Mernilopa Νεοφερμένο μέλος Η Mernilopa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2023 στις 13:24 Η Mernilopa: #1 12-07-23 13:24 Σε 5 εβδομάδες είναι τα γενέθλια μου. Έχω περίπου 2000Ε στην άκρη. Καμία ιδέα για το πώς να τα περάσω; Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2023 στις 13:27 Η Grand Duchess: #2 12-07-23 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Mernilopa: Σε 5 εβδομάδες είναι τα γενέθλια μου. Έχω περίπου 2000Ε στην άκρη. Καμία ιδέα για το πώς να τα περάσω; Click για ανάπτυξη... Κάντε στον εαυτό σας δώρο ένα όμορφο ταξίδι, με νόστιμα φαγητά και ατελείωτα ψώνια. Τουλάχιστον για εμένα αυτό θα ήταν οι ονειρεμένες διακοπές. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σε 5 εβδομάδες είναι τα γενέθλια μου. Έχω περίπου 2000Ε στην άκρη. Καμία ιδέα για το πώς να τα περάσω;
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.063 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2023 στις 13:27 Η Grand Duchess: #2 12-07-23 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Mernilopa: Σε 5 εβδομάδες είναι τα γενέθλια μου. Έχω περίπου 2000Ε στην άκρη. Καμία ιδέα για το πώς να τα περάσω; Click για ανάπτυξη... Κάντε στον εαυτό σας δώρο ένα όμορφο ταξίδι, με νόστιμα φαγητά και ατελείωτα ψώνια. Τουλάχιστον για εμένα αυτό θα ήταν οι ονειρεμένες διακοπές.
Αρχική Δημοσίευση από Mernilopa: Σε 5 εβδομάδες είναι τα γενέθλια μου. Έχω περίπου 2000Ε στην άκρη. Καμία ιδέα για το πώς να τα περάσω; Click για ανάπτυξη... Κάντε στον εαυτό σας δώρο ένα όμορφο ταξίδι, με νόστιμα φαγητά και ατελείωτα ψώνια. Τουλάχιστον για εμένα αυτό θα ήταν οι ονειρεμένες διακοπές.