Σχολή σχετική με ζώα;

Michaelgr2009

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Michaelgr2009 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 164 μηνύματα.
Καλησπερα παιδια!οπως και εσεις ετσι και εγω φετος δινω πανελληνιες!κυριος στοχοσ μου ειναι η αστυνομια!περα απο αυτο το μονο που μ ενδιαφερει αν τυχει καμια στραβη ειναι ιστορικο αρχαιολογικο..αλλα μιας και που μου αρεσουν πολυ τα ζώα θα ηθελα να ροτησω αν σε καποιο πεδιο υπάρχει σχετικη σχολη...είμαι θεωρτικος με μαθήματα επιλογης μαθηματικα αοθ..και περα απο τις εξετασεις τισ πανελληνιες υπ΄ρχουν σχολες που μπορεις να ασχοληθεις με αυτο το αντικειμενο/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Trolletarian

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα.
Καλησπερα παιδια!οπως και εσεις ετσι και εγω φετος δινω πανελληνιες!κυριος στοχοσ μου ειναι η αστυνομια!περα απο αυτο το μονο που μ ενδιαφερει αν τυχει καμια στραβη ειναι ιστορικο αρχαιολογικο..αλλα μιας και που μου αρεσουν πολυ τα ζώα θα ηθελα να ροτησω αν σε καποιο πεδιο υπάρχει σχετικη σχολη...είμαι θεωρτικος με μαθήματα επιλογης μαθηματικα αοθ..και περα απο τις εξετασεις τισ πανελληνιες υπ΄ρχουν σχολες που μπορεις να ασχοληθεις με αυτο το αντικειμενο/

μου βγήκαν τα μάτια με αυτό το "ροτήσω ":eek:...πίστεψε με σε μια χαρά σχολή θα είσαι αν πας αστυνομία ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Michaelgr2009

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Michaelgr2009 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 164 μηνύματα.
φιλε γραφωω απο κινητο γιαυτο κανω λαθη ασε τις ειρωνιες σε παρακαλώ αν θες απαντα σοβαρα.και φιλαρακο υπαρχουν ατομα που δεν κοιτανε καν την ορθογραφια τους σε ιντερνετ η σμσ οπως η καθηγητρια μου στο φροντ ...αλλα πολυ αχοληθηκα τεσπα αν ξερει κανεις τιποτα ας μου πει

prinCess.

Επιφανές μέλος

Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.081 μηνύματα.
Κτηνιατρική μήπως;
Αλλά, εκτός του ότι έχει υψηλή βάση, θα έπρεπε να δώσεις μάθημα επιλογής Βιολογία (3ο πεδίο), και από τη στιγμή που δίνεις Μαθηματικά και ΑΟΘ, δε γίνεται. Τώρα άλλες σχολές με ζώα δεν ξέρω αν έχει.:worry:

Dreams&hopes

Δραστήριο μέλος

Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 448 μηνύματα.
Δυστυχώς η μόνη σχολή που είναι σχετική με τα ζώα είναι η Κτηνιατρική, η οποία όμως βρίσκεται στο 3ο πεδίο το οποίο δεν μπορείς να δηλώσεις επειδή δεν είσαι Θετική Κατεύθυνση. Οπότε αν το θες πολύ πρέπει να ξαναδώσεις με άλλη κατεύθυνση ή απλά να διαλέξεις άλλη σχολή. Ελπίζω να βοήθησα!

catherine1994

Πολύ δραστήριο μέλος

Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα.
ΤΕΙ ζωικής παραγωγής επίσης μόνο που είναι στο 2ο πεδίο:/:

JaneWin

Διάσημο μέλος

Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.230 μηνύματα.
.πίστεψε με σε μια χαρά σχολή θα είσαι αν πας αστυνομία ;)

Ποιος του χάκαρε το προφίλ; :blink:

on: Από θεωρητική δυστυχώς μπορείς να ανοίξεις μόνο το 1 και το 5 επιστημονικά παιδία,χωρίς απώλεια μορίων.
Οπότε ή κάποιο τεϊ ή φυσικό αν γράψεις καλά,αλλιώς ιστορικό&αρχαιολογικό. (σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου ανέφερα τις σχολές. :P)

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.
:eek:...πίστεψε με σε μια χαρά σχολή θα είσαι αν πας αστυνομία ;)
ασε τις ειρωνιες σε παρακαλώ αν θες απαντα σοβαρα.
Μάλλον τον παρεξήγησες το Χρήστο. Νομίζω ότι εννοούσε ότι στην αστυνομία αν θέλεις μπορείς να ασχοληθείς με ζώα, καθώς εκεί έχουν σκύλους που ανιχνεύουν ναρκωτικά ή εκρηκτικά. Δεν θυμάσαι τον αστυνόμο Ρεξ?
ΤΕΙ ζωικής παραγωγής επίσης μόνο που είναι στο 2ο πεδίο:/:
Ναι και έχει πολύ χαμηλή βάση, άρα παρά την απώλεια μορίων, μπορεί να το πιάσει κάποιος από θεωρητική με μαθηματικά γενικής.

Mr. Crowley

Διάσημο μέλος

Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα.
Μάλλον τον παρεξήγησες το Χρήστο. Νομίζω ότι εννοούσε ότι στην αστυνομία αν θέλεις μπορείς να ασχοληθείς με ζώα, καθώς εκεί έχουν σκύλους που ανιχνεύουν ναρκωτικά ή εκρηκτικά. Δεν θυμάσαι τον αστυνόμο Ρεξ?

Και γουρουνάκια έχει,και γουρουνάκια. :P

Imadlak

Τιμώμενο Μέλος

Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 6.213 μηνύματα.
Κτηνιατρικη,αλλα λογικα πρεπει να εισαι απο θετικη!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Insomnie

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Insomnie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα.
Και ζωικής παραγωγής...από 2ο/4ο.
Αν και πάλι θα πρότεινα να πας από θετική.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...