j_giannis
Νεοφερμένο μέλος
Ο j_giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 33 μηνύματα.

25-07-09

15:16
κανεις που να εχει δηλωσει αυτη τη σχολη παιδια.....;;;
και αν ναι με ποσα μορια;;;;;
και αν ναι με ποσα μορια;;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα.

25-07-09

15:59
αυτα τα προγνωστικα και η αγωνια σας με τρελαινει (θα δω οταν θα ερθει η σειρα μου)
μην τρελενεσαι στο αγχος τωρα που τελειωσαν ολα απλα περιμενε 1-2 εβδομαδες
μην τρελενεσαι στο αγχος τωρα που τελειωσαν ολα απλα περιμενε 1-2 εβδομαδες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
j_giannis
Νεοφερμένο μέλος
Ο j_giannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 33 μηνύματα.

25-07-09

16:01
δεν ειναι αγωνια ακριβως.... ειναι η σχολη που θες... για αυτο κοιτας και τι ζητηση εχει...
geogytheio
Νεοφερμένο μέλος
Ο giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γύθειο (Λακωνία). Έχει γράψει 118 μηνύματα.

25-07-09

17:42
εγω την δηλωσα αλλα ογδοη επιλογη....εχω 18.605 αλλα δεν προκειται να μπω εκει εχω πιο πανω πολλες αλλες που τις πιανω πιστευω.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...