PADELIS SYMI
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
debby
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PADELIS SYMI
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ.ειναι κανεις που να εχει περασει τει οδοντικης τεχνολογιας?
debby
Νεοφερμένο μέλος

PADELIS SYMI
Νεοφερμένο μέλος

Eπισης!!!Α εξαμηνο ειμαι και εγω:no1:επιτελους βρηκα καποιον!!!πρωτο η δευτερο εξαμηνο? εγω ειμαι στο πρωτο
debby
Νεοφερμένο μέλος

giorgos46
Νεοφερμένο μέλος

Alessandra
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dragonite
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλκίμαχος
Εκκολαπτόμενο μέλος

ή το ένα θα κάνεις ή το άλλο. Η οδοντική τεχνολογία είναι τεχνολογία προσθετικών μελών. Πρέπει να επενδύσεις 4 χρόνια στο αντίστοιχο ΤΕΙ και μετά για να έχεις δικαίωμα να φτιάξεις τέτοια πράγματα θέλεις άδεια εργαστηρίου. Για να ανοίξεις εργαστήριο θες πολλά χρήματα σε μηχανήματα, υλικά και όλα αυτά.... Δεν νομίζω ένας οδοντίατρος σήμερα να έχει χρόνο και χρήμα να κάτσει τώρα να ασχοληθεί και με αυτό. Και αν ασχοληθεί τι θα πρωτοκάνει;
Για να το ασκήσεις πρέπει να αφοσιωθεις σε αυτό είναι ολόκληρη επιστήμη από μόνο του. Και από ότι μου έχουν πει είναι και κλειστή κλίκα.
Αυτό που ξέρω είναι ότι βγάζουν πολύ καλά χρήματα... σίγουρα καλύτερα από τον οδοντίατρο.
Αλλά είναι και επιχειρήσεις που πάνε από μπαμπά σε γιο...
Αν έχεις απλά ένα οδοντιατρείο δεν κάνεις οικονομία ετσι σε καμία περίπτωση. Αν είχες μια οδοντιατρική κλινική πολύ μεγάλης χωρητικότητας ίσως άξιζε η επένδυση και αυτό με την έννοια ότι θα έκανες πωλήσεις και σε τρίτους.
Υ.Γ. Σου παρέθεσα ακριβώς ότι μου είπε φίλη μου οδοντίατρος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.