maraki love
Διάσημο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης (Αλεξανδρούπολη) και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.279 μηνύματα.

18-03-09

21:07
Από πότε θα αρχίσετε να μην πηγαίνετε σχολείο?? Έχετε υπολογίσει τις απουσίες? Αρκούν? Γιατί έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω αν βγαίνουν....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
P_Afroditi
Νεοφερμένο μέλος
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα.

18-03-09

23:03
Αν πάρεις δικαιολογητικό απο νοσοκομείο έχεις μεγάλο περιθώριο για να κάνεις απουσίες!1 μήνα μπορείς να μην πας καθόλου σχολείο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Letzt
Νεοφερμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 8 μηνύματα.

23-03-09

17:22
Αμα έχεις γνωστούς εκεί, μμχχμμ, μπορείς.
Τόσο άχρηστο το δημόσιο σχολείο πλέον ε? όχι πως δεν ήταν όταν φοιτούσα εγώ αλλά ναι, τώρα που προσπαθώ χωρίς να πηγαίνω να σπαταλάω 7 ώρες εκεί, βγάζω πολύ καλύτερο δίαβασμα.
Αν το σχολείο έχει φτάσει να είναι μέρος κοινονικοποίησης, τι να πω, προτιμώ την καφετέρια η την βιβλιοθήκη του δήμου.
Τόσο άχρηστο το δημόσιο σχολείο πλέον ε? όχι πως δεν ήταν όταν φοιτούσα εγώ αλλά ναι, τώρα που προσπαθώ χωρίς να πηγαίνω να σπαταλάω 7 ώρες εκεί, βγάζω πολύ καλύτερο δίαβασμα.
Αν το σχολείο έχει φτάσει να είναι μέρος κοινονικοποίησης, τι να πω, προτιμώ την καφετέρια η την βιβλιοθήκη του δήμου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...