφοίτησες παρέλαβες από το σχολείο μια βεβαίωση όπου αναγράφονται οι βαθμοί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Η whitelioness: #162 08-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από gth: Όταν αποφοίτησες παρέλαβες από το σχολείο μια βεβαίωση όπου αναγράφονται οι βαθμοί σου. Click για ανάπτυξη... τα αγγλικα δεν αναγραφονται (βεβαιως και κοιταξα πρωτα αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 22:34 Η Ariana_Era: #163 09-07-13 22:34 Να ρωτησω κατι, εκει που λεει κωδικος εξετασεων βαζουμε τον περσινο μας? Αυτον που υπηρχε στο καρτελακι μας, οταν διναμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 22:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #164 09-07-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Να ρωτησω κατι, εκει που λεει κωδικος εξετασεων βαζουμε τον περσινο μας? Αυτον που υπηρχε στο καρτελακι μας, οταν διναμε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 21:58 Η Ariana_Era: #165 10-07-13 21:58 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Νομίζω πως ναι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Εχθες παιδευομουν μια ολοκληρη ωρα, εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους συνδιασμους του κωδικου που θυμαμαι οτι εβαλα αλλα τιποτα, δεν μπορω να μπω στο συστημα! Και το χειροτερο, σημερα πηγα στο σχολειο μου και ηταν κλειστο, ολοι αφαντοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #166 11-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ευχαριστω! Εχθες παιδευομουν μια ολοκληρη ωρα, εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους συνδιασμους του κωδικου που θυμαμαι οτι εβαλα αλλα τιποτα, δεν μπορω να μπω στο συστημα! Και το χειροτερο, σημερα πηγα στο σχολειο μου και ηταν κλειστο, ολοι αφαντοι! Click για ανάπτυξη... Tελικά έβγαλες άκρη; Εγώ θυμάμαι πως κάποια ψηφία ήταν κοινά με αυτά των άλλων συμμαθητών μου και άλλαζαν τα 2 τελευταία ψηφία ανάλογα τον αριθμό που είχα ως προς τη σειρά(π.χ. αν ήμουν η 1η κατά σειρά ή η 2η κ.ο.κ.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 23:43 Η Ariana_Era: #167 11-07-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Tελικά έβγαλες άκρη; Εγώ θυμάμαι πως κάποια ψηφία ήταν κοινά με αυτά των άλλων συμμαθητών μου και άλλαζαν τα 2 τελευταία ψηφία ανάλογα τον αριθμό που είχα ως προς τη σειρά(π.χ. αν ήμουν η 1η κατά σειρά ή η 2η κ.ο.κ.). Click για ανάπτυξη... Ναι τα καταφερα τελικα, και εφτιαξα ενα προχειρο, αυριο θα το οριστικοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 12:21 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #168 12-07-13 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ναι τα καταφερα τελικα, και εφτιαξα ενα προχειρο, αυριο θα το οριστικοποιησω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά. Καλά σου αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Η Ariana_Era: #169 12-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Μια χαρά. Καλά σου αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #170 12-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ευχαριστω πολυ! Επισης Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κάνω 10%, αλλά η πρόθεση μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:22 Η κατερω έγραψε: #171 18-07-13 17:22 Παίδες ισχύει ότι από του χρόνου δε θα υπάρχει το 10% ; Και τι κάνει δηλαδή κάποιος που θέλει να πάει αλλού;; Είναι υποχρεωμένος να ξαναδώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:38 Ο Φρεντος έγραψε: #172 18-07-13 17:38 Nαι, αν οντως δεν υπαρχει 10% πρεπει να ξαναδωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 02:42 Η fortisimo: #173 31-07-13 02:42 Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 11:28 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #174 31-07-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από fortisimo: Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Click για ανάπτυξη... Για να εγγραφείς στο νέο τμήμα, θα πρέπει να διαγραφείς απο το παλιό. Έτσι αν επιχειρήσεις αναγνώριση, λόγω της διαγραφής(υπάρχουν προθεσμίες εγγραφής και έτσι δεσμεύεσαι εσύ σε ορισμένες ημερομηνίες),νομίζω πως τα μαθήματα του Σεπτέμβρη δεν θα καταχωρηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:18 Η christidim: #175 10-08-13 20:18 Εδωσαν καθόλου εκτιμήσεις για τις ιατρικές με το 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:31 Ο kparas7 έγραψε: #176 21-08-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια μια ερωτηση... αν κανω 10% και περασω σε μια σχολη μπορω να γραφτω εκει μετα απο ενα χρονο ή πρεπει την ιδια χρονια??? υπαρχει κανεις που ξερει? Click για ανάπτυξη... Όντως, το λογικό είναι την ίδια χρονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArnakiAsproPaxi Νεοφερμένο μέλος Ο ArnakiAsproPaxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:21 Ο ArnakiAsproPaxi: #177 24-08-13 10:21 Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:30 Ο Nikos Sitys: #178 24-08-13 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ArnakiAsproPaxi: Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Click για ανάπτυξη... Δες τα προγραμματα σπουδων τους , νομιζω τα αρχικα μαθηματα οπως μαθηματικα φυσικες και κατι αλλα τετοια αναγνωριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilia06 Nikos_81 AK-92 Jimmy20 Alexandra2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: shit. πρεπει να στειλω καποιον. να παρω τηλεφωνο......ωχ ευχαριστω για την απαντηση.ευελπιστουσα να αποφυγω τετοια στενη επαφη με το παρελθον Click για ανάπτυξη... Όταν αποφοίτησες παρέλαβες από το σχολείο μια βεβαίωση όπου αναγράφονται οι βαθμοί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Η whitelioness: #162 08-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από gth: Όταν αποφοίτησες παρέλαβες από το σχολείο μια βεβαίωση όπου αναγράφονται οι βαθμοί σου. Click για ανάπτυξη... τα αγγλικα δεν αναγραφονται (βεβαιως και κοιταξα πρωτα αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 22:34 Η Ariana_Era: #163 09-07-13 22:34 Να ρωτησω κατι, εκει που λεει κωδικος εξετασεων βαζουμε τον περσινο μας? Αυτον που υπηρχε στο καρτελακι μας, οταν διναμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 22:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #164 09-07-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Να ρωτησω κατι, εκει που λεει κωδικος εξετασεων βαζουμε τον περσινο μας? Αυτον που υπηρχε στο καρτελακι μας, οταν διναμε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 21:58 Η Ariana_Era: #165 10-07-13 21:58 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Νομίζω πως ναι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Εχθες παιδευομουν μια ολοκληρη ωρα, εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους συνδιασμους του κωδικου που θυμαμαι οτι εβαλα αλλα τιποτα, δεν μπορω να μπω στο συστημα! Και το χειροτερο, σημερα πηγα στο σχολειο μου και ηταν κλειστο, ολοι αφαντοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #166 11-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ευχαριστω! Εχθες παιδευομουν μια ολοκληρη ωρα, εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους συνδιασμους του κωδικου που θυμαμαι οτι εβαλα αλλα τιποτα, δεν μπορω να μπω στο συστημα! Και το χειροτερο, σημερα πηγα στο σχολειο μου και ηταν κλειστο, ολοι αφαντοι! Click για ανάπτυξη... Tελικά έβγαλες άκρη; Εγώ θυμάμαι πως κάποια ψηφία ήταν κοινά με αυτά των άλλων συμμαθητών μου και άλλαζαν τα 2 τελευταία ψηφία ανάλογα τον αριθμό που είχα ως προς τη σειρά(π.χ. αν ήμουν η 1η κατά σειρά ή η 2η κ.ο.κ.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 23:43 Η Ariana_Era: #167 11-07-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Tελικά έβγαλες άκρη; Εγώ θυμάμαι πως κάποια ψηφία ήταν κοινά με αυτά των άλλων συμμαθητών μου και άλλαζαν τα 2 τελευταία ψηφία ανάλογα τον αριθμό που είχα ως προς τη σειρά(π.χ. αν ήμουν η 1η κατά σειρά ή η 2η κ.ο.κ.). Click για ανάπτυξη... Ναι τα καταφερα τελικα, και εφτιαξα ενα προχειρο, αυριο θα το οριστικοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 12:21 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #168 12-07-13 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ναι τα καταφερα τελικα, και εφτιαξα ενα προχειρο, αυριο θα το οριστικοποιησω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά. Καλά σου αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Η Ariana_Era: #169 12-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Μια χαρά. Καλά σου αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #170 12-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ευχαριστω πολυ! Επισης Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κάνω 10%, αλλά η πρόθεση μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:22 Η κατερω έγραψε: #171 18-07-13 17:22 Παίδες ισχύει ότι από του χρόνου δε θα υπάρχει το 10% ; Και τι κάνει δηλαδή κάποιος που θέλει να πάει αλλού;; Είναι υποχρεωμένος να ξαναδώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:38 Ο Φρεντος έγραψε: #172 18-07-13 17:38 Nαι, αν οντως δεν υπαρχει 10% πρεπει να ξαναδωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 02:42 Η fortisimo: #173 31-07-13 02:42 Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 11:28 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #174 31-07-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από fortisimo: Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Click για ανάπτυξη... Για να εγγραφείς στο νέο τμήμα, θα πρέπει να διαγραφείς απο το παλιό. Έτσι αν επιχειρήσεις αναγνώριση, λόγω της διαγραφής(υπάρχουν προθεσμίες εγγραφής και έτσι δεσμεύεσαι εσύ σε ορισμένες ημερομηνίες),νομίζω πως τα μαθήματα του Σεπτέμβρη δεν θα καταχωρηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:18 Η christidim: #175 10-08-13 20:18 Εδωσαν καθόλου εκτιμήσεις για τις ιατρικές με το 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:31 Ο kparas7 έγραψε: #176 21-08-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια μια ερωτηση... αν κανω 10% και περασω σε μια σχολη μπορω να γραφτω εκει μετα απο ενα χρονο ή πρεπει την ιδια χρονια??? υπαρχει κανεις που ξερει? Click για ανάπτυξη... Όντως, το λογικό είναι την ίδια χρονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArnakiAsproPaxi Νεοφερμένο μέλος Ο ArnakiAsproPaxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:21 Ο ArnakiAsproPaxi: #177 24-08-13 10:21 Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:30 Ο Nikos Sitys: #178 24-08-13 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ArnakiAsproPaxi: Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Click για ανάπτυξη... Δες τα προγραμματα σπουδων τους , νομιζω τα αρχικα μαθηματα οπως μαθηματικα φυσικες και κατι αλλα τετοια αναγνωριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilia06 Nikos_81 AK-92 Jimmy20 Alexandra2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gth: Όταν αποφοίτησες παρέλαβες από το σχολείο μια βεβαίωση όπου αναγράφονται οι βαθμοί σου. Click για ανάπτυξη... τα αγγλικα δεν αναγραφονται (βεβαιως και κοιταξα πρωτα αυτο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 22:34 Η Ariana_Era: #163 09-07-13 22:34 Να ρωτησω κατι, εκει που λεει κωδικος εξετασεων βαζουμε τον περσινο μας? Αυτον που υπηρχε στο καρτελακι μας, οταν διναμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 22:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #164 09-07-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Να ρωτησω κατι, εκει που λεει κωδικος εξετασεων βαζουμε τον περσινο μας? Αυτον που υπηρχε στο καρτελακι μας, οταν διναμε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 21:58 Η Ariana_Era: #165 10-07-13 21:58 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Νομίζω πως ναι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Εχθες παιδευομουν μια ολοκληρη ωρα, εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους συνδιασμους του κωδικου που θυμαμαι οτι εβαλα αλλα τιποτα, δεν μπορω να μπω στο συστημα! Και το χειροτερο, σημερα πηγα στο σχολειο μου και ηταν κλειστο, ολοι αφαντοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #166 11-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ευχαριστω! Εχθες παιδευομουν μια ολοκληρη ωρα, εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους συνδιασμους του κωδικου που θυμαμαι οτι εβαλα αλλα τιποτα, δεν μπορω να μπω στο συστημα! Και το χειροτερο, σημερα πηγα στο σχολειο μου και ηταν κλειστο, ολοι αφαντοι! Click για ανάπτυξη... Tελικά έβγαλες άκρη; Εγώ θυμάμαι πως κάποια ψηφία ήταν κοινά με αυτά των άλλων συμμαθητών μου και άλλαζαν τα 2 τελευταία ψηφία ανάλογα τον αριθμό που είχα ως προς τη σειρά(π.χ. αν ήμουν η 1η κατά σειρά ή η 2η κ.ο.κ.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 23:43 Η Ariana_Era: #167 11-07-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Tελικά έβγαλες άκρη; Εγώ θυμάμαι πως κάποια ψηφία ήταν κοινά με αυτά των άλλων συμμαθητών μου και άλλαζαν τα 2 τελευταία ψηφία ανάλογα τον αριθμό που είχα ως προς τη σειρά(π.χ. αν ήμουν η 1η κατά σειρά ή η 2η κ.ο.κ.). Click για ανάπτυξη... Ναι τα καταφερα τελικα, και εφτιαξα ενα προχειρο, αυριο θα το οριστικοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 12:21 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #168 12-07-13 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ναι τα καταφερα τελικα, και εφτιαξα ενα προχειρο, αυριο θα το οριστικοποιησω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά. Καλά σου αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Η Ariana_Era: #169 12-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Μια χαρά. Καλά σου αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #170 12-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ευχαριστω πολυ! Επισης Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κάνω 10%, αλλά η πρόθεση μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:22 Η κατερω έγραψε: #171 18-07-13 17:22 Παίδες ισχύει ότι από του χρόνου δε θα υπάρχει το 10% ; Και τι κάνει δηλαδή κάποιος που θέλει να πάει αλλού;; Είναι υποχρεωμένος να ξαναδώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:38 Ο Φρεντος έγραψε: #172 18-07-13 17:38 Nαι, αν οντως δεν υπαρχει 10% πρεπει να ξαναδωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 02:42 Η fortisimo: #173 31-07-13 02:42 Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 11:28 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #174 31-07-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από fortisimo: Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Click για ανάπτυξη... Για να εγγραφείς στο νέο τμήμα, θα πρέπει να διαγραφείς απο το παλιό. Έτσι αν επιχειρήσεις αναγνώριση, λόγω της διαγραφής(υπάρχουν προθεσμίες εγγραφής και έτσι δεσμεύεσαι εσύ σε ορισμένες ημερομηνίες),νομίζω πως τα μαθήματα του Σεπτέμβρη δεν θα καταχωρηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:18 Η christidim: #175 10-08-13 20:18 Εδωσαν καθόλου εκτιμήσεις για τις ιατρικές με το 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:31 Ο kparas7 έγραψε: #176 21-08-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια μια ερωτηση... αν κανω 10% και περασω σε μια σχολη μπορω να γραφτω εκει μετα απο ενα χρονο ή πρεπει την ιδια χρονια??? υπαρχει κανεις που ξερει? Click για ανάπτυξη... Όντως, το λογικό είναι την ίδια χρονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArnakiAsproPaxi Νεοφερμένο μέλος Ο ArnakiAsproPaxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:21 Ο ArnakiAsproPaxi: #177 24-08-13 10:21 Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:30 Ο Nikos Sitys: #178 24-08-13 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ArnakiAsproPaxi: Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Click για ανάπτυξη... Δες τα προγραμματα σπουδων τους , νομιζω τα αρχικα μαθηματα οπως μαθηματικα φυσικες και κατι αλλα τετοια αναγνωριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilia06 Nikos_81 AK-92 Jimmy20 Alexandra2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ρωτησω κατι, εκει που λεει κωδικος εξετασεων βαζουμε τον περσινο μας? Αυτον που υπηρχε στο καρτελακι μας, οταν διναμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2013 στις 22:54 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #164 09-07-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Να ρωτησω κατι, εκει που λεει κωδικος εξετασεων βαζουμε τον περσινο μας? Αυτον που υπηρχε στο καρτελακι μας, οταν διναμε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 21:58 Η Ariana_Era: #165 10-07-13 21:58 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Νομίζω πως ναι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Εχθες παιδευομουν μια ολοκληρη ωρα, εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους συνδιασμους του κωδικου που θυμαμαι οτι εβαλα αλλα τιποτα, δεν μπορω να μπω στο συστημα! Και το χειροτερο, σημερα πηγα στο σχολειο μου και ηταν κλειστο, ολοι αφαντοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #166 11-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ευχαριστω! Εχθες παιδευομουν μια ολοκληρη ωρα, εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους συνδιασμους του κωδικου που θυμαμαι οτι εβαλα αλλα τιποτα, δεν μπορω να μπω στο συστημα! Και το χειροτερο, σημερα πηγα στο σχολειο μου και ηταν κλειστο, ολοι αφαντοι! Click για ανάπτυξη... Tελικά έβγαλες άκρη; Εγώ θυμάμαι πως κάποια ψηφία ήταν κοινά με αυτά των άλλων συμμαθητών μου και άλλαζαν τα 2 τελευταία ψηφία ανάλογα τον αριθμό που είχα ως προς τη σειρά(π.χ. αν ήμουν η 1η κατά σειρά ή η 2η κ.ο.κ.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 23:43 Η Ariana_Era: #167 11-07-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Tελικά έβγαλες άκρη; Εγώ θυμάμαι πως κάποια ψηφία ήταν κοινά με αυτά των άλλων συμμαθητών μου και άλλαζαν τα 2 τελευταία ψηφία ανάλογα τον αριθμό που είχα ως προς τη σειρά(π.χ. αν ήμουν η 1η κατά σειρά ή η 2η κ.ο.κ.). Click για ανάπτυξη... Ναι τα καταφερα τελικα, και εφτιαξα ενα προχειρο, αυριο θα το οριστικοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 12:21 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #168 12-07-13 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ναι τα καταφερα τελικα, και εφτιαξα ενα προχειρο, αυριο θα το οριστικοποιησω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά. Καλά σου αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Η Ariana_Era: #169 12-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Μια χαρά. Καλά σου αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #170 12-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ευχαριστω πολυ! Επισης Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κάνω 10%, αλλά η πρόθεση μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:22 Η κατερω έγραψε: #171 18-07-13 17:22 Παίδες ισχύει ότι από του χρόνου δε θα υπάρχει το 10% ; Και τι κάνει δηλαδή κάποιος που θέλει να πάει αλλού;; Είναι υποχρεωμένος να ξαναδώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:38 Ο Φρεντος έγραψε: #172 18-07-13 17:38 Nαι, αν οντως δεν υπαρχει 10% πρεπει να ξαναδωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 02:42 Η fortisimo: #173 31-07-13 02:42 Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 11:28 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #174 31-07-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από fortisimo: Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Click για ανάπτυξη... Για να εγγραφείς στο νέο τμήμα, θα πρέπει να διαγραφείς απο το παλιό. Έτσι αν επιχειρήσεις αναγνώριση, λόγω της διαγραφής(υπάρχουν προθεσμίες εγγραφής και έτσι δεσμεύεσαι εσύ σε ορισμένες ημερομηνίες),νομίζω πως τα μαθήματα του Σεπτέμβρη δεν θα καταχωρηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:18 Η christidim: #175 10-08-13 20:18 Εδωσαν καθόλου εκτιμήσεις για τις ιατρικές με το 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:31 Ο kparas7 έγραψε: #176 21-08-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια μια ερωτηση... αν κανω 10% και περασω σε μια σχολη μπορω να γραφτω εκει μετα απο ενα χρονο ή πρεπει την ιδια χρονια??? υπαρχει κανεις που ξερει? Click για ανάπτυξη... Όντως, το λογικό είναι την ίδια χρονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArnakiAsproPaxi Νεοφερμένο μέλος Ο ArnakiAsproPaxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:21 Ο ArnakiAsproPaxi: #177 24-08-13 10:21 Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:30 Ο Nikos Sitys: #178 24-08-13 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ArnakiAsproPaxi: Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Click για ανάπτυξη... Δες τα προγραμματα σπουδων τους , νομιζω τα αρχικα μαθηματα οπως μαθηματικα φυσικες και κατι αλλα τετοια αναγνωριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilia06 Nikos_81 AK-92 Jimmy20 Alexandra2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Να ρωτησω κατι, εκει που λεει κωδικος εξετασεων βαζουμε τον περσινο μας? Αυτον που υπηρχε στο καρτελακι μας, οταν διναμε? Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 21:58 Η Ariana_Era: #165 10-07-13 21:58 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Νομίζω πως ναι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Εχθες παιδευομουν μια ολοκληρη ωρα, εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους συνδιασμους του κωδικου που θυμαμαι οτι εβαλα αλλα τιποτα, δεν μπορω να μπω στο συστημα! Και το χειροτερο, σημερα πηγα στο σχολειο μου και ηταν κλειστο, ολοι αφαντοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #166 11-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ευχαριστω! Εχθες παιδευομουν μια ολοκληρη ωρα, εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους συνδιασμους του κωδικου που θυμαμαι οτι εβαλα αλλα τιποτα, δεν μπορω να μπω στο συστημα! Και το χειροτερο, σημερα πηγα στο σχολειο μου και ηταν κλειστο, ολοι αφαντοι! Click για ανάπτυξη... Tελικά έβγαλες άκρη; Εγώ θυμάμαι πως κάποια ψηφία ήταν κοινά με αυτά των άλλων συμμαθητών μου και άλλαζαν τα 2 τελευταία ψηφία ανάλογα τον αριθμό που είχα ως προς τη σειρά(π.χ. αν ήμουν η 1η κατά σειρά ή η 2η κ.ο.κ.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 23:43 Η Ariana_Era: #167 11-07-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Tελικά έβγαλες άκρη; Εγώ θυμάμαι πως κάποια ψηφία ήταν κοινά με αυτά των άλλων συμμαθητών μου και άλλαζαν τα 2 τελευταία ψηφία ανάλογα τον αριθμό που είχα ως προς τη σειρά(π.χ. αν ήμουν η 1η κατά σειρά ή η 2η κ.ο.κ.). Click για ανάπτυξη... Ναι τα καταφερα τελικα, και εφτιαξα ενα προχειρο, αυριο θα το οριστικοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 12:21 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #168 12-07-13 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ναι τα καταφερα τελικα, και εφτιαξα ενα προχειρο, αυριο θα το οριστικοποιησω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά. Καλά σου αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Η Ariana_Era: #169 12-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Μια χαρά. Καλά σου αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #170 12-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ευχαριστω πολυ! Επισης Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κάνω 10%, αλλά η πρόθεση μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:22 Η κατερω έγραψε: #171 18-07-13 17:22 Παίδες ισχύει ότι από του χρόνου δε θα υπάρχει το 10% ; Και τι κάνει δηλαδή κάποιος που θέλει να πάει αλλού;; Είναι υποχρεωμένος να ξαναδώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:38 Ο Φρεντος έγραψε: #172 18-07-13 17:38 Nαι, αν οντως δεν υπαρχει 10% πρεπει να ξαναδωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 02:42 Η fortisimo: #173 31-07-13 02:42 Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 11:28 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #174 31-07-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από fortisimo: Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Click για ανάπτυξη... Για να εγγραφείς στο νέο τμήμα, θα πρέπει να διαγραφείς απο το παλιό. Έτσι αν επιχειρήσεις αναγνώριση, λόγω της διαγραφής(υπάρχουν προθεσμίες εγγραφής και έτσι δεσμεύεσαι εσύ σε ορισμένες ημερομηνίες),νομίζω πως τα μαθήματα του Σεπτέμβρη δεν θα καταχωρηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:18 Η christidim: #175 10-08-13 20:18 Εδωσαν καθόλου εκτιμήσεις για τις ιατρικές με το 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:31 Ο kparas7 έγραψε: #176 21-08-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια μια ερωτηση... αν κανω 10% και περασω σε μια σχολη μπορω να γραφτω εκει μετα απο ενα χρονο ή πρεπει την ιδια χρονια??? υπαρχει κανεις που ξερει? Click για ανάπτυξη... Όντως, το λογικό είναι την ίδια χρονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArnakiAsproPaxi Νεοφερμένο μέλος Ο ArnakiAsproPaxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:21 Ο ArnakiAsproPaxi: #177 24-08-13 10:21 Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:30 Ο Nikos Sitys: #178 24-08-13 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ArnakiAsproPaxi: Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Click για ανάπτυξη... Δες τα προγραμματα σπουδων τους , νομιζω τα αρχικα μαθηματα οπως μαθηματικα φυσικες και κατι αλλα τετοια αναγνωριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilia06 Nikos_81 AK-92 Jimmy20 Alexandra2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Νομίζω πως ναι. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Εχθες παιδευομουν μια ολοκληρη ωρα, εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους συνδιασμους του κωδικου που θυμαμαι οτι εβαλα αλλα τιποτα, δεν μπορω να μπω στο συστημα! Και το χειροτερο, σημερα πηγα στο σχολειο μου και ηταν κλειστο, ολοι αφαντοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 23:21 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #166 11-07-13 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ευχαριστω! Εχθες παιδευομουν μια ολοκληρη ωρα, εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους συνδιασμους του κωδικου που θυμαμαι οτι εβαλα αλλα τιποτα, δεν μπορω να μπω στο συστημα! Και το χειροτερο, σημερα πηγα στο σχολειο μου και ηταν κλειστο, ολοι αφαντοι! Click για ανάπτυξη... Tελικά έβγαλες άκρη; Εγώ θυμάμαι πως κάποια ψηφία ήταν κοινά με αυτά των άλλων συμμαθητών μου και άλλαζαν τα 2 τελευταία ψηφία ανάλογα τον αριθμό που είχα ως προς τη σειρά(π.χ. αν ήμουν η 1η κατά σειρά ή η 2η κ.ο.κ.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 23:43 Η Ariana_Era: #167 11-07-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Tελικά έβγαλες άκρη; Εγώ θυμάμαι πως κάποια ψηφία ήταν κοινά με αυτά των άλλων συμμαθητών μου και άλλαζαν τα 2 τελευταία ψηφία ανάλογα τον αριθμό που είχα ως προς τη σειρά(π.χ. αν ήμουν η 1η κατά σειρά ή η 2η κ.ο.κ.). Click για ανάπτυξη... Ναι τα καταφερα τελικα, και εφτιαξα ενα προχειρο, αυριο θα το οριστικοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 12:21 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #168 12-07-13 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ναι τα καταφερα τελικα, και εφτιαξα ενα προχειρο, αυριο θα το οριστικοποιησω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά. Καλά σου αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Η Ariana_Era: #169 12-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Μια χαρά. Καλά σου αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #170 12-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ευχαριστω πολυ! Επισης Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κάνω 10%, αλλά η πρόθεση μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:22 Η κατερω έγραψε: #171 18-07-13 17:22 Παίδες ισχύει ότι από του χρόνου δε θα υπάρχει το 10% ; Και τι κάνει δηλαδή κάποιος που θέλει να πάει αλλού;; Είναι υποχρεωμένος να ξαναδώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:38 Ο Φρεντος έγραψε: #172 18-07-13 17:38 Nαι, αν οντως δεν υπαρχει 10% πρεπει να ξαναδωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 02:42 Η fortisimo: #173 31-07-13 02:42 Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 11:28 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #174 31-07-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από fortisimo: Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Click για ανάπτυξη... Για να εγγραφείς στο νέο τμήμα, θα πρέπει να διαγραφείς απο το παλιό. Έτσι αν επιχειρήσεις αναγνώριση, λόγω της διαγραφής(υπάρχουν προθεσμίες εγγραφής και έτσι δεσμεύεσαι εσύ σε ορισμένες ημερομηνίες),νομίζω πως τα μαθήματα του Σεπτέμβρη δεν θα καταχωρηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:18 Η christidim: #175 10-08-13 20:18 Εδωσαν καθόλου εκτιμήσεις για τις ιατρικές με το 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:31 Ο kparas7 έγραψε: #176 21-08-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια μια ερωτηση... αν κανω 10% και περασω σε μια σχολη μπορω να γραφτω εκει μετα απο ενα χρονο ή πρεπει την ιδια χρονια??? υπαρχει κανεις που ξερει? Click για ανάπτυξη... Όντως, το λογικό είναι την ίδια χρονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArnakiAsproPaxi Νεοφερμένο μέλος Ο ArnakiAsproPaxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:21 Ο ArnakiAsproPaxi: #177 24-08-13 10:21 Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:30 Ο Nikos Sitys: #178 24-08-13 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ArnakiAsproPaxi: Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Click για ανάπτυξη... Δες τα προγραμματα σπουδων τους , νομιζω τα αρχικα μαθηματα οπως μαθηματικα φυσικες και κατι αλλα τετοια αναγνωριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilia06 Nikos_81 AK-92 Jimmy20 Alexandra2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ευχαριστω! Εχθες παιδευομουν μια ολοκληρη ωρα, εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους συνδιασμους του κωδικου που θυμαμαι οτι εβαλα αλλα τιποτα, δεν μπορω να μπω στο συστημα! Και το χειροτερο, σημερα πηγα στο σχολειο μου και ηταν κλειστο, ολοι αφαντοι! Click για ανάπτυξη... Tελικά έβγαλες άκρη; Εγώ θυμάμαι πως κάποια ψηφία ήταν κοινά με αυτά των άλλων συμμαθητών μου και άλλαζαν τα 2 τελευταία ψηφία ανάλογα τον αριθμό που είχα ως προς τη σειρά(π.χ. αν ήμουν η 1η κατά σειρά ή η 2η κ.ο.κ.). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2013 στις 23:43 Η Ariana_Era: #167 11-07-13 23:43 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Tελικά έβγαλες άκρη; Εγώ θυμάμαι πως κάποια ψηφία ήταν κοινά με αυτά των άλλων συμμαθητών μου και άλλαζαν τα 2 τελευταία ψηφία ανάλογα τον αριθμό που είχα ως προς τη σειρά(π.χ. αν ήμουν η 1η κατά σειρά ή η 2η κ.ο.κ.). Click για ανάπτυξη... Ναι τα καταφερα τελικα, και εφτιαξα ενα προχειρο, αυριο θα το οριστικοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 12:21 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #168 12-07-13 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ναι τα καταφερα τελικα, και εφτιαξα ενα προχειρο, αυριο θα το οριστικοποιησω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά. Καλά σου αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Η Ariana_Era: #169 12-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Μια χαρά. Καλά σου αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #170 12-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ευχαριστω πολυ! Επισης Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κάνω 10%, αλλά η πρόθεση μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:22 Η κατερω έγραψε: #171 18-07-13 17:22 Παίδες ισχύει ότι από του χρόνου δε θα υπάρχει το 10% ; Και τι κάνει δηλαδή κάποιος που θέλει να πάει αλλού;; Είναι υποχρεωμένος να ξαναδώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:38 Ο Φρεντος έγραψε: #172 18-07-13 17:38 Nαι, αν οντως δεν υπαρχει 10% πρεπει να ξαναδωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 02:42 Η fortisimo: #173 31-07-13 02:42 Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 11:28 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #174 31-07-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από fortisimo: Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Click για ανάπτυξη... Για να εγγραφείς στο νέο τμήμα, θα πρέπει να διαγραφείς απο το παλιό. Έτσι αν επιχειρήσεις αναγνώριση, λόγω της διαγραφής(υπάρχουν προθεσμίες εγγραφής και έτσι δεσμεύεσαι εσύ σε ορισμένες ημερομηνίες),νομίζω πως τα μαθήματα του Σεπτέμβρη δεν θα καταχωρηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:18 Η christidim: #175 10-08-13 20:18 Εδωσαν καθόλου εκτιμήσεις για τις ιατρικές με το 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:31 Ο kparas7 έγραψε: #176 21-08-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια μια ερωτηση... αν κανω 10% και περασω σε μια σχολη μπορω να γραφτω εκει μετα απο ενα χρονο ή πρεπει την ιδια χρονια??? υπαρχει κανεις που ξερει? Click για ανάπτυξη... Όντως, το λογικό είναι την ίδια χρονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArnakiAsproPaxi Νεοφερμένο μέλος Ο ArnakiAsproPaxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:21 Ο ArnakiAsproPaxi: #177 24-08-13 10:21 Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:30 Ο Nikos Sitys: #178 24-08-13 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ArnakiAsproPaxi: Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Click για ανάπτυξη... Δες τα προγραμματα σπουδων τους , νομιζω τα αρχικα μαθηματα οπως μαθηματικα φυσικες και κατι αλλα τετοια αναγνωριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilia06 Nikos_81 AK-92 Jimmy20 Alexandra2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Tελικά έβγαλες άκρη; Εγώ θυμάμαι πως κάποια ψηφία ήταν κοινά με αυτά των άλλων συμμαθητών μου και άλλαζαν τα 2 τελευταία ψηφία ανάλογα τον αριθμό που είχα ως προς τη σειρά(π.χ. αν ήμουν η 1η κατά σειρά ή η 2η κ.ο.κ.). Click για ανάπτυξη... Ναι τα καταφερα τελικα, και εφτιαξα ενα προχειρο, αυριο θα το οριστικοποιησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 12:21 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #168 12-07-13 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ναι τα καταφερα τελικα, και εφτιαξα ενα προχειρο, αυριο θα το οριστικοποιησω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά. Καλά σου αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Η Ariana_Era: #169 12-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Μια χαρά. Καλά σου αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #170 12-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ευχαριστω πολυ! Επισης Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κάνω 10%, αλλά η πρόθεση μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:22 Η κατερω έγραψε: #171 18-07-13 17:22 Παίδες ισχύει ότι από του χρόνου δε θα υπάρχει το 10% ; Και τι κάνει δηλαδή κάποιος που θέλει να πάει αλλού;; Είναι υποχρεωμένος να ξαναδώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:38 Ο Φρεντος έγραψε: #172 18-07-13 17:38 Nαι, αν οντως δεν υπαρχει 10% πρεπει να ξαναδωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 02:42 Η fortisimo: #173 31-07-13 02:42 Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 11:28 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #174 31-07-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από fortisimo: Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Click για ανάπτυξη... Για να εγγραφείς στο νέο τμήμα, θα πρέπει να διαγραφείς απο το παλιό. Έτσι αν επιχειρήσεις αναγνώριση, λόγω της διαγραφής(υπάρχουν προθεσμίες εγγραφής και έτσι δεσμεύεσαι εσύ σε ορισμένες ημερομηνίες),νομίζω πως τα μαθήματα του Σεπτέμβρη δεν θα καταχωρηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:18 Η christidim: #175 10-08-13 20:18 Εδωσαν καθόλου εκτιμήσεις για τις ιατρικές με το 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:31 Ο kparas7 έγραψε: #176 21-08-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια μια ερωτηση... αν κανω 10% και περασω σε μια σχολη μπορω να γραφτω εκει μετα απο ενα χρονο ή πρεπει την ιδια χρονια??? υπαρχει κανεις που ξερει? Click για ανάπτυξη... Όντως, το λογικό είναι την ίδια χρονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArnakiAsproPaxi Νεοφερμένο μέλος Ο ArnakiAsproPaxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:21 Ο ArnakiAsproPaxi: #177 24-08-13 10:21 Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:30 Ο Nikos Sitys: #178 24-08-13 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ArnakiAsproPaxi: Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Click για ανάπτυξη... Δες τα προγραμματα σπουδων τους , νομιζω τα αρχικα μαθηματα οπως μαθηματικα φυσικες και κατι αλλα τετοια αναγνωριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilia06 Nikos_81 AK-92 Jimmy20 Alexandra2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ναι τα καταφερα τελικα, και εφτιαξα ενα προχειρο, αυριο θα το οριστικοποιησω. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά. Καλά σου αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ariana_Era Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ariana_Era αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 135 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:33 Η Ariana_Era: #169 12-07-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Μια χαρά. Καλά σου αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #170 12-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ευχαριστω πολυ! Επισης Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κάνω 10%, αλλά η πρόθεση μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:22 Η κατερω έγραψε: #171 18-07-13 17:22 Παίδες ισχύει ότι από του χρόνου δε θα υπάρχει το 10% ; Και τι κάνει δηλαδή κάποιος που θέλει να πάει αλλού;; Είναι υποχρεωμένος να ξαναδώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:38 Ο Φρεντος έγραψε: #172 18-07-13 17:38 Nαι, αν οντως δεν υπαρχει 10% πρεπει να ξαναδωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 02:42 Η fortisimo: #173 31-07-13 02:42 Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 11:28 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #174 31-07-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από fortisimo: Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Click για ανάπτυξη... Για να εγγραφείς στο νέο τμήμα, θα πρέπει να διαγραφείς απο το παλιό. Έτσι αν επιχειρήσεις αναγνώριση, λόγω της διαγραφής(υπάρχουν προθεσμίες εγγραφής και έτσι δεσμεύεσαι εσύ σε ορισμένες ημερομηνίες),νομίζω πως τα μαθήματα του Σεπτέμβρη δεν θα καταχωρηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:18 Η christidim: #175 10-08-13 20:18 Εδωσαν καθόλου εκτιμήσεις για τις ιατρικές με το 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:31 Ο kparas7 έγραψε: #176 21-08-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια μια ερωτηση... αν κανω 10% και περασω σε μια σχολη μπορω να γραφτω εκει μετα απο ενα χρονο ή πρεπει την ιδια χρονια??? υπαρχει κανεις που ξερει? Click για ανάπτυξη... Όντως, το λογικό είναι την ίδια χρονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArnakiAsproPaxi Νεοφερμένο μέλος Ο ArnakiAsproPaxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:21 Ο ArnakiAsproPaxi: #177 24-08-13 10:21 Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:30 Ο Nikos Sitys: #178 24-08-13 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ArnakiAsproPaxi: Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Click για ανάπτυξη... Δες τα προγραμματα σπουδων τους , νομιζω τα αρχικα μαθηματα οπως μαθηματικα φυσικες και κατι αλλα τετοια αναγνωριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilia06 Nikos_81 AK-92 Jimmy20 Alexandra2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Μια χαρά. Καλά σου αποτελέσματα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ! Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 16:40 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #170 12-07-13 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ευχαριστω πολυ! Επισης Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κάνω 10%, αλλά η πρόθεση μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:22 Η κατερω έγραψε: #171 18-07-13 17:22 Παίδες ισχύει ότι από του χρόνου δε θα υπάρχει το 10% ; Και τι κάνει δηλαδή κάποιος που θέλει να πάει αλλού;; Είναι υποχρεωμένος να ξαναδώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:38 Ο Φρεντος έγραψε: #172 18-07-13 17:38 Nαι, αν οντως δεν υπαρχει 10% πρεπει να ξαναδωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 02:42 Η fortisimo: #173 31-07-13 02:42 Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 11:28 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #174 31-07-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από fortisimo: Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Click για ανάπτυξη... Για να εγγραφείς στο νέο τμήμα, θα πρέπει να διαγραφείς απο το παλιό. Έτσι αν επιχειρήσεις αναγνώριση, λόγω της διαγραφής(υπάρχουν προθεσμίες εγγραφής και έτσι δεσμεύεσαι εσύ σε ορισμένες ημερομηνίες),νομίζω πως τα μαθήματα του Σεπτέμβρη δεν θα καταχωρηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:18 Η christidim: #175 10-08-13 20:18 Εδωσαν καθόλου εκτιμήσεις για τις ιατρικές με το 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:31 Ο kparas7 έγραψε: #176 21-08-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια μια ερωτηση... αν κανω 10% και περασω σε μια σχολη μπορω να γραφτω εκει μετα απο ενα χρονο ή πρεπει την ιδια χρονια??? υπαρχει κανεις που ξερει? Click για ανάπτυξη... Όντως, το λογικό είναι την ίδια χρονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArnakiAsproPaxi Νεοφερμένο μέλος Ο ArnakiAsproPaxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:21 Ο ArnakiAsproPaxi: #177 24-08-13 10:21 Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:30 Ο Nikos Sitys: #178 24-08-13 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ArnakiAsproPaxi: Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Click για ανάπτυξη... Δες τα προγραμματα σπουδων τους , νομιζω τα αρχικα μαθηματα οπως μαθηματικα φυσικες και κατι αλλα τετοια αναγνωριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilia06 Nikos_81 AK-92 Jimmy20 Alexandra2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ariana_Era: Ευχαριστω πολυ! Επισης Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν κάνω 10%, αλλά η πρόθεση μετράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κατερω Εκκολαπτόμενο μέλος Η κατερω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 210 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:22 Η κατερω έγραψε: #171 18-07-13 17:22 Παίδες ισχύει ότι από του χρόνου δε θα υπάρχει το 10% ; Και τι κάνει δηλαδή κάποιος που θέλει να πάει αλλού;; Είναι υποχρεωμένος να ξαναδώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:38 Ο Φρεντος έγραψε: #172 18-07-13 17:38 Nαι, αν οντως δεν υπαρχει 10% πρεπει να ξαναδωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 02:42 Η fortisimo: #173 31-07-13 02:42 Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 11:28 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #174 31-07-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από fortisimo: Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Click για ανάπτυξη... Για να εγγραφείς στο νέο τμήμα, θα πρέπει να διαγραφείς απο το παλιό. Έτσι αν επιχειρήσεις αναγνώριση, λόγω της διαγραφής(υπάρχουν προθεσμίες εγγραφής και έτσι δεσμεύεσαι εσύ σε ορισμένες ημερομηνίες),νομίζω πως τα μαθήματα του Σεπτέμβρη δεν θα καταχωρηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:18 Η christidim: #175 10-08-13 20:18 Εδωσαν καθόλου εκτιμήσεις για τις ιατρικές με το 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:31 Ο kparas7 έγραψε: #176 21-08-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια μια ερωτηση... αν κανω 10% και περασω σε μια σχολη μπορω να γραφτω εκει μετα απο ενα χρονο ή πρεπει την ιδια χρονια??? υπαρχει κανεις που ξερει? Click για ανάπτυξη... Όντως, το λογικό είναι την ίδια χρονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArnakiAsproPaxi Νεοφερμένο μέλος Ο ArnakiAsproPaxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:21 Ο ArnakiAsproPaxi: #177 24-08-13 10:21 Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:30 Ο Nikos Sitys: #178 24-08-13 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ArnakiAsproPaxi: Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Click για ανάπτυξη... Δες τα προγραμματα σπουδων τους , νομιζω τα αρχικα μαθηματα οπως μαθηματικα φυσικες και κατι αλλα τετοια αναγνωριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilia06 Nikos_81 AK-92 Jimmy20 Alexandra2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παίδες ισχύει ότι από του χρόνου δε θα υπάρχει το 10% ; Και τι κάνει δηλαδή κάποιος που θέλει να πάει αλλού;; Είναι υποχρεωμένος να ξαναδώσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Φρεντος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.181 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2013 στις 17:38 Ο Φρεντος έγραψε: #172 18-07-13 17:38 Nαι, αν οντως δεν υπαρχει 10% πρεπει να ξαναδωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 02:42 Η fortisimo: #173 31-07-13 02:42 Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 11:28 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #174 31-07-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από fortisimo: Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Click για ανάπτυξη... Για να εγγραφείς στο νέο τμήμα, θα πρέπει να διαγραφείς απο το παλιό. Έτσι αν επιχειρήσεις αναγνώριση, λόγω της διαγραφής(υπάρχουν προθεσμίες εγγραφής και έτσι δεσμεύεσαι εσύ σε ορισμένες ημερομηνίες),νομίζω πως τα μαθήματα του Σεπτέμβρη δεν θα καταχωρηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:18 Η christidim: #175 10-08-13 20:18 Εδωσαν καθόλου εκτιμήσεις για τις ιατρικές με το 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:31 Ο kparas7 έγραψε: #176 21-08-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια μια ερωτηση... αν κανω 10% και περασω σε μια σχολη μπορω να γραφτω εκει μετα απο ενα χρονο ή πρεπει την ιδια χρονια??? υπαρχει κανεις που ξερει? Click για ανάπτυξη... Όντως, το λογικό είναι την ίδια χρονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArnakiAsproPaxi Νεοφερμένο μέλος Ο ArnakiAsproPaxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:21 Ο ArnakiAsproPaxi: #177 24-08-13 10:21 Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:30 Ο Nikos Sitys: #178 24-08-13 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ArnakiAsproPaxi: Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Click για ανάπτυξη... Δες τα προγραμματα σπουδων τους , νομιζω τα αρχικα μαθηματα οπως μαθηματικα φυσικες και κατι αλλα τετοια αναγνωριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilia06 Nikos_81 AK-92 Jimmy20 Alexandra2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nαι, αν οντως δεν υπαρχει 10% πρεπει να ξαναδωσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fortisimo Νεοφερμένο μέλος Η fortisimo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 02:42 Η fortisimo: #173 31-07-13 02:42 Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 11:28 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #174 31-07-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από fortisimo: Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Click για ανάπτυξη... Για να εγγραφείς στο νέο τμήμα, θα πρέπει να διαγραφείς απο το παλιό. Έτσι αν επιχειρήσεις αναγνώριση, λόγω της διαγραφής(υπάρχουν προθεσμίες εγγραφής και έτσι δεσμεύεσαι εσύ σε ορισμένες ημερομηνίες),νομίζω πως τα μαθήματα του Σεπτέμβρη δεν θα καταχωρηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:18 Η christidim: #175 10-08-13 20:18 Εδωσαν καθόλου εκτιμήσεις για τις ιατρικές με το 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:31 Ο kparas7 έγραψε: #176 21-08-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια μια ερωτηση... αν κανω 10% και περασω σε μια σχολη μπορω να γραφτω εκει μετα απο ενα χρονο ή πρεπει την ιδια χρονια??? υπαρχει κανεις που ξερει? Click για ανάπτυξη... Όντως, το λογικό είναι την ίδια χρονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArnakiAsproPaxi Νεοφερμένο μέλος Ο ArnakiAsproPaxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:21 Ο ArnakiAsproPaxi: #177 24-08-13 10:21 Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:30 Ο Nikos Sitys: #178 24-08-13 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ArnakiAsproPaxi: Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Click για ανάπτυξη... Δες τα προγραμματα σπουδων τους , νομιζω τα αρχικα μαθηματα οπως μαθηματικα φυσικες και κατι αλλα τετοια αναγνωριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilia06 Nikos_81 AK-92 Jimmy20 Alexandra2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2013 στις 11:28 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #174 31-07-13 11:28 Αρχική Δημοσίευση από fortisimo: Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Click για ανάπτυξη... Για να εγγραφείς στο νέο τμήμα, θα πρέπει να διαγραφείς απο το παλιό. Έτσι αν επιχειρήσεις αναγνώριση, λόγω της διαγραφής(υπάρχουν προθεσμίες εγγραφής και έτσι δεσμεύεσαι εσύ σε ορισμένες ημερομηνίες),νομίζω πως τα μαθήματα του Σεπτέμβρη δεν θα καταχωρηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:18 Η christidim: #175 10-08-13 20:18 Εδωσαν καθόλου εκτιμήσεις για τις ιατρικές με το 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:31 Ο kparas7 έγραψε: #176 21-08-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια μια ερωτηση... αν κανω 10% και περασω σε μια σχολη μπορω να γραφτω εκει μετα απο ενα χρονο ή πρεπει την ιδια χρονια??? υπαρχει κανεις που ξερει? Click για ανάπτυξη... Όντως, το λογικό είναι την ίδια χρονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArnakiAsproPaxi Νεοφερμένο μέλος Ο ArnakiAsproPaxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:21 Ο ArnakiAsproPaxi: #177 24-08-13 10:21 Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:30 Ο Nikos Sitys: #178 24-08-13 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ArnakiAsproPaxi: Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Click για ανάπτυξη... Δες τα προγραμματα σπουδων τους , νομιζω τα αρχικα μαθηματα οπως μαθηματικα φυσικες και κατι αλλα τετοια αναγνωριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilia06 Nikos_81 AK-92 Jimmy20 Alexandra2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fortisimo: Ξέρετε τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτεμβρίου και το 10%; Μπορεί κάποιος να εξεταστεί κανονικά στην παλιά σχολή το Σεπτέμβρη και μετά να πάρει βαθμολογία κανονικά και γι αυτή την εξεταστική ώστε να προσπαθήσει να αναγνωρίσει τα μαθήματα αυτά στη νέα σχολή του; Φυσικά αναφέρομαι σε περίπτωση αλλαγής πόλης στην ίδια σχολή... Click για ανάπτυξη... Για να εγγραφείς στο νέο τμήμα, θα πρέπει να διαγραφείς απο το παλιό. Έτσι αν επιχειρήσεις αναγνώριση, λόγω της διαγραφής(υπάρχουν προθεσμίες εγγραφής και έτσι δεσμεύεσαι εσύ σε ορισμένες ημερομηνίες),νομίζω πως τα μαθήματα του Σεπτέμβρη δεν θα καταχωρηθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christidim Νεοφερμένο μέλος Η Dimitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξάνδρεια (Ημαθία). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2013 στις 20:18 Η christidim: #175 10-08-13 20:18 Εδωσαν καθόλου εκτιμήσεις για τις ιατρικές με το 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:31 Ο kparas7 έγραψε: #176 21-08-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια μια ερωτηση... αν κανω 10% και περασω σε μια σχολη μπορω να γραφτω εκει μετα απο ενα χρονο ή πρεπει την ιδια χρονια??? υπαρχει κανεις που ξερει? Click για ανάπτυξη... Όντως, το λογικό είναι την ίδια χρονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArnakiAsproPaxi Νεοφερμένο μέλος Ο ArnakiAsproPaxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:21 Ο ArnakiAsproPaxi: #177 24-08-13 10:21 Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:30 Ο Nikos Sitys: #178 24-08-13 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ArnakiAsproPaxi: Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Click για ανάπτυξη... Δες τα προγραμματα σπουδων τους , νομιζω τα αρχικα μαθηματα οπως μαθηματικα φυσικες και κατι αλλα τετοια αναγνωριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilia06 Nikos_81 AK-92 Jimmy20 Alexandra2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εδωσαν καθόλου εκτιμήσεις για τις ιατρικές με το 10%; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kparas7 Νεοφερμένο μέλος Ο kparas7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2013 στις 18:31 Ο kparas7 έγραψε: #176 21-08-13 18:31 Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια μια ερωτηση... αν κανω 10% και περασω σε μια σχολη μπορω να γραφτω εκει μετα απο ενα χρονο ή πρεπει την ιδια χρονια??? υπαρχει κανεις που ξερει? Click για ανάπτυξη... Όντως, το λογικό είναι την ίδια χρονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ArnakiAsproPaxi Νεοφερμένο μέλος Ο ArnakiAsproPaxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:21 Ο ArnakiAsproPaxi: #177 24-08-13 10:21 Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:30 Ο Nikos Sitys: #178 24-08-13 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ArnakiAsproPaxi: Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Click για ανάπτυξη... Δες τα προγραμματα σπουδων τους , νομιζω τα αρχικα μαθηματα οπως μαθηματικα φυσικες και κατι αλλα τετοια αναγνωριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vasilia06 Nikos_81 AK-92 Jimmy20 Alexandra2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lordi13: παιδια μια ερωτηση... αν κανω 10% και περασω σε μια σχολη μπορω να γραφτω εκει μετα απο ενα χρονο ή πρεπει την ιδια χρονια??? υπαρχει κανεις που ξερει? Click για ανάπτυξη... Όντως, το λογικό είναι την ίδια χρονιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ArnakiAsproPaxi Νεοφερμένο μέλος Ο ArnakiAsproPaxi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:21 Ο ArnakiAsproPaxi: #177 24-08-13 10:21 Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:30 Ο Nikos Sitys: #178 24-08-13 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ArnakiAsproPaxi: Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Click για ανάπτυξη... Δες τα προγραμματα σπουδων τους , νομιζω τα αρχικα μαθηματα οπως μαθηματικα φυσικες και κατι αλλα τετοια αναγνωριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2013 στις 10:30 Ο Nikos Sitys: #178 24-08-13 10:30 Αρχική Δημοσίευση από ArnakiAsproPaxi: Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Click για ανάπτυξη... Δες τα προγραμματα σπουδων τους , νομιζω τα αρχικα μαθηματα οπως μαθηματικα φυσικες και κατι αλλα τετοια αναγνωριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ArnakiAsproPaxi: Μπορεί να μου πει κάποιος αν αναγνωρίζονται αρκετά μαθήματα αν με 10% πάει κανείς από Μηχανολόγους ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ΑΠΘ στους Πολιτικούς Μηχανικούς ΑΠΘ? Click για ανάπτυξη... Δες τα προγραμματα σπουδων τους , νομιζω τα αρχικα μαθηματα οπως μαθηματικα φυσικες και κατι αλλα τετοια αναγνωριζονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.