Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης

Θεοδώρα Αγγελάκη

Νεοφερμένος

Η Θεοδώρα Αγγελάκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
Μπορεί να μου δώσει κάποιος πληροφορίες για αυτό το τμήμα;

Πρώτη φορά το ακούω και φαίνεται ενδιαφέρον. Πιθανώς να μην έχει νόημα στην Ελλάδα, αλλά δείχνει να το έχουν σε εκτίμηση στο εξωτερικό και πως με ένα καλό μεταπτυχιακό έχεις διεξόδους.
 

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
Στον παρακάτω σύνδεσμο έχει αναλυτικές πληροφορίες για το τμήμα, όπως μαθήματα ανά εξάμηνο, στόχοι, διδακτικό προσωπικό, δομή προγράμματος, απόψεις αποφοίτων του συγκεκριμένου τμήματος.

 

penelopenick

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 158 μηνύματα.
Καλησπέρα σας. Είμαι απο επιστήμες υγείας και δίνω φέτος. Ωστόσο, πέρα απο τα παραιατρικα επαγγέλματα που μαρεσουν,μου κίνησε πόλη το ενδιαφέρον η σχολή του ιφε, βασικά το αντικείμενο της που μόνο μικρό δεν το λες. Γενικότερα, παρατηρώ γύρω μου τους ανθρώπους,τον πολιτισμό,τους θεσμούς,τις θρησκείες κτλπ και μου γεννιούνται πολλά ερωτήματα. Γενικά, μαρεσει να διευρύνω τον νου μου και να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα απο την ιστορία του ανθρώπου,τον πολιτισμό μέχρι και το πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Για αυτό,μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον σαν σχολή. Ωστόσο,δεν έχω καταλάβει μετά από εκεί,προς τα που μπορείς να κινηθείς (υγεια,μαρκετινκγ). Αν υπάρχει κανένας απόφοιτος θα με βοηθούσε αρκετά. Ευχαριστώ πολύ
 

kiyoshi

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 336 μηνύματα.
Ο μόνος λόγος για να επιλέξει κανείς αυτή την σχολή είναι καθαρά για την γνώση που προσφέρει και όχι με σκοπό να βρει δουλειά με το πτυχίο του (δεδομένου ότι το ίδιο το τμήμα δεν έχει καθορισμένα επαγγελματικά δικαιώματα - διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά μέχρι νεωτέρας νομίζω δεν είχε). Υπάρχουν όντως πολλοί κλάδοι στους οποίους θα μπορούσε ένας απόφοιτος του ΙΦΕ να μετεκπαιδευτεί αλλά δυστυχώς τα μεταπτυχιακά προγράμματα δεν προσφέρουν επαγγελματικά δικαιώματα.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top