nasos007
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Αθήνα <<<<< Θεσσαλονίκη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nasos007
Εκκολαπτόμενο μέλος

Chris1993
Περιβόητο μέλος

nasos007
Εκκολαπτόμενο μέλος

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Στο εξωτερικό και τα 2 πανεπιστήμια είναι αναγνωρισμενα. Δεν θα αντιμετωπισεις κανένα πρόβλημα.
nasos007
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΕΜΠ > ΑΠΘ (μικρές διαφορές)
Αθήνα <<<<< Θεσσαλονίκη
Εχω ομως τον εξης προβληματισμο.
Εχω ακουσει οτι το ΑΠΘ υπολειπεται σημαντικα του ΕΜΠ σε χρηματοδοτηση,εργαστηρια,ποιοτητα υποδομων,ευρος σπουδων.
Απο την αλλη πλευρα εχω ακουσει οτι το ΕΜΠ εχει σοβαρο προβλημα καταληψεων,απροσωπων σχεσεων μεταξυ φοιτητων αλλα και φοιτητων-καθηγητων(γενικα υπαρχει ενας σνομπισμος).
Ισχυουν τα παραπανω¨?
oxiallocoding
Νεοφερμένο μέλος

Σοβαροτατο κριτηριο για να επιλεξεις/αποφυγεις μια σχοληΑπο την αλλη πλευρα εχω ακουσει οτι το ΕΜΠ εχει σοβαρο προβλημα καταληψεων,απροσωπων σχεσεων μεταξυ φοιτητων αλλα και φοιτητων-καθηγητων(γενικα υπαρχει ενας σνομπισμος).
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχω ομως τον εξης προβληματισμο.
Εχω ακουσει οτι το ΑΠΘ υπολειπεται σημαντικα του ΕΜΠ σε χρηματοδοτηση,εργαστηρια,ποιοτητα υποδομων,ευρος σπουδων.
Απο την αλλη πλευρα εχω ακουσει οτι το ΕΜΠ εχει σοβαρο προβλημα καταληψεων...
Λευκές λευκές οι εξεταστικές, οι φοιτητές αιώνιοι και οι σχολές κλειστές

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.