Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.408 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.220 μηνύματα σε 105.851 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 256 άτομα.
Καλησπέρα, αυτά τα μόρια υπολογίζονται ως η βαθμολογία του κάθε μαθήματος σε κλίμακα 100 επί τον συντελεστή του κάθε μαθήματος και τελικά διαιρείται με το 5. Στο νέο σύστημα επειδή όλοι οι συντελεστές είναι ίδιοι μπορείς επίσης να πεις ότι ο τελικός βαθμός είναι ο μέσος όρος των μαθημάτων που δίνεις. Για να μετατρέψεις αυτές τις βάσεις στις αντίστοιχες ελληνικές πολλαπλασιάζεις επί 200. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο τελευταίος πήρε 5700 μόρια σύμφωνα με το ελληνικό σύστημα.Καλησπέρα φίλοι, Ελληνίδα εξωτερικού εδώ πέρα η οποία σκοπεύει να δώσει πανελλαδικές και εν πάση περιπτώσει έχω μία απορία σχετικά με τον υπολογισμό μορίων. Πήγα να δω με πόσα μόρια πέρασε ο πρώτος και με πόσα ο τελευταίος και γράφει τους εξής αριθμούς: με 51,41 ο πρώτος και με 38,50 ο τελευταίος. Δηλαδή σε πόσα μόρια μεταφράζονται αυτοί οι αριθμοί; Είμαι λίγο χαμένη σχετικά με τον υπολογισμό μορίων..
Ευχαριστώ το σχόλιο ήταν αρκετά κατατοπιστικό, πολύ μπέρδεμα γενικά (πόσο μάλλον για εμένα που είμαι και στουρνάρι στα μαθηματικά)Καλησπέρα, αυτά τα μόρια υπολογίζονται ως η βαθμολογία του κάθε μαθήματος σε κλίμακα 100 επί τον συντελεστή του κάθε μαθήματος και τελικά διαιρείται με το 5. Στο νέο σύστημα επειδή όλοι οι συντελεστές είναι ίδιοι μπορείς επίσης να πεις ότι ο τελικός βαθμός είναι ο μέσος όρος των μαθημάτων που δίνεις. Για να μετατρέψεις αυτές τις βάσεις στις αντίστοιχες ελληνικές πολλαπλασιάζεις επί 200. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο τελευταίος πήρε 5700 μόρια σύμφωνα με το ελληνικό σύστημα.