Περίπου 6 μήνες πριν είχα βγει μερικά ραντεβού με μια κοπέλα. Κάποια στιγμή μου είπε πως τελικά συνειδητοποίησε ότι δεν είναι έτοιμη για σχέση, και σταματήσαμε να βγαίνουμε. Συμφωνήσαμε όμως να μείνουμε φιλικά σε επαφή. Μιλούσαμε αραιά και που φιλικά μέσω WhatsApp, αλλά τίποτα εκτός από ένα "γεια σου τι κανεις". Δεν έτυχε να ξαναβγούμε.
Επειδή σε λίγο καιρό θα μετακομίσω σε άλλη πόλη, της έστειλα μήνυμα μετά από πολύ καιρό και πρότεινα να πάμε για έναν καφέ. Εκείνη ήταν γενικά πολύ φιλική, και μου πρότεινε μάλιστα να βρεθούμε σπίτι μου (της το είχα προτείνει κάποιες φορές όταν βγαίναμε ραντεβού παλιά, αλλά εκείνη αρνούταν). Μου ζήτησε να πάρω κρασί να πιούμε και - όταν της είπα ότι θα πάω σούπερ μάρκετ - μου πρότεινε να έρθει μαζί μου (μαζί με το emoji

).
Όταν ήρθε σπίτι μου είδαμε 2 επεισόδια Netflix, παραγγείλαμε κάτι να φάμε και μετά καθίσαμε στο μπαλκόνι. Πριν φύγει πρότεινε το άλλο Σ/Κ να ξανάρθει σπίτι μου και αυτή τη φορά να μαγειρέψουμε μαζί και να φέρει αυτή τα υλικά. Δεν παρέπεμψε σε κάτι ερωτικό την ώρα που ήμασταν σπίτι μου.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Είναι απλά πολύ φιλική μαζί μου, χωρίς να έχει κάτι πονηρό στο νου της; Ή απλά περιμένει να κάνω εγώ κίνηση;