Guest 454371
Επισκέπτης

Νοίκιασα σπίτι στη Θεσσαλονίκη, λόγω ότι θα κάνω εκεί μεταπτυχιακό. Σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη, όπως φυσικά όριζε το συμβόλαιο, είπαμε να πάρω τη ΔΕΗ στο ονομά μου, καθώς αυτό ήταν το σωστό.
Πάω στη ΔΕΗ του νησιού που κατοικώ ( μου είπαν οτι μπορω να το κανω και απο τοπο μονιμης κατοικιας μου), και μαζι με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και την εγγύηση, έκαναν την αίτηση , έτσι ώστε το σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη το οποίο νοίκιασα να πάρει ρεύμα από το επιτελείο της ΔΕΔΗΕ.
Το θέμα είναι ότι έχει περάσει ένας μήνας, και αυτοί δεν έχουν πάει ακόμα να το συνδέσουν. Τους έστειλα e-mail και το οποίο απάντησαν , καθώς στα τηλέφωνα δεν το σηκώνουν ΠΟΤΕ
Με βοήθησαν στο e-mail , αλλά ακόμα δεν έχουν πάει.
Ήθελα να ρωτήσω, πόσο καιρό κάνει να πάει η ΔΕΔΗΕ και γενικά να συνδεθεί το ρεύμα?
Έχει κάποιος εμπειρία ή είναι κάποιος υπάλληλος τη ΔΕΗ να με κατατοπίσει για να μου λυθεί η απορία?
Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9
Διάσημο μέλος

Agnwsth
Δραστήριο μέλος

Guest 454371
Επισκέπτης

Εγω δεν εχω κανει αιτηση ακομη και σε 20 μερες παω να μεινω , πρεπει να τρεξω;
M αρέσει που το αναρωτιέσαι κιολας
Agnwsth
Δραστήριο μέλος

Guest 454371
Επισκέπτης

nPb
Επιφανές μέλος

Guest 454371
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.