Σχολή για 10% στη Θεσσαλονίκη (4ο πεδίο)

Remlad

Νεοφερμένος

Ο Remlad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμη & Τεχνολογία Υπολογιστών Μακεδονίας. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Πέρασα στη σχολή πληροφορικής του ΠΑΜΑΚ πέρυσι και έχοντας φτάσει στο 2ο εξάμηνο αντιλαμβάνομαι πως το αντικείμενο δεν με ελκύει όσο θα περίμενα, ιδιαίτερα το κομμάτι του προγραμματισμού, σε σημείο που θα προτιμούσα να κάνω ο,τιδήποτε άλλο πέρα από το να γράφω κώδικα. Τώρα γιατί έβαλα πληροφορική στο μηχανογραφικό, μάλλον γιατί παρασύρθηκα από το ασύλληπτο hype που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτές τις σχολές τον τελευταίο καίρο. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως η μόνη λύση είναι να αναζητήσω την τυχή μου σε κάποια άλλη σχολή (μιλάμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για σχολές στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ).

Στις πανελλαδικές συγκέντρωσα μία αρκετά μεγάλη βαθμολογία επομένως περνάω σχεδόν παντού με το 10%. Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι η αδυναμία μου να εντοπίσω κάποια σχολή που να με ενδιαφέρει. Δε με ξετρελαίνουν ιδιαίτερα οι οικονομικές σχολές αλλά από την άλλη δεν ξέρω και αν έχω άλλη επιλογή. Σκεφτόμουν μήπως έβαζα και το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ μέσα, μιας και ήταν μία από τις υποψήφιες σχολές μου την χρονιά που έδινα πανελλήνιες. Βέβαια αυτά που ακούω για τις εργασικές συνθήκες των εκπαιδευτικών και την γενικότερη απαξίωση που υφίστανται από την κοινωνία δεν με ενθαρρύνουν ιδιαίτερα...

Καμία ιδέα;
 

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 9,594 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top