Μάτθα45561
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
killbill
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υπάρχει βέβαια και η εξής λύση: να μπεις σε μια οποιαδήποτε σχολή και μετά να δώσεις κατατακτήριες εξετάσεις για να μπεις στο παιδαγωγικό τμήμα! Δεν νομίζω ότι σε συμφέρει όμως αυτό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

όχι φυσικά θέλανε να το περάσουνε αλλά δε τους πέρασε και καλά κάνανε εδώ που τα λέμε και δε το δέχτηκαν.Νομίζω πως δικαίωμα συμμετοχής στον ΑΣΕΠ,έχουν και όσοι έχουν τελειώσει τμήματα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής και έχουν επιλέξει την κατεύθυνση της Παιδαγωγικής.
bettina
Εκκολαπτόμενο μέλος

antis
Πολύ δραστήριο μέλος

Α, και να μην ξεχνάμε τις ατελείωτες συγχωνεύσεις σχολείων που γίνανε και θα γίνουν μελλοντικά
fockos
Επιφανές μέλος

είναι θέμα χρόνου να ανοίξει η αγορά εργασίας για τους δασκάλους. Ο λόγος είναι ότι η πρωτοβάθμια στην Ελλάδα είναι υποχρεωτική και όταν φύγουν αρκετοί με συνταξιοδότηση θα αναγκαστούν να κάνουν διορισμούς.Από πουθενά!!!!!!Κορεσμός-κρίση-πτώχευση, ο κολλητός μου πήρε πτυχίο το 2010 και φυσικά ούτε σαν αναπληρωτής δεν μπήκε ακόμα......Τα κορίτσια Βέβαια που βγήκαν την ίδια χρονιά είχαν ένα πλεονέκτημα(δεν είχαν στρατιωτικό) και είναι αναπληρώτριες τώρα.......Γενικά η άποψη μου είναι ότι τα παιδαγωγικά τμήματα ''απεβίωσαν'' και φυσικό ήταν αυτό λόγο κορεσμού
Α, και να μην ξεχνάμε τις ατελείωτες συγχωνεύσεις σχολείων που γίνανε και θα γίνουν μελλοντικά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...