candygirl
Νεοφερμένο μέλος

σκέφτομαι να κάνω επαναλήψεις και να βγάλω μόνο θεωρία έκθεσης.
εσεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gossipgirl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος

Περυσι παντως δεν εκανα τιποτα!

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

(Κακός.)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΟΟΟΟΟΣ (οχι οτι δεν εχω εξεταστικη, αλλα δεν ειναι το ιδιο)

maraki love
Διάσημο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Διακοπέεεεεεεεεεεεεεες.
(Κακός.)
Ελπιζω του χρονου να λεω τα ιδια με σας και να μην καταντησω ΚΑΠΗ στα θρανια των πανελλαδικων...Θα γινω κι εγω κακια
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΟΟΟΟΟΣ (οχι οτι δεν εχω εξεταστικη, αλλα δεν ειναι το ιδιο)![]()

~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΜΟΥΙΧΙΧΙΧΙΧ.
(για να συμπληρωθεί το κακό τρίο)
'Αντε άντε τελειώνετε, να πάνε όλα καλά να τα λέτε στους επόμενους!

Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σεξ.
ΜΟΥΙΧΙΧΙΧΙΧ.
...,μόνο ανήμερα των Χριστουγέννων...?
επίσης προτείνουμε:
....σεξ τον δεκαπεντάυγουστο και ....σεξ την ανάσταση....

georgi@_17
Εκκολαπτόμενο μέλος

ribo
Εκκολαπτόμενο μέλος

απο τις 15 μερες θα χασεται 4 λογω εορτων 26-27 και 31-1 λογικα,
την πρωτη μερα των διακοπων αποκλειεται να διαβασετε,
συνολικα εχετε 10 μερες διαβασματος απο αυτες τις 5 τελευταιες
θα διαβασεται για τα διαγωνισμα που ακολουθουν μετα τις διακοπες
επομενως εχετε 5 μερες για επαναληψεις που λογικα θα προλαβετε
μονο για 2 μαθηματα
επομενως εστιαστε στα 2 που εχετε περισσοτερα κενα και δεν επροκειτο
να τα καλυψετε απο το διαβασμα των 5 τελευταιων ημερων των διακοπων
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορεί να σου 'ρθει η Φώτηση.
miv
Επιφανές μέλος

οσοι ειναι 3η λυκειου:
απο τις 15 μερες θα χασεται 4 λογω εορτων 26-27 και 31-1 λογικα,
την πρωτη μερα των διακοπων αποκλειεται να διαβασετε,
συνολικα εχετε 10 μερες διαβασματος απο αυτες τις 5 τελευταιες
θα διαβασεται για τα διαγωνισμα που ακολουθουν μετα τις διακοπες
επομενως εχετε 5 μερες για επαναληψεις που λογικα θα προλαβετε
μονο για 2 μαθηματα
επομενως εστιαστε στα 2 που εχετε περισσοτερα κενα και δεν επροκειτο
να τα καλυψετε απο το διαβασμα των 5 τελευταιων ημερων των διακοπων
5 μέρες για δύο μαθήματα και 5 για 3-4 διαγωνίσματα; Τς, τς...Πολύ αργόστροφος είσαι...
Και γιατί να χάσουμε τις μέρες των Χριστουγέννων; Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ ούτε γαλοπούλα σκοπεύω να γεμίσω, ούτε 500 γλυκά να φτιάξω, ούτε γενικά να κάνω κάτι από τα τραγικά και γελοία που κάνει ο νεόπλουτος της εποχής. Φέτος είπα θα κάτσω να ξεκουραστώ, να διαβάσω, να πάω τις βόλτες μου (Χωρίς ψώνια. Είμαι ορθολογικός καταναλωτής που προβλέπει και θα ψωνίσω στις εκπτώσεις, μετά από 20 μέρες.) και πιθανόν να πάω στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία που έχω να πατήσω 10 χρόνια.
Green 13
Δραστήριο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Καλα τετοια φαση ειμαι κι εγω, απλα στο χωριο που θα παω θα παρω και τα μαθ. κατ. (μπλιεξ) μαζι μου μπας και λυσω καμια ασκηση...Στο χωριο και οικογενειακα! Τι πρωτοτυπο![]()

Εγω δεν εχω παει ποτε μου, και ουτε σκοπευω!5 μέρες για δύο μαθήματα και 5 για 3-4 διαγωνίσματα; Τς, τς...Πολύ αργόστροφος είσαι...
Και γιατί να χάσουμε τις μέρες των Χριστουγέννων; Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ ούτε γαλοπούλα σκοπεύω να γεμίσω, ούτε 500 γλυκά να φτιάξω, ούτε γενικά να κάνω κάτι από τα τραγικά και γελοία που κάνει ο νεόπλουτος της εποχής. Φέτος είπα θα κάτσω να ξεκουραστώ, να διαβάσω, να πάω τις βόλτες μου (Χωρίς ψώνια. Είμαι ορθολογικός καταναλωτής που προβλέπει και θα ψωνίσω στις εκπτώσεις, μετά από 20 μέρες.) και πιθανόν να πάω στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία που έχω να πατήσω 10 χρόνια.

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Ίσως πάμε κάπου:fss: θα δείξει...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις πρώτες μέρες θα χορτάσω ύπνο...

-----------------------------------------
Καλα τετοια φαση ειμαι κι εγω, απλα στο χωριο που θα παω θα παρω και τα μαθ. κατ. (μπλιεξ) μαζι μου μπας και λυσω καμια ασκηση...![]()
Χωριό με μαθηματικά κατεύθυνσης??
Σε λυπάμαι

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

5 μέρες για δύο μαθήματα και 5 για 3-4 διαγωνίσματα; Τς, τς...Πολύ αργόστροφος είσαι...
Φίλε miv θέλω να είσαι λαρτζ. Να πάρεις το νέτο, να πας μια βόλτα Θησείο, να κατηφορήσεις μετά προς Ερμού να της πάρεις ένα κατιτίς. Έλα τώρα που 'μαθες τον ορθολογικό καταναλωτή και θα μιζεριάσουμε στις εκπτώσεις

miv
Επιφανές μέλος

AnastaZia
Νεοφερμένο μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Θα περιμενω τον Αη Βασιλη...τι ωρα ερχεται?Απο Αιγαλεω περναει? Γιατι ακουσα οτι εχουν παθει λουμπαγκο οι ταρανδοι του...το λεει στο ραδιοφωνο...!!!![]()
Όχι βρε, οι τάρανδοι μια χαρά είναι...να δες και το avatar μου.

ο Αη Βασίλης όμως έχει ένα πρόβλημα με τα δόντια του...βγάζει φρονιμίτες βλέπεις,

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.