Τιτανικός Behind the Scenes

!!!...vivaki...!!!

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα.
Παρακαλώ! Είμαι απεγνωσμένη! Θέλω την "ταινία" με τα παρασκήνια του Τιτανικού αλλά με ελληνικούε υπότιτλους!! Στο youtube έψαξα, αλλά τα ΄χει στα αγγλικά..... Όποιος μπορεί να μου πει ή έστω να με βοηθήσει με την αναζήτηση σας παρακαλώ!!! Σας παρακαλώ!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Pure_Seduction

Επιφανές μέλος

Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.834 μηνύματα.
χμμ στο youtube υπαρχουν καποιες σκηνες πισω απο τις καμερες αλλα οπως λες και εσυ,χωρις ελληνικους υποτιτλους..

ειναι δυσκολο αυτο που ζητας παντως,δεν νομιζω να το βρεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

!!!...vivaki...!!!

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 349 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...