EleniPapa! Νεοφερμένο μέλος Η EleniPapa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 12:13 Η EleniPapa!: #1 20-02-25 12:13 Τελείωσα Πολιτικές Επιστήμες και δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο οσον αφορα την δουλεια σκεφτόμαι να δώσω κατατακτήριες για νομική αλλα ξέρω οτι θα πρέπει να εξαρτάμαι απο τους γονείς μου τι να κάνω.......όλα θολά Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:48 Η Dr. Gl. Luminous: #2 20-02-25 13:48 Ίσως να μπορείς να δουλεύεις παράλληλα allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:33 Ο allall1 έγραψε: #3 20-02-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από EleniPapa!: Τελείωσα Πολιτικές Επιστήμες και δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο οσον αφορα την δουλεια σκεφτόμαι να δώσω κατατακτήριες για νομική αλλα ξέρω οτι θα πρέπει να εξαρτάμαι απο τους γονείς μου τι να κάνω.......όλα θολά Click για ανάπτυξη... αξιολογο να σαρεσει ή αξιολογο απο αποψη απολαβων? .Τα πτυχια εχουν χασει αρκετα την αξια τους. Η ιατρικη προσφερει στανταρ δουλεια( με αθλιες συνθηκες) κ τα σωματα ασφαλείας,τελος. Επισης τα πτυχια των engineers εχουν ακομα καποια αξια ....απο κει κ περα οτι κ να επιλεξεις αξιολογη δουλεια δυσκολα θα βρεις μονο επειδη εχεις πτυχιο της χ σχολης,θελει πείσμα,ψαξιμο κ φυσικα τυχηηη ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 20-02-25 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EleniPapa!: Τελείωσα Πολιτικές Επιστήμες και δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο οσον αφορα την δουλεια σκεφτόμαι να δώσω κατατακτήριες για νομική αλλα ξέρω οτι θα πρέπει να εξαρτάμαι απο τους γονείς μου τι να κάνω.......όλα θολά Click για ανάπτυξη... Οτι και να κανεις παλι απο τους γονεις σου θα εξαρτάσαι gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:05 Ο gegeorgiou90: #5 20-02-25 16:05 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η ιατρικη προσφερει στανταρ δουλεια Click για ανάπτυξη... Τίποτα στάνταρ δεν προσφέρει η 6-ετής ιατρική. Αντίθετα τα 10-12 έτη σπουδών, ανεξάρτητα από το αντικείμενο προσφέρουν στάνταρ δουλειά. Επίσης πιστεύω, άμα κάνουμε σύγκριση μόνο τα 10-12 έτη σπουδών, οι επιστήμες υγείας προσφέρουν τα λιγότερα. angel_par29 Νεοφερμένο μέλος Ο angel_par29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 18:05 Ο angel_par29: #6 20-02-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από EleniPapa!: Τελείωσα Πολιτικές Επιστήμες και δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο οσον αφορα την δουλεια σκεφτόμαι να δώσω κατατακτήριες για νομική αλλα ξέρω οτι θα πρέπει να εξαρτάμαι απο τους γονείς μου τι να κάνω.......όλα θολά Click για ανάπτυξη... Φοιτητής νομικής εδώ. Γενικότερα το να έχεις μια δουλειά παράλληλα με σπουδές νομικής γίνεται αλλά μόνο ημιαπασχόληση εφόσον επιθυμείς να κρατήσεις μια ουσιώδη επαφή με τη σχολή, να έχεις χρόνο για διάβασμα ( με σημειώσεις μόνο προσωπικά δύσκολα βγάζω την ύλη· χρειάζεται διάβασμα από το σύγγραμα ή σημειώσεις και συνεχή παρακολούθηση) κτλ.. Επίσης θα πρότεινα να σκεφτείς κατά πόσο θέλεις να ασχοληθείς με τον κλάδο της νομικής στη μετέπειτα επαγγελματική σου πορεία και αν όντως σε ενδιαφέρει το αντικείμενο. Γιατί άμα απλώς ψάχνεις περισσότερες επαγγελματικές διεξόδους σίγουρα ένα μεταπτυχιακό θα βοηθούσε σε αυτό. Έτσι κι αλλιώς σου εύχομαι καλή τύχη αν εντέλει αποφασίσεις να δώσεις κατατακτήριες Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:34 Ο Guest 765889: #7 20-02-25 19:34 Νομική με παράλληλη δουλειά βγαίνει, αν αυτό ρωτάς. Το αν σαν αντικείμενο έχει αποκατάσταση δεν είναι μια ερώτηση που επιδέχεται μια απάντηση. Ο γενικός κανόνας είναι: δε μου αρέσει κάτι -> δεν είμαι καλός σε αυτό -> είμαι μέτριος επαγγελματίας -> ελάχιστοι με θέλουν Οπότε σκέψου πρώτα αυτό, και μετά τις απολαβές. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 00511710 Searching KaterinaL Ponemenosksifias George113838 Jauahahwiwisjs SlimShady kost1s zisisMcrs 29292929 Tommy Gunn desperate-ambitious! Alexnik EleniPapa! EVJE antonis97 FNC_Sophia Kostas634 back2967 gegeorgiou90 Κλημεντίνη shuuu ggl Praxis Dion7 rseven jellojina Than003 Angelikaaa iew constansn chester20080 χημεια4λαιφ ioanna2007 Corfu kitty Ryuzaki Εριφύλη Dr. Gl. Luminous jYanniss blissele Scandal panosT436 angel_par29 charmander E.Z Natsuko bibliofagos Τρελας123 Kzaro EFAKIT allall1 Entropy24 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελείωσα Πολιτικές Επιστήμες και δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο οσον αφορα την δουλεια σκεφτόμαι να δώσω κατατακτήριες για νομική αλλα ξέρω οτι θα πρέπει να εξαρτάμαι απο τους γονείς μου τι να κάνω.......όλα θολά
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:48 Η Dr. Gl. Luminous: #2 20-02-25 13:48 Ίσως να μπορείς να δουλεύεις παράλληλα allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:33 Ο allall1 έγραψε: #3 20-02-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από EleniPapa!: Τελείωσα Πολιτικές Επιστήμες και δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο οσον αφορα την δουλεια σκεφτόμαι να δώσω κατατακτήριες για νομική αλλα ξέρω οτι θα πρέπει να εξαρτάμαι απο τους γονείς μου τι να κάνω.......όλα θολά Click για ανάπτυξη... αξιολογο να σαρεσει ή αξιολογο απο αποψη απολαβων? .Τα πτυχια εχουν χασει αρκετα την αξια τους. Η ιατρικη προσφερει στανταρ δουλεια( με αθλιες συνθηκες) κ τα σωματα ασφαλείας,τελος. Επισης τα πτυχια των engineers εχουν ακομα καποια αξια ....απο κει κ περα οτι κ να επιλεξεις αξιολογη δουλεια δυσκολα θα βρεις μονο επειδη εχεις πτυχιο της χ σχολης,θελει πείσμα,ψαξιμο κ φυσικα τυχηηη ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 20-02-25 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EleniPapa!: Τελείωσα Πολιτικές Επιστήμες και δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο οσον αφορα την δουλεια σκεφτόμαι να δώσω κατατακτήριες για νομική αλλα ξέρω οτι θα πρέπει να εξαρτάμαι απο τους γονείς μου τι να κάνω.......όλα θολά Click για ανάπτυξη... Οτι και να κανεις παλι απο τους γονεις σου θα εξαρτάσαι gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:05 Ο gegeorgiou90: #5 20-02-25 16:05 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η ιατρικη προσφερει στανταρ δουλεια Click για ανάπτυξη... Τίποτα στάνταρ δεν προσφέρει η 6-ετής ιατρική. Αντίθετα τα 10-12 έτη σπουδών, ανεξάρτητα από το αντικείμενο προσφέρουν στάνταρ δουλειά. Επίσης πιστεύω, άμα κάνουμε σύγκριση μόνο τα 10-12 έτη σπουδών, οι επιστήμες υγείας προσφέρουν τα λιγότερα. angel_par29 Νεοφερμένο μέλος Ο angel_par29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 18:05 Ο angel_par29: #6 20-02-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από EleniPapa!: Τελείωσα Πολιτικές Επιστήμες και δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο οσον αφορα την δουλεια σκεφτόμαι να δώσω κατατακτήριες για νομική αλλα ξέρω οτι θα πρέπει να εξαρτάμαι απο τους γονείς μου τι να κάνω.......όλα θολά Click για ανάπτυξη... Φοιτητής νομικής εδώ. Γενικότερα το να έχεις μια δουλειά παράλληλα με σπουδές νομικής γίνεται αλλά μόνο ημιαπασχόληση εφόσον επιθυμείς να κρατήσεις μια ουσιώδη επαφή με τη σχολή, να έχεις χρόνο για διάβασμα ( με σημειώσεις μόνο προσωπικά δύσκολα βγάζω την ύλη· χρειάζεται διάβασμα από το σύγγραμα ή σημειώσεις και συνεχή παρακολούθηση) κτλ.. Επίσης θα πρότεινα να σκεφτείς κατά πόσο θέλεις να ασχοληθείς με τον κλάδο της νομικής στη μετέπειτα επαγγελματική σου πορεία και αν όντως σε ενδιαφέρει το αντικείμενο. Γιατί άμα απλώς ψάχνεις περισσότερες επαγγελματικές διεξόδους σίγουρα ένα μεταπτυχιακό θα βοηθούσε σε αυτό. Έτσι κι αλλιώς σου εύχομαι καλή τύχη αν εντέλει αποφασίσεις να δώσεις κατατακτήριες Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:34 Ο Guest 765889: #7 20-02-25 19:34 Νομική με παράλληλη δουλειά βγαίνει, αν αυτό ρωτάς. Το αν σαν αντικείμενο έχει αποκατάσταση δεν είναι μια ερώτηση που επιδέχεται μια απάντηση. Ο γενικός κανόνας είναι: δε μου αρέσει κάτι -> δεν είμαι καλός σε αυτό -> είμαι μέτριος επαγγελματίας -> ελάχιστοι με θέλουν Οπότε σκέψου πρώτα αυτό, και μετά τις απολαβές. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 00511710 Searching KaterinaL Ponemenosksifias George113838 Jauahahwiwisjs SlimShady kost1s zisisMcrs 29292929 Tommy Gunn desperate-ambitious! Alexnik EleniPapa! EVJE antonis97 FNC_Sophia Kostas634 back2967 gegeorgiou90 Κλημεντίνη shuuu ggl Praxis Dion7 rseven jellojina Than003 Angelikaaa iew constansn chester20080 χημεια4λαιφ ioanna2007 Corfu kitty Ryuzaki Εριφύλη Dr. Gl. Luminous jYanniss blissele Scandal panosT436 angel_par29 charmander E.Z Natsuko bibliofagos Τρελας123 Kzaro EFAKIT allall1 Entropy24 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 14:33 Ο allall1 έγραψε: #3 20-02-25 14:33 Αρχική Δημοσίευση από EleniPapa!: Τελείωσα Πολιτικές Επιστήμες και δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο οσον αφορα την δουλεια σκεφτόμαι να δώσω κατατακτήριες για νομική αλλα ξέρω οτι θα πρέπει να εξαρτάμαι απο τους γονείς μου τι να κάνω.......όλα θολά Click για ανάπτυξη... αξιολογο να σαρεσει ή αξιολογο απο αποψη απολαβων? .Τα πτυχια εχουν χασει αρκετα την αξια τους. Η ιατρικη προσφερει στανταρ δουλεια( με αθλιες συνθηκες) κ τα σωματα ασφαλείας,τελος. Επισης τα πτυχια των engineers εχουν ακομα καποια αξια ....απο κει κ περα οτι κ να επιλεξεις αξιολογη δουλεια δυσκολα θα βρεις μονο επειδη εχεις πτυχιο της χ σχολης,θελει πείσμα,ψαξιμο κ φυσικα τυχηηη ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 20-02-25 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EleniPapa!: Τελείωσα Πολιτικές Επιστήμες και δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο οσον αφορα την δουλεια σκεφτόμαι να δώσω κατατακτήριες για νομική αλλα ξέρω οτι θα πρέπει να εξαρτάμαι απο τους γονείς μου τι να κάνω.......όλα θολά Click για ανάπτυξη... Οτι και να κανεις παλι απο τους γονεις σου θα εξαρτάσαι gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:05 Ο gegeorgiou90: #5 20-02-25 16:05 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η ιατρικη προσφερει στανταρ δουλεια Click για ανάπτυξη... Τίποτα στάνταρ δεν προσφέρει η 6-ετής ιατρική. Αντίθετα τα 10-12 έτη σπουδών, ανεξάρτητα από το αντικείμενο προσφέρουν στάνταρ δουλειά. Επίσης πιστεύω, άμα κάνουμε σύγκριση μόνο τα 10-12 έτη σπουδών, οι επιστήμες υγείας προσφέρουν τα λιγότερα. angel_par29 Νεοφερμένο μέλος Ο angel_par29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 18:05 Ο angel_par29: #6 20-02-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από EleniPapa!: Τελείωσα Πολιτικές Επιστήμες και δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο οσον αφορα την δουλεια σκεφτόμαι να δώσω κατατακτήριες για νομική αλλα ξέρω οτι θα πρέπει να εξαρτάμαι απο τους γονείς μου τι να κάνω.......όλα θολά Click για ανάπτυξη... Φοιτητής νομικής εδώ. Γενικότερα το να έχεις μια δουλειά παράλληλα με σπουδές νομικής γίνεται αλλά μόνο ημιαπασχόληση εφόσον επιθυμείς να κρατήσεις μια ουσιώδη επαφή με τη σχολή, να έχεις χρόνο για διάβασμα ( με σημειώσεις μόνο προσωπικά δύσκολα βγάζω την ύλη· χρειάζεται διάβασμα από το σύγγραμα ή σημειώσεις και συνεχή παρακολούθηση) κτλ.. Επίσης θα πρότεινα να σκεφτείς κατά πόσο θέλεις να ασχοληθείς με τον κλάδο της νομικής στη μετέπειτα επαγγελματική σου πορεία και αν όντως σε ενδιαφέρει το αντικείμενο. Γιατί άμα απλώς ψάχνεις περισσότερες επαγγελματικές διεξόδους σίγουρα ένα μεταπτυχιακό θα βοηθούσε σε αυτό. Έτσι κι αλλιώς σου εύχομαι καλή τύχη αν εντέλει αποφασίσεις να δώσεις κατατακτήριες Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:34 Ο Guest 765889: #7 20-02-25 19:34 Νομική με παράλληλη δουλειά βγαίνει, αν αυτό ρωτάς. Το αν σαν αντικείμενο έχει αποκατάσταση δεν είναι μια ερώτηση που επιδέχεται μια απάντηση. Ο γενικός κανόνας είναι: δε μου αρέσει κάτι -> δεν είμαι καλός σε αυτό -> είμαι μέτριος επαγγελματίας -> ελάχιστοι με θέλουν Οπότε σκέψου πρώτα αυτό, και μετά τις απολαβές. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 00511710 Searching KaterinaL Ponemenosksifias George113838 Jauahahwiwisjs SlimShady kost1s zisisMcrs 29292929 Tommy Gunn desperate-ambitious! Alexnik EleniPapa! EVJE antonis97 FNC_Sophia Kostas634 back2967 gegeorgiou90 Κλημεντίνη shuuu ggl Praxis Dion7 rseven jellojina Than003 Angelikaaa iew constansn chester20080 χημεια4λαιφ ioanna2007 Corfu kitty Ryuzaki Εριφύλη Dr. Gl. Luminous jYanniss blissele Scandal panosT436 angel_par29 charmander E.Z Natsuko bibliofagos Τρελας123 Kzaro EFAKIT allall1 Entropy24 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EleniPapa!: Τελείωσα Πολιτικές Επιστήμες και δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο οσον αφορα την δουλεια σκεφτόμαι να δώσω κατατακτήριες για νομική αλλα ξέρω οτι θα πρέπει να εξαρτάμαι απο τους γονείς μου τι να κάνω.......όλα θολά Click για ανάπτυξη... αξιολογο να σαρεσει ή αξιολογο απο αποψη απολαβων? .Τα πτυχια εχουν χασει αρκετα την αξια τους. Η ιατρικη προσφερει στανταρ δουλεια( με αθλιες συνθηκες) κ τα σωματα ασφαλείας,τελος. Επισης τα πτυχια των engineers εχουν ακομα καποια αξια ....απο κει κ περα οτι κ να επιλεξεις αξιολογη δουλεια δυσκολα θα βρεις μονο επειδη εχεις πτυχιο της χ σχολης,θελει πείσμα,ψαξιμο κ φυσικα τυχηηη
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 15:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 20-02-25 15:20 Αρχική Δημοσίευση από EleniPapa!: Τελείωσα Πολιτικές Επιστήμες και δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο οσον αφορα την δουλεια σκεφτόμαι να δώσω κατατακτήριες για νομική αλλα ξέρω οτι θα πρέπει να εξαρτάμαι απο τους γονείς μου τι να κάνω.......όλα θολά Click για ανάπτυξη... Οτι και να κανεις παλι απο τους γονεις σου θα εξαρτάσαι gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:05 Ο gegeorgiou90: #5 20-02-25 16:05 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η ιατρικη προσφερει στανταρ δουλεια Click για ανάπτυξη... Τίποτα στάνταρ δεν προσφέρει η 6-ετής ιατρική. Αντίθετα τα 10-12 έτη σπουδών, ανεξάρτητα από το αντικείμενο προσφέρουν στάνταρ δουλειά. Επίσης πιστεύω, άμα κάνουμε σύγκριση μόνο τα 10-12 έτη σπουδών, οι επιστήμες υγείας προσφέρουν τα λιγότερα. angel_par29 Νεοφερμένο μέλος Ο angel_par29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 18:05 Ο angel_par29: #6 20-02-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από EleniPapa!: Τελείωσα Πολιτικές Επιστήμες και δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο οσον αφορα την δουλεια σκεφτόμαι να δώσω κατατακτήριες για νομική αλλα ξέρω οτι θα πρέπει να εξαρτάμαι απο τους γονείς μου τι να κάνω.......όλα θολά Click για ανάπτυξη... Φοιτητής νομικής εδώ. Γενικότερα το να έχεις μια δουλειά παράλληλα με σπουδές νομικής γίνεται αλλά μόνο ημιαπασχόληση εφόσον επιθυμείς να κρατήσεις μια ουσιώδη επαφή με τη σχολή, να έχεις χρόνο για διάβασμα ( με σημειώσεις μόνο προσωπικά δύσκολα βγάζω την ύλη· χρειάζεται διάβασμα από το σύγγραμα ή σημειώσεις και συνεχή παρακολούθηση) κτλ.. Επίσης θα πρότεινα να σκεφτείς κατά πόσο θέλεις να ασχοληθείς με τον κλάδο της νομικής στη μετέπειτα επαγγελματική σου πορεία και αν όντως σε ενδιαφέρει το αντικείμενο. Γιατί άμα απλώς ψάχνεις περισσότερες επαγγελματικές διεξόδους σίγουρα ένα μεταπτυχιακό θα βοηθούσε σε αυτό. Έτσι κι αλλιώς σου εύχομαι καλή τύχη αν εντέλει αποφασίσεις να δώσεις κατατακτήριες Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:34 Ο Guest 765889: #7 20-02-25 19:34 Νομική με παράλληλη δουλειά βγαίνει, αν αυτό ρωτάς. Το αν σαν αντικείμενο έχει αποκατάσταση δεν είναι μια ερώτηση που επιδέχεται μια απάντηση. Ο γενικός κανόνας είναι: δε μου αρέσει κάτι -> δεν είμαι καλός σε αυτό -> είμαι μέτριος επαγγελματίας -> ελάχιστοι με θέλουν Οπότε σκέψου πρώτα αυτό, και μετά τις απολαβές. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 00511710 Searching KaterinaL Ponemenosksifias George113838 Jauahahwiwisjs SlimShady kost1s zisisMcrs 29292929 Tommy Gunn desperate-ambitious! Alexnik EleniPapa! EVJE antonis97 FNC_Sophia Kostas634 back2967 gegeorgiou90 Κλημεντίνη shuuu ggl Praxis Dion7 rseven jellojina Than003 Angelikaaa iew constansn chester20080 χημεια4λαιφ ioanna2007 Corfu kitty Ryuzaki Εριφύλη Dr. Gl. Luminous jYanniss blissele Scandal panosT436 angel_par29 charmander E.Z Natsuko bibliofagos Τρελας123 Kzaro EFAKIT allall1 Entropy24 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EleniPapa!: Τελείωσα Πολιτικές Επιστήμες και δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο οσον αφορα την δουλεια σκεφτόμαι να δώσω κατατακτήριες για νομική αλλα ξέρω οτι θα πρέπει να εξαρτάμαι απο τους γονείς μου τι να κάνω.......όλα θολά Click για ανάπτυξη... Οτι και να κανεις παλι απο τους γονεις σου θα εξαρτάσαι
gegeorgiou90 Δραστήριο μέλος Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 512 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 16:05 Ο gegeorgiou90: #5 20-02-25 16:05 Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η ιατρικη προσφερει στανταρ δουλεια Click για ανάπτυξη... Τίποτα στάνταρ δεν προσφέρει η 6-ετής ιατρική. Αντίθετα τα 10-12 έτη σπουδών, ανεξάρτητα από το αντικείμενο προσφέρουν στάνταρ δουλειά. Επίσης πιστεύω, άμα κάνουμε σύγκριση μόνο τα 10-12 έτη σπουδών, οι επιστήμες υγείας προσφέρουν τα λιγότερα. angel_par29 Νεοφερμένο μέλος Ο angel_par29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 18:05 Ο angel_par29: #6 20-02-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από EleniPapa!: Τελείωσα Πολιτικές Επιστήμες και δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο οσον αφορα την δουλεια σκεφτόμαι να δώσω κατατακτήριες για νομική αλλα ξέρω οτι θα πρέπει να εξαρτάμαι απο τους γονείς μου τι να κάνω.......όλα θολά Click για ανάπτυξη... Φοιτητής νομικής εδώ. Γενικότερα το να έχεις μια δουλειά παράλληλα με σπουδές νομικής γίνεται αλλά μόνο ημιαπασχόληση εφόσον επιθυμείς να κρατήσεις μια ουσιώδη επαφή με τη σχολή, να έχεις χρόνο για διάβασμα ( με σημειώσεις μόνο προσωπικά δύσκολα βγάζω την ύλη· χρειάζεται διάβασμα από το σύγγραμα ή σημειώσεις και συνεχή παρακολούθηση) κτλ.. Επίσης θα πρότεινα να σκεφτείς κατά πόσο θέλεις να ασχοληθείς με τον κλάδο της νομικής στη μετέπειτα επαγγελματική σου πορεία και αν όντως σε ενδιαφέρει το αντικείμενο. Γιατί άμα απλώς ψάχνεις περισσότερες επαγγελματικές διεξόδους σίγουρα ένα μεταπτυχιακό θα βοηθούσε σε αυτό. Έτσι κι αλλιώς σου εύχομαι καλή τύχη αν εντέλει αποφασίσεις να δώσεις κατατακτήριες Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:34 Ο Guest 765889: #7 20-02-25 19:34 Νομική με παράλληλη δουλειά βγαίνει, αν αυτό ρωτάς. Το αν σαν αντικείμενο έχει αποκατάσταση δεν είναι μια ερώτηση που επιδέχεται μια απάντηση. Ο γενικός κανόνας είναι: δε μου αρέσει κάτι -> δεν είμαι καλός σε αυτό -> είμαι μέτριος επαγγελματίας -> ελάχιστοι με θέλουν Οπότε σκέψου πρώτα αυτό, και μετά τις απολαβές. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: 00511710 Searching KaterinaL Ponemenosksifias George113838 Jauahahwiwisjs SlimShady kost1s zisisMcrs 29292929 Tommy Gunn desperate-ambitious! Alexnik EleniPapa! EVJE antonis97 FNC_Sophia Kostas634 back2967 gegeorgiou90 Κλημεντίνη shuuu ggl Praxis Dion7 rseven jellojina Than003 Angelikaaa iew constansn chester20080 χημεια4λαιφ ioanna2007 Corfu kitty Ryuzaki Εριφύλη Dr. Gl. Luminous jYanniss blissele Scandal panosT436 angel_par29 charmander E.Z Natsuko bibliofagos Τρελας123 Kzaro EFAKIT allall1 Entropy24 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από allall1: Η ιατρικη προσφερει στανταρ δουλεια Click για ανάπτυξη... Τίποτα στάνταρ δεν προσφέρει η 6-ετής ιατρική. Αντίθετα τα 10-12 έτη σπουδών, ανεξάρτητα από το αντικείμενο προσφέρουν στάνταρ δουλειά. Επίσης πιστεύω, άμα κάνουμε σύγκριση μόνο τα 10-12 έτη σπουδών, οι επιστήμες υγείας προσφέρουν τα λιγότερα.
angel_par29 Νεοφερμένο μέλος Ο angel_par29 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 18:05 Ο angel_par29: #6 20-02-25 18:05 Αρχική Δημοσίευση από EleniPapa!: Τελείωσα Πολιτικές Επιστήμες και δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο οσον αφορα την δουλεια σκεφτόμαι να δώσω κατατακτήριες για νομική αλλα ξέρω οτι θα πρέπει να εξαρτάμαι απο τους γονείς μου τι να κάνω.......όλα θολά Click για ανάπτυξη... Φοιτητής νομικής εδώ. Γενικότερα το να έχεις μια δουλειά παράλληλα με σπουδές νομικής γίνεται αλλά μόνο ημιαπασχόληση εφόσον επιθυμείς να κρατήσεις μια ουσιώδη επαφή με τη σχολή, να έχεις χρόνο για διάβασμα ( με σημειώσεις μόνο προσωπικά δύσκολα βγάζω την ύλη· χρειάζεται διάβασμα από το σύγγραμα ή σημειώσεις και συνεχή παρακολούθηση) κτλ.. Επίσης θα πρότεινα να σκεφτείς κατά πόσο θέλεις να ασχοληθείς με τον κλάδο της νομικής στη μετέπειτα επαγγελματική σου πορεία και αν όντως σε ενδιαφέρει το αντικείμενο. Γιατί άμα απλώς ψάχνεις περισσότερες επαγγελματικές διεξόδους σίγουρα ένα μεταπτυχιακό θα βοηθούσε σε αυτό. Έτσι κι αλλιώς σου εύχομαι καλή τύχη αν εντέλει αποφασίσεις να δώσεις κατατακτήριες Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:34 Ο Guest 765889: #7 20-02-25 19:34 Νομική με παράλληλη δουλειά βγαίνει, αν αυτό ρωτάς. Το αν σαν αντικείμενο έχει αποκατάσταση δεν είναι μια ερώτηση που επιδέχεται μια απάντηση. Ο γενικός κανόνας είναι: δε μου αρέσει κάτι -> δεν είμαι καλός σε αυτό -> είμαι μέτριος επαγγελματίας -> ελάχιστοι με θέλουν Οπότε σκέψου πρώτα αυτό, και μετά τις απολαβές. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EleniPapa!: Τελείωσα Πολιτικές Επιστήμες και δεν βρίσκω τίποτα αξιόλογο οσον αφορα την δουλεια σκεφτόμαι να δώσω κατατακτήριες για νομική αλλα ξέρω οτι θα πρέπει να εξαρτάμαι απο τους γονείς μου τι να κάνω.......όλα θολά Click για ανάπτυξη... Φοιτητής νομικής εδώ. Γενικότερα το να έχεις μια δουλειά παράλληλα με σπουδές νομικής γίνεται αλλά μόνο ημιαπασχόληση εφόσον επιθυμείς να κρατήσεις μια ουσιώδη επαφή με τη σχολή, να έχεις χρόνο για διάβασμα ( με σημειώσεις μόνο προσωπικά δύσκολα βγάζω την ύλη· χρειάζεται διάβασμα από το σύγγραμα ή σημειώσεις και συνεχή παρακολούθηση) κτλ.. Επίσης θα πρότεινα να σκεφτείς κατά πόσο θέλεις να ασχοληθείς με τον κλάδο της νομικής στη μετέπειτα επαγγελματική σου πορεία και αν όντως σε ενδιαφέρει το αντικείμενο. Γιατί άμα απλώς ψάχνεις περισσότερες επαγγελματικές διεξόδους σίγουρα ένα μεταπτυχιακό θα βοηθούσε σε αυτό. Έτσι κι αλλιώς σου εύχομαι καλή τύχη αν εντέλει αποφασίσεις να δώσεις κατατακτήριες
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Φεβρουαρίου 2025 στις 19:34 Ο Guest 765889: #7 20-02-25 19:34 Νομική με παράλληλη δουλειά βγαίνει, αν αυτό ρωτάς. Το αν σαν αντικείμενο έχει αποκατάσταση δεν είναι μια ερώτηση που επιδέχεται μια απάντηση. Ο γενικός κανόνας είναι: δε μου αρέσει κάτι -> δεν είμαι καλός σε αυτό -> είμαι μέτριος επαγγελματίας -> ελάχιστοι με θέλουν Οπότε σκέψου πρώτα αυτό, και μετά τις απολαβές.
Νομική με παράλληλη δουλειά βγαίνει, αν αυτό ρωτάς. Το αν σαν αντικείμενο έχει αποκατάσταση δεν είναι μια ερώτηση που επιδέχεται μια απάντηση. Ο γενικός κανόνας είναι: δε μου αρέσει κάτι -> δεν είμαι καλός σε αυτό -> είμαι μέτριος επαγγελματίας -> ελάχιστοι με θέλουν Οπότε σκέψου πρώτα αυτό, και μετά τις απολαβές.