Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.408 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.228 μηνύματα σε 105.851 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 321 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επίσης, για το eclass τουλάχιστον για το ΠΑΠΕΙ είναι αρκετά αξιόλογο, δηλαδή ανεβάζουν υλικό, αλλά στα 6-7 πιο δύσκολα μαθήματα δεν αρκεί σε καμία περίπτωση, ούτε η παρακολούθηση δεν αρκεί καμιά φορά. Η συντριπτική πλειονότητα με φροντιστήρια τη βγάζει.Καλησπέρα παιδιά.
Σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες φέτος(τέλειωσα πολιτικούς ΕΜΠ) για να μπω σε τμήμα στατιστικής,απλά έχω δίλημμα σε ποιο συγκεκριμένα από τα 2 τμήματα (ΟΠΑ ή ΠΑΠΕΙ) να δώσω.
Ξέρω ότι του όπα είναι το πιο καθαρό στατιστικό τμήμα,απλά είδα ότι πλέον στο νέο πρόγραμμα σπουδών του ΠΑΠΕΙ έχεις πολύ μεγαλύτερη ελευθερία στο να επιλέξεις περισσότερα στατιστικά μαθήματα και πολύ λιγότερα ασφαλιστικά.
Έχω ακούσει ότι στο στατιστικής του όπα γενικά η δυσκολία είναι μεγαλύτερη(αν και δεν ξέρω συγκριτικά με το πολυτεχνείο πως εννοείται αυτό,πχ δύσκολο όπως το μαθηματικό ή απλά πιο δύσκολη η στατιστική από τα υπόλοιπα οικονομικά τμήματα?)και δεν ξέρω τελικώς κατά πόσο αξίζει να ταλαιπωρηθώ εφόσον έχω ήδη ένα πτυχίο και πηγαίνω καθαρά για να μάθω μια επιστήμη που μου αρέσει.
Άλλο που παρατήρησα (μιας και μου αρέσουν τα χρηματοοικονομικά) είναι ότι στο τμήμα στατιστικής του ΠΑΠΕΙ έχει 7-8 χρηματοοικονομικά μαθήματα ενώ στο οπα 2-3 επιλογές
Ακόμη επειδή και τα 2 τμήματα έχουνε στο eclass τους κλειδωμένα τα περισσότερα μαθήματα τους δεν ξέρω αν το υλικό που ανεβαίνει εκεί είναι καλό για να διαβάζεις χωρίς να παρακολουθείς απαραίτητα όλα τα μαθήματα.
Υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να διαλέξω το τμήμα του ΟΠΑ?
Αν κάποιος εδώ έχει μια ιδέα για τα 2 τμήματα εκ των έσω θα εκτιμούσα πολύ την βοήθεια του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.