καλησπέρα σε ολους τελευταία βρίσκομαι λίγο σε σύγχυση μιας και εχει γίνει ένα μπέρδεμα με εμένα και την κατάρτιση μου στο σχολείο ειμουν πολύ κακος μαθητής αργότερα έμαθα ότι είχα δεπυ οι καθηγητές όμως στο σχολείο ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν να με βοηθήσουν και είχαμε ολοι προβλήματα και με το ζόρι τέλειωσα το σχολείο παρόλο που ήθελα να μπω στρατιωτική ακαδημία και φυσικά δεν τα κατάφερα για να μην τα πολυλογώ το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή στην ζωή μου ήθελα να μπω τει οπότε ξεκίνησα 2 χρονιά φροντιστήριο μαζι με δουλειά σαν γκαντέμης που είμαι ο συριζα αρχισε να κανει τα τει σε αει έτσι παρόλο που περασα σε μια σχολή που δεν μου αρέσει οι βάσεις για την σχολή που ήθελα (σερρες μηχανολόγοι) ανέβηκαν την δεύτερη φορα που εδωσα λογο και κάποιον προβλημάτων έγραψα χαμηλά αλλά και λογο της εβε οι βάσεις ανέβηκαν κατακόρυφα οπότε αποφάσισα να παω μητρολπολιτικο όλα καλα μέχρι που στο δεύτερο ετος περιμένω εχω κοπεί σε ένα μάθημα και περιμένω τα αποτελέσματα μιας εργασίας που δεν εχω καλο προαίσθημα σε περίπτωση αυτού μένω τάξη και πρέπει να ξανακάνω το ετος αλλά εγώ δεν πιστευτώ ότι κόπηκα δίκαια και δεν ψήνομαι να τους δώσω ξανα αλλά 7000 ξανα είμαι σε σύγχυση σκέφτομαι να παω στην Αθήνα αλλά και παλι αμα παω μετα θα πρέπει να δώσω κατατακτήριες συν ότι είμαι 30 στην Αθηνά τα ενοικια δεν βγαινουν με τιποτε και πανω από όλα το πτυχίο της Αθήνας δεν αναγνωρίζεται στην αγγλια για ένα συγκεκριμένο μεταπτυχιακο που θέλω είμαι ειλικρινά σε πολύ χαλιά κατάσταση περνάω φασεις κατάθλιψης .