Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών ΠΑΠΕΙ \ ΠΑΝΤΕΙΟ 10% βάσεις 2018 , Πανελλήνιες 2020

marylou_290

Νεοφερμένος

Η marylou_290 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,

φέτος λοιπόν θέλω να δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου κάνοντας το 10% ανταγωνίζοντας ξανά τους προπέρσινους συμμετέχοντες δηλαδή του έτους μου 2018, έχοντας ως πρώτη επιλογή το Τμήμα ΔΕΣ ΠΑΠΕΙ και ως δεύτερη του Παντείου. Μαζί με το ειδικό μάθημα (Γερμανικά) έβγαλα συνολικά 16.238 μόρια.

Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν:
-πιστεύετε οτι έχω έλπιδες να περάσω φέτος στην πρώτη μου επιλογή σύμφωνα με τα μόρια μου (το αναγνωρίζω οτι κάθε χρονο τα μορια και τα στατιστικά διαφέρουν,αλλά θέλω να ακούσω και άλλες απόψεις)
-υπάρχει καποιος που μπορεί να μου δώσει παραπάνω πληροφορίες για τα μαθήματα που διδάσκονται (το καλύτερο θα ηταν απο απόφοιτους ή φοιτητές των τμημάτων αυτών λόγω εμπειρίας)
-ποιο από τα δυο τμήματα είναι κατα την άποψη σας καλύτερο
-ξέρετε αν φετος θα δηλώσουν πολλοί υποψήφιοι για το 10% απο την χρονία 2018

Με συγχωρείται, αν οι ερωτήσεις μου ειναι πολλές και διάσπαρτες, αλλά βρίσκομαι σε μια σύγχηση αυτή την περίοδο και αγχώνομαι μη και δεν καταφέρω να μπω στο τμήμα ΔΕΣ ΠΑΠΕΙ που τόσο θέλω.

Θα χαιρόμουν ιδιαιτέρως να μου απαντήσετε, γράφοντας και εσείς τις δικές σας γνώμες ακόμα και αρνητικές για το αν πιστεύετε οτι έχω πραγματικά ελπίδες να περάσω εκει, καθώς και συμβουλές κυρίως από εκείνους που έχουν περάσει στα τμήματα αυτά.

Ευχαριστώ εκ των υστέρων!
 

jimis2001

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο jimis2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 224 μηνύματα.
Καλησπέρα, κοιτώντας τις προηγούμενες βάσεις πιστεύω ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα 60-70% να περάσεις σε μια από τις δύο σχολές. Βέβαια δεν είναι πολύ ξεκάθαρο ποια από τις δύο σχολές θα περάσεις αλλά φαίνεται πως η ζήτηση για αυτές αυξάνονται όπως και οι βάσεις. Πάντως δεν μπορούμε να ξέρουμε για σιγουριά, οι βάσεις αλλάζουν από χρονιά σε χρονιά.
 

marylou_290

Νεοφερμένος

Η marylou_290 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Καμία άλλη γνώμη σχετικά με το παραπάνω μου μήνυμα; Θα χαιρόμουν πολύ! :)
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top