Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 824 μηνύματα.

09-04-23

09:02
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί έχω την εξής απορία: όλοι όσοι κατά καιρούς γράφουν εδώ και ρωτάνε π.χ. ποια σχολή ανάμεσα σε δύο που τους ενδιαφέρει να επιλέξουν ή αν αξίζει να αφήσουν τη σχολή τους για κάποια άλλη κλπ τι έκαναν τελικά;
Θέλω να πω ότι συζητήσαμε μαζί τους, δώσαμε συμβουλές, μαλωσαμε μεταξύ μας ενίοτε (παλιά μου τέχνη εδώ μέσα)......θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε τι αποφάσισαν τελικά.
Αν κάποιοι από όσους έχουν ζητήσει συμβουλές διαβάζουν αυτά που γράφω ας απαντήσουν.....
Θέλω να πω ότι συζητήσαμε μαζί τους, δώσαμε συμβουλές, μαλωσαμε μεταξύ μας ενίοτε (παλιά μου τέχνη εδώ μέσα)......θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε τι αποφάσισαν τελικά.
Αν κάποιοι από όσους έχουν ζητήσει συμβουλές διαβάζουν αυτά που γράφω ας απαντήσουν.....
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

09-04-23

10:36
Ενδιαφέρον θα έχουν και οι απαντήσεις όσων ρώτησαν για προβλήματα ερωτικά και σχέσεων. Για παράδειγμα: "Πώς θα βρω κοπέλα;", "Με βλέπει μόνο φιλικά;", "Πώς να τον προσεγγίσω;", "Ποια από τις δύο να διαλέξω;", "Θα αντέξει η σχέση από απόσταση;", "Πώς θα τον ξεκολλήσω από τη μαμά του;", "Μου αρέσει η φίλη της", "Ερωτεύτηκα παντρεμένο", "Μου αρέσει ο καθηγητής μου", "Να χωρίσω;", "Μήπως είναι gay;", "Με απατά;" και άλλα πολλά. Εδώ δέχτηκαν τις πιο περίεργες δωρεάν συμβουλές. Δύσκολο βέβαια, αλλά αν κάποιος θέλει να σχολιάσει τις απαντήσεις που δέχτηκε, καλό θα ήταν.
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 824 μηνύματα.

09-04-23

11:04
Δίκιο έχεις, ενδιαφέρον θα ήταν....Ενδιαφέρον θα έχουν και οι απαντήσεις όσων ρώτησαν για προβλήματα ερωτικά και σχέσεων. Για παράδειγμα: "Πώς θα βρω κοπέλα;", "Με βλέπει μόνο φιλικά;", "Πώς να τον προσεγγίσω;", "Ποια από τις δύο να διαλέξω;", "Θα αντέξει η σχέση από απόσταση;", "Πώς θα τον ξεκολλήσω από τη μαμά του;", "Μου αρέσει η φίλη της", "Ερωτεύτηκα παντρεμένο", "Μου αρέσει ο καθηγητής μου", "Να χωρίσω;", "Μήπως είναι gay;", "Με απατά;" και άλλα πολλά. Εδώ δέχτηκαν τις πιο περίεργες δωρεάν συμβουλές. Δύσκολο βέβαια, αλλά αν κάποιος θέλει να σχολιάσει τις απαντήσεις που δέχτηκε, καλό θα ήταν.
Εντωμεταξύ θέλω να σε ρωτήσω αυτή η φράση "αύριο το σήμερα θα έχει γίνει χθες" που έχεις με κόκκινο που την έγραψες και εμφανίζεται εκεί;
arko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 174 μηνύματα.

09-04-23

12:03
Ανακάλυψα το φόρουμ με ένα θέμα επαγγελματικού προσανατολισμού. Εδώ έμαθα τι πρακτικά σημαίνει ΗΜΜΥ και ψήθηκα πολύ να στοχεύσω για ηλεκτρολόγος!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...