ΤΕΦΑΑ ή Παιδαγωγικο;

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Σημείωση Συντονιστή: Το θέμα ανοίγει εκ νέου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Markos T.

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Markos T. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα.
Τώρα τι ΤΕΦΑΑ, τι Παιδαγωγικό και τα δύο είναι κορεσμένα όπου μάλιστα τα ΤΕΦΑΑ σε σχέση με το Παιδαγωγικό ίσως και να είναι σε χειρότερη μοίρα. Από ΤΕΦΑΑ είτε θα διοριστείς ως γυμναστής στην δημόσια εκπαίδευση, δε θέλω ναμαι απαισιόδοξος αλλά ακόμα και όταν καλυτερεύσουν τα πράγματα και αποφασίσουν με διορισμούς να καλυψουν τα κενά στην εκπαίδευση που κάποτε θα λάβουν τεράστιες διαστάσεις μάλλον θα δώσουν προτεραιότητα σε άλλες ειδικότητες όπως του δασκάλου, του φιλόλογου, μαθηματικού κτλ. και όχι του γυμναστή. Αλλιώς ή σε γυμναστήριο μπορείς να δουλέψεις ή να ανοίξεις δικό σου.
Τώρα το Παιδαγωγικό μέχρι το 2009 προσέφερε σχεδόν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στο Δημόσιο, πλέον όχι αυτή τη στιγμή. Πιστεύω όμως ότι τα πράγματα θα αλλάξουν κάποια στιγμή πάλι προς την θετική πλευρά, εξάλλου τα τελευταία 40 χρόνια το ίδιο πράγμα γίνεται, για μία 7ετία γίνονται κάτι τρελοί μαζικοί διορισμοί μετά κάποια χρόνια ελάχιστοι κ μετά πάλι τα ίδια από την αρχή. Αυτή τη στιγμή οι αδιόριστοι απόφοιτοι είτε άμα είναι τυχεροί μπορεί να δουλέψουν ως αναπληρωτές, να κάνουν ιδιαίτερα σε παιδιά Δημοτικού αλλά και Γυμνασίου (ξέρω άτομα που το κάνουν), να εργαστούν σε κάνα ιδιωτικό σχολείο, σε κάνα κέντρο απασχόλησης παιδιού, να φυλάνε και απασχολούν μικρά παιδιά των οποίων οι γονείς εργάζονται....αυτά βασικά. Μπορείς και με κάνα μεταπτυχιακό να παρεις κ καμιά άλλη ειδικότητα ή και με την απόκτηση πτυχίου που να πιστοποιεί την αριστη γνώση μιας ξένης γλώσσας να κάνεις επίσης ιδιαίτερα σε παιδιά ή να διδάξεις με μεγάλη τύχη σε κάνα ανάλογο φροντιστήριο.
Τωρα η Νομική είναι ενδιαφέρουσα αλλά και πολύ πιο απαιτητική απ τα άλλα που θες. Και αυτή όμως έιναι κορεσμένη κ θες γνωριμίες για να έχεις δουλειά ή μεγάλες ικανότητες κ να μπεις σε κάνα δικαστικό η διπλωματικό Σώμα.
Όσο για αυτον τον οικονομολόγο στο φροντ πες του να μην είναι τόσο απόλυτος, όλα τα επαγγέλματα αυτή τη στιγμηή έχουν το ιδιο πρόβλημα.
Τελος παντων να διαλέξεις κατι που να γουστάρεις ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ Κ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ.!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top