*Kate*
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

Σας εχουν ερθει τα χαρτια με την αναλυτικη βαθμολογια σας ή οχι ακομα?...Εγω εδωσα περσι β1 τον μαιο και δεν εχουν ερθει ακομα τα χαρτια ενω τις προηγουμενες χρονιες τα χα παρει νωριτερα...Αυτο συμβαινει κ σ αλλους ή μονο εγω ειμαι που δεν τ χω παρει? Κι αν οντως συμβαινει αυτο ξερετε ποτε περιπου πρεπει να τα περιμενουμε??
Πλάκα κάνεις;Έπρεπε να έχουν έρθει από τον Ιούλιο...:!::!::!:
Αν δεν έχει έρθει ακόμα το χαρτί των αποτελεσμάτων,τότε θα πρέπει να κάνεις ένα τηλέφώνημα στο γαλλικό ινστιτούτο....!!!
Αν και έχει περάσει πάρα πολύς καιρός

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki
Διάσημο μέλος

Marilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ παντως εδώσα Β2 το Μαιο....το χαρτι οτι περασα μου ήρθε αλλά το πτυχίο ακόμη......Και δεν ξερω ποτε θα ερθει..Οντως περασαν αρκετοι μήνες
Το πτυχίο αργεί..Απαιτείται ένας χρόνος από τα διπλώματα του γαλλικού ινστιτούτου...Αν και κάπου πήρε το μάτι μου πως φέτος θα έρθουν πιο νωρίς.(Με κάθε επιφύλαξη)
Αν όμως κάποιος το έχει ανάγκη άμεσα υπάρχει η δυνατότητα να πάρει κάποια βεβαίωση από το Γαλλικό ινστιτούτο που θα πιστοποιεί πως είναι κάτοχος του αντίστοιχου διπλώματος.
Αλλά το θέμα είναι για το χαρτί των αποτελεσμάτων κι όχι για τα διπλώματα.
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

(Από πτυχία μόνο το Α1 μου έχει έρθει, μετά από καθυστέρηση 2,5 χρόνων

*Kate*
Νεοφερμένο μέλος

4kR!bn:)
Νεοφερμένο μέλος

*Kate*
Νεοφερμένο μέλος

Απλα μου κανε και μενα εντυπωση που δεν εχουν ερθει ακομα...ευτυχως δεν ειμαι κ η μονη
izygaki
Νεοφερμένο μέλος

Σοφιστής
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.