Τμήμα Φιλολογίας vs Ιστορίας-Εθνολογίας

Lia 20

Νεοφερμένο μέλος

Η Lia 20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Γεια σας θα ήθελα να μου πει κάποιος ποια σχολή είναι καλύτερη έχω περάσει ιστορία εθνολογία αλλά δεν με ενθουσίασε όσο περίμενα . Εγώ περίμενα την σχολή πιο φιλολογική . Είναι προτιμότερο να διαλέξω πχ με 10% ελληνική φιλολογία ?

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ε. Ναι αν πιστεύεις ότι αυτό θα σου ταιριάζει καλύτερα. Το πρόγραμμα σπουδών δεν το είχες δει ;
Πάντως τα επαγγελματικά δικαιώματα είναι τα ίδια

Lia 20

Νεοφερμένο μέλος

Η Lia 20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Μου αρέσει πιο πολύ η ιστορία αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου τα εθνολογικά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ναι από ότι έχω ακούσει τα επαγγελματικά δικαιώματα είναι ίδια . Αλλά στη φιλολογία μαθαίνουν πιο πολλά αρχαία ενώ εμαι αν θέλουμε διαλέγουμε κάποιο μάθημα αρχαίων

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μου αρέσει πιο πολύ η ιστορία αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου τα εθνολογικά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ναι από ότι έχω ακούσει τα επαγγελματικά δικαιώματα είναι ίδια . Αλλά στη φιλολογία μαθαίνουν πιο πολλά αρχαία ενώ εμαι αν θέλουμε διαλέγουμε κάποιο μάθημα αρχαίων
Ναι γιατί ο φιλόλογος δεν αναλαμβάνει ένα μάθημα. Συνήθως αυτό που κάνουν οι περισσότεροι είναι-με βάση τις προτιμήσεις και τις ικανότητες τους-να ειδικεύονται σε ένα με δύο μαθήματα . Αν λοιπόν θες να ασχοληθείς πιο πολύ με αρχαία-λατινικα δεν θα πας στο ιστορικό . Κλασσική φιλολογία θες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια