Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων: Καλαμάτα η Χίος;

electra7

Νεοφερμένος

Η electra7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα σε όλους. Έχει κάποιος άποψη για το τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων της Χίου η το αντίστοιχο της Καλαμάτας; Ο γιος μου πιάνει με σχετική άνεση και τα 2 και δεν ξέρει ποιο να επιλέξει πρώτο. Από άποψη δυσκολίας σχολής, φοιτητική ζωή κλπ; Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν πολύτιμη. Ευχαριστω!
 

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 818 μηνύματα.
Καλησπέρα, γνωρίζω για Χίο. Μπορώ να σας πω ότι είναι μια καλή σχετικά σχολή, δύσκολη βέβαια γιατί ξέρω άτομα που τα παράτησαν αλλά αν αρέσει στον γιο σας το επάγγελμα θα τα πάει περίφημα.

Δείτε μαζί του τα προγράμματα σπουδών των δυο σχολών και δείτε ποιο προτιμάει ο γιος σας.

Σχετικά με την ζωή η Χίος είναι ένα πανέμορφο νησί, οι τιμές χαμηλότερες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και το πανεπιστήμιο Αιγαίου κορυφαίο, παρότι που οι ντόπιοι δεν το προτιμούν.
 

skarecrow76

Νεοφερμένος

Ο skarecrow76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 46 μηνύματα.
Τα δύο τμήματα δεν είναι αντίστοιχα.
Η Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Αιγαίου είναι από το 1985, παραδοσιακό τμήμα με δυνατό πρόγραμμα σπουδών, φαίνεται δύσκολο αλλά και πολύ ενδιαφέρον.


Η σχολή στην Καλαμάτα είνα πρώην ΤΕΙ, ανωτατοποιήθηκε το 2019.
 

Συνημμένα

  • OS_2022-2023.pdf
    1.5 MB · Εμφανίσεις: 31

damn

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 1,771 μηνύματα.
Καλυτερα να δηλωσεις Χιο γτ δινει και αντιστοιχειες για μετεγγραφη στα αντιστοιχα τμηματα στην Αθηνα ,πειραια ,θεσσαλονικη ,πατρα .Τωρα αυτο της καλαματας δεν ξερω αν σου δινει εκτος και δεν εχεις κριτηρια για μετεγγραφη και ειναι η καλαματα πιο κοντα στον τοπο σου.Χιο ειχα δηλωσει και εγω πριν 8 χρονια αλλα ειχα κριτηρια για μετεγγραφη και ηρθα πατρα
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top