Anthraxos Νεοφερμένο μέλος Ο Anthraxos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 14:01 Ο Anthraxos: #1 08-10-14 14:01 Καλησπερα.Ανοιγω το καινουργιο θεμα αυτο γιατι θα ηθελα να με πληροφορησετε οσοι γνωριζετε ποιο απο τα 2 τει ειναι καλυτερο.Ξερετε τωρα...απο θεμα καθηγητων,γνωσεις κτλ...Στην ουσια αν μπορειτε να μου πρωτεινετε ποιο τει απο τα 2 να διαλεξω οταν θα χρειαστω να κανω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 18:56 Ο Cody έγραψε: #2 11-10-14 18:56 Γενικά το τμήμα Ηλεκτρονικών είναι καλό, τώρα πιο απο τα δύο... Αυτό που είναι πιο κοντά σε εσένα -.- Μπες σε ιστοσελίδες, ψάξε, προσωπικά απο Αθήνες και Πειραιές δεν γνωρίζω -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπερα.Ανοιγω το καινουργιο θεμα αυτο γιατι θα ηθελα να με πληροφορησετε οσοι γνωριζετε ποιο απο τα 2 τει ειναι καλυτερο.Ξερετε τωρα...απο θεμα καθηγητων,γνωσεις κτλ...Στην ουσια αν μπορειτε να μου πρωτεινετε ποιο τει απο τα 2 να διαλεξω οταν θα χρειαστω να κανω την επιλογη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2014 στις 18:56 Ο Cody έγραψε: #2 11-10-14 18:56 Γενικά το τμήμα Ηλεκτρονικών είναι καλό, τώρα πιο απο τα δύο... Αυτό που είναι πιο κοντά σε εσένα -.- Μπες σε ιστοσελίδες, ψάξε, προσωπικά απο Αθήνες και Πειραιές δεν γνωρίζω -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γενικά το τμήμα Ηλεκτρονικών είναι καλό, τώρα πιο απο τα δύο... Αυτό που είναι πιο κοντά σε εσένα -.- Μπες σε ιστοσελίδες, ψάξε, προσωπικά απο Αθήνες και Πειραιές δεν γνωρίζω -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.