Σχολες Πληροφορικης (Software)

Giannis.Tser

Νεοφερμένο μέλος

Ο Giannis.Tser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Γεια σας, Ψαχνω Βρω Σχολες που να με ενδιαφερουν. Θελω Να ασχοληθω με Προγραμματισμο αλλα δε ξερω Ποιες σχολες ειναι καλες και οχι πολυ μακρια, Μενω Κομοτηνη. Ξερω οτι πανω απο 16 Δυσκολα θα Γραψω αλλα θα το προσπαθησω( οποτε καλω θα ηταν να μου πειτε και πιο ευκολες σχολες να δω) . Μπορειτε Να μου Πειτε καποιες Καλες Σχολες να κοιταξω ?

Ευχαριστω εκ των προτερων.:give_rose:

H πιο κοντινη σχολη σε σενα ειναι των Σερρων και θελει μετρια μορια
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΣΕΡΡΕΣ)
Βαση 2025 13.450.
Η εισοδος στην σχολη αυτη εχει το πλεονεκτημα οτι μπορεις να μπεις σε αυτη και με μετεγγραφη με αρχικη εισαγωγη στη αντιστοτοιχη της Σαμου και γραφοντας 11.000 μορια.
Υπαρχει και η πληροφορικη Καστοριας με 10.340 μορια.
Οι 3 σχολες της θεσσαλονικης ειναι απαιτητικες σε μορια
1 σχολη απθ με βαση 17.720
2 σχολες παμακ με βασεις 16915 , 16705
Η σχολη των σερρων ειναι ανωτερη σε δυσκολια απο τις σχολες θεσσαλονικης και καστοριας
Υπαρχει και η σχολη του Διπαε Σινδου θεσσαλονικης
Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων με 14.740, και αυτη απο τις δυσκολες

Τελευταία επεξεργασία:
H πιο κοντινη σχολη σε σενα ειναι των Σερρων και θελει μετρια μορια
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΣΕΡΡΕΣ)
Βαση 2025 13.450.
Η εισοδος στην σχολη αυτη εχει το πλεονεκτημα οτι μπορεις να μπεις σε αυτη και με μετεγγραφη με αρχικη εισαγωγη στη αντιστοτοιχη της Σαμου και γραφοντας 11.000 μορια.
Υπαρχει και η πληροφορικη Καστοριας με 10.340 μορια.
Οι 3 σχολες της θεσσαλονικης ειναι απαιτητικες σε μορια
1 σχολη απθ με βαση 17.720
2 σχολες παμακ με βασεις 16915 , 16705
Η σχολη των σερρων ειναι ανωτερη σε δυσκολια απο τις σχολες θεσσαλονικης και καστοριας
Υπαρχει και η σχολη του Διπαε Σινδου θεσσαλονικης
Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων με 14.740, και αυτη απο τις δυσκολες
Ενας Φιλος μου λεει πως δεν ειναι καλες σχολες και οι μονες καλες ειναι Ηρακλειο, θεσσαλονικη και Αθηνα

Ενας Φιλος μου λεει πως δεν ειναι καλες σχολες και οι μονες καλες ειναι Ηρακλειο, θεσσαλονικη και Αθηνα
Ε μπορει και να εχει δικιο ο φιλος σου απο την δικη του οπτικη γωνια αν και εσυ βεβαια ζητας σχολες βορεια και κοντα σου..αλλα πεστου να στο στοιχειοθετησει για να μπορεις και εσυ να κρινεις μονος σου μετα.
Εγω δεν θα σου κανω την μακροσκελη αναλυση των σχολων αυτων που εχω άλλωστε κανει πολλες φορες εδω, γιατι ως μηχανικος μπορει να σε επηρεάσω λαθεμενα.

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν παιζει τοσο ρολο η σχολη οσο εσυ το ποσο διαθεση εχεις να κατσεις να μαθεις και να ασχοληθεις.

Το πρόγραμμα σπουδών κάθε σχολής θα σε κατατοπίσει για το τι να περιμένεις από τη σχολή, όλες πάντως της πληροφορικής έχουν κοινό τα πολλά μαθηματικά, οπότε να είσαι προετοιμασμένος...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back