GeoCommand Νεοφερμένο μέλος Ο GeoCommand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2020 στις 15:24 Ο GeoCommand: #1 26-06-20 15:24 Μάγκες, ανοίγω thread για τους υποψηφίους Στρατιωτικών σχολών αξ/κών και υπαξ/κών 2020 αλλά και σωμάτων ασφαλείας (λιμενικό,αστυνομία,πυροσβεστική). ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2021 στις 00:06 Ο Giii έγραψε: #2 15-03-21 00:06 Καλησπέρα γνωρίζει κανείς αν κάποιος μπορεί να εργαστεί στον τομέα των logistics αν μπει στην διοίκηση εφοδιαστικής αλυσίδας στην αεροπορία (4ο πεδίο);δλδ εννοώ να κάνει τον χρόνο που απαιτείται και να αποστρατευτεί μετά η αυτά που μάθει δεν θα του χρησιμεύσουν στον ιδιωτικό τομέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μάγκες, ανοίγω thread για τους υποψηφίους Στρατιωτικών σχολών αξ/κών και υπαξ/κών 2020 αλλά και σωμάτων ασφαλείας (λιμενικό,αστυνομία,πυροσβεστική). ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giii Δραστήριο μέλος Ο Giii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ. Έχει γράψει 751 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2021 στις 00:06 Ο Giii έγραψε: #2 15-03-21 00:06 Καλησπέρα γνωρίζει κανείς αν κάποιος μπορεί να εργαστεί στον τομέα των logistics αν μπει στην διοίκηση εφοδιαστικής αλυσίδας στην αεροπορία (4ο πεδίο);δλδ εννοώ να κάνει τον χρόνο που απαιτείται και να αποστρατευτεί μετά η αυτά που μάθει δεν θα του χρησιμεύσουν στον ιδιωτικό τομέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα γνωρίζει κανείς αν κάποιος μπορεί να εργαστεί στον τομέα των logistics αν μπει στην διοίκηση εφοδιαστικής αλυσίδας στην αεροπορία (4ο πεδίο);δλδ εννοώ να κάνει τον χρόνο που απαιτείται και να αποστρατευτεί μετά η αυτά που μάθει δεν θα του χρησιμεύσουν στον ιδιωτικό τομέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.