Τα όρια της βλακείας, του πάθους, της γελοιότητας.

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Ιωαννίνων και μας γράφει απο Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2,880 μηνύματα.
Εγώ πάντως θα πω ότι όντως το βρίσκω περίεργο αυτό που συμβαίνει και όντως είναι εμμονικό.Λογικό να το κρίνουμε ως ένα βαθμό,ευπρεπώς πάντα.
Από εκεί και πέρα,εφόσον αυτό που κάνει δε βλάπτει κάποιον έμμεσα ή άμεσα-παρά μόνο τον εαυτό της-δε νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε και πολύ.
 

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 2,135 μηνύματα.
Παιδιά ανασταίνω το θέμα γιατί μόλις σήμερα την ξαναείδα ύστερα από κανα χρόνο και σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι πέρασε τελικά! Με την δωδέκατη προσπάθεια πέρασε Ιατρική Αθηνών και μάλιστα με σειρά(!!!).

Οπότε, ειλικρινά, ό,τι επιθυμείτε μπορείτε να το καταφέρετε.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,222 μηνύματα.
Παιδιά ανασταίνω το θέμα γιατί μόλις σήμερα την ξαναείδα ύστερα από κανα χρόνο και σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι πέρασε τελικά! Με την δωδέκατη προσπάθεια πέρασε Ιατρική Αθηνών και μάλιστα με σειρά(!!!).

Οπότε, ειλικρινά, ό,τι επιθυμείτε μπορείτε να το καταφέρετε.
Ακόμα και το πιο απίθανο στατιστικά ενδεχόμενο γίνεται βεβαιότητα πως θα συμβεί κάποια στιγμή εαν ο χρόνος πάει στο άπειρο. Οπότε να μην σου κάνει τίποτα εντύπωση :hehe:.
 

margik

Νεοφερμένος

Η margik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ψυχολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 78 μηνύματα.
Πραγματικά,χαρά στο κουράγιο της!Έκανε αυτό που ήθελε αν και εγώ ως μελ.Ψυχολόγος (μπορεί και ως μελλ.γιατρός αν δώσω κατατακτ.καθως ειμαι από θετική κ/θνση) θεωρώ ότι όλο αυτό αγγίζει κάπως τα όρια της εμμονής και ειδικά το να ''εγκλωβίζεται'' με το κόλλημα με την Ιατρική Αθηνών(και όχι π.χ.της Κρήτης ή κάποια άλλη επίσης αξιόλογη όπου κάλλιστα θα μπορούσε να πάει λόγω οικονομικής ευχέρειας).Σαν να έχει στο μυαλό της ότι μόνο η της Αθηνών αξίζει και σαν υποσυνείδητα να θέλει να πάρει αξία μέσα από αυτό.Δεν ξέρω αν την αξία προσδοκά να την πάρει τόσο μέσα από τις σπουδές,που είναι χρήσιμες και ...ιντριγκαδόρικες, ή περισσότερο από το γεγονός της τεράστιας επιτυχίας στην Ιατρική Αθηνών,την δικαίωση αυτή και τον τίτλο της γιατρού στην κοινωνία.Ίσως κι η σχέση με τους γονείς να μην ήταν καλή ή και να μην έχει καιρό ερωτική σχέση και να θέλει να αποδείξει στον εαυτό της και στους άλλους πράγματα.Μας ειχε πει καθηγήτρια,η κ.Λαμπροπούλου,''είναι ο νους μας στους κακούς μαθητές ενώ καμιά φορά θά'πρεπε να'ναι κ στους τελειομανείς άριστους και ότι καμιά φορά η τόση εμμονή με το ''άριστα''/το ανώτερο δείχνει θέματα αυτοπεποίθησης,αυτοεκτίμησης ή κ πιέσεων από την οικογένεια.][Το τί απ'όλα συμβαίνει δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε,αλλά από το αν και κατά πόσο θα συνεχίσει αυτό το πάθος και οι δυνατότητες κ μέσα στη σχολή,θα δείξουν,ή αν με την ''κατάκτηση''της σχολής θα ξεφουσκώσει σαν μπαλόνι κ η επιθυμία για το παραπέρα.(Μου'ρθε κ κάτι ανάλογο στο μυαλό με τις ερωτικές σχέσεις:άνθρωποι που δίνουν αγώνα να κατακτήσουν τον έρωτα σε έναν άνθρωπο και,αφού το κερδίσουν,μετά από ελάχιστο χρόνο φεύγουν,έτσι απλά για την επιβεβαίωση).Πάντως,εύχομαι ό,τι καλύτερο στη γνωστή σου και να το ευχαριστηθεί και το νέο''ταξίδι'' αλλά και τη ζωή της χωρίς ψυχαναγκασμούς κ άγχος,που λογικά με τόσες απανωτές κατατακτήριες κ φροντιστήρια θα πέρασε. :)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Top