eleni999
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
οι περισσοτεροι αποφοιτοι δινουν κατατακτηριες για να πανε καπου αλλου
αν μπορεις να την αποφυγεις απεφυγε την
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
eleni999
Νεοφερμένο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος

eleni999
Νεοφερμένο μέλος
αλλα δεν μπορω να αποφασισω ..περιμενα οτι ειχα γραψει γυρω στο 14 οποτε θα παιρναγα κοινωνιολογια παντειου που ειναι το ονειρο μου.αλλα εγραψα πολυ πιο κατω γυρω στο 11.και δεν ξερω τι να κανω να πω εκει ,αν περασω, και να δω πως ειναι τα πραγματα η να ξαναδωσω ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Πάντως έχει πολλές ξένες γλώσσες καθώς και αρκετή ιστορία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Νεοφερμένο μέλος
.λατρευω την ιστορια .απλα δεν ειμαι σιγουρη οτι θελω να ξεχασω το ονειρο μου για παντειο..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
.Ένα ποτ-πουρί από όλα
eleni999
Νεοφερμένο μέλος
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αστα πίκρα...Εσύ θα πας?
eleni999
Νεοφερμένο μέλος
εσυ που περασες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
ναι ετσι λεω!μου αρεσει αρκεετα το τμημα και τα μαθηματαεσυ που περασες?
Έχω άκρες στη συγκεκριμένη σχολή

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
kostm
Νεοφερμένο μέλος
ναι ετσι λεω!μου αρεσει αρκεετα το τμημα και τα μαθηματαεσυ που περασες?
γνωριζει καποιος σχετικα με κατατακτηριες στο τμημα μεσογειακων σπουδων στη ροδο;
alex_music_bcs
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
penelope585
Νεοφερμένο μέλος
παιδιά η σχολή τι επίπεδο έχει; και επίσης για να μπει κάποιος πρέπει να έχει ήδη κάποιες γνώσεις των γλωσσών? και το επίπεδο των γλωσσών είναι καλό?[/QUOT
μαλλον πρεπει να δωσεις αγγλικα στις πανελληνιες νομιζω δεν ειμαι σιγουρη και παιζει να ειναι δυσκολη σχολη γιατι θα εχει αρκετες ξενες γλωσσες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki