elenieleni. Νεοφερμένο μέλος Η elenieleni. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2020 στις 12:38 Η elenieleni.: #1 05-09-20 12:38 Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κάποιος-α ή έχει φοιτήσει κανείς στο Τμήμα Διατροφής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου; Επίπεδο μαθημάτων, εργαστηρίων, καθηγητών και ποσό αναγνωρισμένο είναι. Σας ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2020 Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:41 Η Dr. Gl. Luminous: #2 05-09-20 15:41 Αρχική Δημοσίευση από elenieleni.: Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κάποιος-α ή έχει φοιτήσει κανείς στο Τμήμα Διατροφής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου; Επίπεδο μαθημάτων, εργαστηρίων, καθηγητών και ποσό αναγνωρισμένο είναι. Σας ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα κολλέγια και εντάξει οι εγκαταστάσεις φανταστικές. Από το 2012 το πτυχίο του κολλεγίου είναι αντίστοιχο των ΑΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2020 elenieleni. Νεοφερμένο μέλος Η elenieleni. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:24 Η elenieleni.: #3 05-09-20 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Έχω ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα κολλέγια και εντάξει οι εγκαταστάσεις φανταστικές. Από το 2012 το πτυχίο του κολλεγίου είναι αντίστοιχο των ΑΕΙ Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: guest24440 Praxis eleni09kyr Clary dionisis elenieleni. sofia.kp fearless Ιωάννα2 kiyoshi Johnman97 eri548 Memetchi ioannaion Bak563 Viedo Mukumbura Κλημεντίνη Rene2004 Revekka Γιουγκοσλαβος nucomer Dr. Gl. Luminous lnesb T C Steffie88 tsiobieman Serotonin Nefh_ annamaria12 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κάποιος-α ή έχει φοιτήσει κανείς στο Τμήμα Διατροφής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου; Επίπεδο μαθημάτων, εργαστηρίων, καθηγητών και ποσό αναγνωρισμένο είναι. Σας ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 685 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2020 στις 15:41 Η Dr. Gl. Luminous: #2 05-09-20 15:41 Αρχική Δημοσίευση από elenieleni.: Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κάποιος-α ή έχει φοιτήσει κανείς στο Τμήμα Διατροφής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου; Επίπεδο μαθημάτων, εργαστηρίων, καθηγητών και ποσό αναγνωρισμένο είναι. Σας ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα κολλέγια και εντάξει οι εγκαταστάσεις φανταστικές. Από το 2012 το πτυχίο του κολλεγίου είναι αντίστοιχο των ΑΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2020 elenieleni. Νεοφερμένο μέλος Η elenieleni. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:24 Η elenieleni.: #3 05-09-20 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Έχω ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα κολλέγια και εντάξει οι εγκαταστάσεις φανταστικές. Από το 2012 το πτυχίο του κολλεγίου είναι αντίστοιχο των ΑΕΙ Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από elenieleni.: Καλησπέρα σας! Γνωρίζει κάποιος-α ή έχει φοιτήσει κανείς στο Τμήμα Διατροφής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου; Επίπεδο μαθημάτων, εργαστηρίων, καθηγητών και ποσό αναγνωρισμένο είναι. Σας ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα κολλέγια και εντάξει οι εγκαταστάσεις φανταστικές. Από το 2012 το πτυχίο του κολλεγίου είναι αντίστοιχο των ΑΕΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenieleni. Νεοφερμένο μέλος Η elenieleni. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2020 στις 16:24 Η elenieleni.: #3 05-09-20 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Έχω ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα κολλέγια και εντάξει οι εγκαταστάσεις φανταστικές. Από το 2012 το πτυχίο του κολλεγίου είναι αντίστοιχο των ΑΕΙ Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Drglitterstar: Έχω ακούσει ότι είναι από τα καλύτερα κολλέγια και εντάξει οι εγκαταστάσεις φανταστικές. Από το 2012 το πτυχίο του κολλεγίου είναι αντίστοιχο των ΑΕΙ Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.