Helen06
Δραστήριο μέλος
Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 522 μηνύματα.

17-04-23

12:29
Γειά σας, ήθελα να ρωτήσω εάν καποιος μπορεί να εξηγήσει πολύ πρόχειρα πως κάνω πινακάκι τιμών και ποιες τιμές παίρνω ώστε να σχεδιάσω μια συνάρτηση ας πούμε αυτην f(x)=1/2συν2χ. Δεν έχω καταλάβει πως παίρνεις τις τιμές για το χ, το 2χ και τέλος για όλη την συνάρτηση. Επίσης αυτά είναι σημαντικά για του χρόνου; και όλη η τριγωνομετρία αλλά συγκεκριμένα το κεφάλαιο που περιλαμβάνει την μονοτονία της συμμετρίες και την περίοδο συνάρτησης;
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

17-04-23

12:45
Πιο πολυ θα ελεγα για τη φυσικη σημαντικα αλλα και στα μαθηματικα ειναι σημαντικα γτ μπορει να σου τυχει να σχεδιασεις μια τετοια γραφικη.Καταρχην σε μορφη Αημ(ωτ),Ασυν(ωt) η μεγιστη τιμη ειναι απολυτο Α και η μικροτερη -απολυτο Α.Επισης,η περιοδος ειναι 2π/ω ω>0 εξυπακουεται.Επομενως,παιρνεις 4 υποδιαστηματα Τ/4 και εχεις την γραφικη σε μια περιοδο.Στην προκειμενη η περιοδος σου ειναι 2π/2=π. επομενως θα παρεις 4 υποδιαστηματα [0,π/4],[π/4,π/2],[π/2,3π/4],[3π/4,π].
A και ξεχασα επειδη το ανεφερες οπωσδηποτε πρεπει να ξερεις να λυνεις τριγωνομετρικες εξισωσεις και φυσικα τις προφανεις ιδιοτητες γωνιες που διαφερουν κατα π,συμπληρωματικες ξερεις τα βασικα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
A και ξεχασα επειδη το ανεφερες οπωσδηποτε πρεπει να ξερεις να λυνεις τριγωνομετρικες εξισωσεις και φυσικα τις προφανεις ιδιοτητες γωνιες που διαφερουν κατα π,συμπληρωματικες ξερεις τα βασικα.
Helen06
Δραστήριο μέλος
Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 522 μηνύματα.

17-04-23

14:31
σ'ευχαριστώ άρα δηλαδή του χρόνου δε γλιτώνω απ'αυτά; Είναι το χειρότερο κεφάλαιο για μένα απ'ολα. Είμαι οικονομίας επίσης οπότε δεν έχω ούτε φυσική και τέτοια.Πιο πολυ θα ελεγα για τη φυσικη σημαντικα αλλα και στα μαθηματικα ειναι σημαντικα γτ μπορει να σου τυχει να σχεδιασεις μια τετοια γραφικη.Καταρχην σε μορφη Αημ(ωτ),Ασυν(ωt) η μεγιστη τιμη ειναι απολυτο Α και η μικροτερη -απολυτο Α.Επισης,η περιοδος ειναι 2π/ω ω>0 εξυπακουεται.Επομενως,παιρνεις 4 υποδιαστηματα Τ/4 και εχεις την γραφικη σε μια περιοδο.Στην προκειμενη η περιοδος σου ειναι 2π/2=π. επομενως θα παρεις 4 υποδιαστηματα [0,π/4],[π/4,π/2],[π/2,3π/4],[3π/4,π].
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

17-04-23

15:20
ναι αλλα και παλι πρεπει να τα γνωριζεις γτ ειναι βασικες εννοιες.θεμα διαβασματος ειναι καθαρα ολα αυτα δεν εχουν καποια ιδιαιτερη δυσκολια.εδω αν δεις ειναι συγκεντωμενα σε αναλυτικο βαθμο ολα αυτα που ρωτας.σ'ευχαριστώ άρα δηλαδή του χρόνου δε γλιτώνω απ'αυτά; Είναι το χειρότερο κεφάλαιο για μένα απ'ολα. Είμαι οικονομίας επίσης οπότε δεν έχω ούτε φυσική και τέτοια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...