Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Αν πλακώνεσαι μετά στα σουβλάκια και στις πίτσες, όχι δεν βοηθάνε. Άμα προσέχεις λίγο βοηθάνε. Περισσότερο σφίγγεις.
Δεν ειμαι ανθρωπος που τρωω μετα την γυμναστικη. Οταν λεμε προσεχω εννουμε ΠΡΟΣΕΧΩ!!!!

cha0s
Περιβόητο μέλος

Αν πλακώνεσαι μετά στα σουβλάκια και στις πίτσες, όχι δεν βοηθάνε..
Πάλι για μένα λέτε;

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Σοβαρά τώρα, με πιλάτες και κολύμπι είδα τρομακτική αλλαγή στο κορμί.

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Γιόγκα μπορείς να μάθεις και μόνη σου..Εγώ σε εγκυκλοπαίδεια είχα βρει ασκήσεις γιόγκα,αποτελεσματικές...Βέβαια τώρα τις έχω ψιλοξεχάσει και κάνω 2 φορές τη βδομάδα διάδρομο.Για το αερόμπικ δε ξέρω...Γιατί κορούλα,θες να σφίξεις;![]()
Οχι μαμα... Ετσι για την εμπειρια! Με κατι φιλες θα παμε!
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Οχι μαμα... Ετσι για την εμπειρια! Με κατι φιλες θα παμε!
Σοβαρά χόμπι κάνετε στη Γερμανία ρε

Αν δεν υπάρχει σωσίβιο να χαθεί και μανάρια στο γυμναστήριο,άδικα πάτε

kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σοβαρά χόμπι κάνετε στη Γερμανία ρε
Αν δεν υπάρχει σωσίβιο να χαθεί και μανάρια στο γυμναστήριο,άδικα πάτε![]()
Ρε... Μαμα τι λογια ειναι αυτα? Εμεις θελουμε να παμε για την πλακα... Δεν το εχω ξανα κανει ρε....
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Αν σας πάρουν στο δούλεμα οι Μερκελίτες θα σας πω εγώΡε... Μαμα τι λογια ειναι αυτα? Εμεις θελουμε να παμε για την πλακα... Δεν το εχω ξανα κανει ρε....

tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Κι εγω γι αυτο ανοιξα το τοπικ!!! Ωραια πρεπει να ειναι απο οτι εχω ακουσει!!!Παιδιά σκέφτομαι να ξεκινήσω aerodance. Ξέρει κανείς εάν έχει αποτελέσματα?
Αν σας πάρουν στο δούλεμα οι Μερκελίτες θα σας πω εγώ![]()
Μαμα! Θα τους φοβηθουμε ρε; Το πολυ πολυ να μας παρουν με τις ντοματες!!!

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Μαμα! Θα τους φοβηθουμε ρε; Το πολυ πολυ να μας παρουν με τις ντοματες!!!![]()
Μα λυπήσου τις ντομάτες

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Κολυμπι εκανα καθε καλοκαιρι 5 φορες την εβδομαδα για 3 μηνες για 6 χρονια. Ναι,οντως αυτο εχω διαπιστωσει και΄γω το καλυτερο σφυξιμο το κανει το κολυμπι. Ομως ανοιγει και πλατες. Εμενα δεν ειναι ιδιαιτερα αισθητο ομως,εχουν ψιλοανοιξει καπως.Yoga στο youtube ή στο κανάλι body in balance![]()
Σοβαρά τώρα, με πιλάτες και κολύμπι είδα τρομακτική αλλαγή στο κορμί.![]()
__________________________________________________________---
Μαρια δοκιμασε ZUMBA toning ή και η απλη σου κανει. Ευχαριστο προγραμμα με χορευτικες κινησεις για ολα τα επιπεδα. Ενα θα σου πω την 1η φορα που πηγα ZUMBA toning γυρισα σπιτι και την επομενη ημερα ολο το κατω μερος και η κοιλια ηταν πιασμενα.
Εγω προσωπικα aerobic κανει η μαμα μου και μια φορα απο περιεργεια και μονο πηγα. Δε με ξετρελανε.
Εγω προσωπικα κανω 1 ωρα ZUMBA 1 ωρα ZUMBA toning και 1 ωρα οργανα διαδρομο κλπ κλπ.
Αν και δε σου χρειαζεται αν κανεις ZUMBA εισαι καλυμμενη μονο απ'αυτο. Γενικα αν θες σφιξιμο σε κοιλια,ποδια και γενικα κατω μερος ειναι οτι καλυτερο για οποιαδηποτε ηλικια.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Μα λυπήσου τις ντομάτες![]()
Ρε.... Βγαινουμε οφφ!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.